Artland – Kit Albiniussen

Vest for Sorø i det evigt skiftende landskab mellem skov og grusgrav for enden af Lange Løng og med den mest vidunderlige udsigt ligger malerskolen ARTLAND med værksted og atelier. Malerskolen afholder dagligt kurser og workshops både med erfarne og nye male glade kursister, der udforsker og udlever deres passion, nogle med en professionel tilgang andre med ønsket om at lære at male helt fra bunden. Her hersker kreativitet og arbejdsglæde og atelieret er til stor inspiration for kursisterne.

ARTLAND er også for virksomheder, foreninger og professionelle undervisere, som lejer lokalerne til kurser, workshops, teambuilding, konferencer og lignende i smukke og rolige omgivelser. ARTLAND danner også rammen om Kits eget kunstneriske virke med malerier, moderne ikoner, grafik, keramik, design af ideer for virksomheder og vejskilte til boligområder med legende børn. Her er ro og inspiration til at tænke nye tanker, male sine malerier og udvikle nye ideer til kurser forår og efterår.

Kits malerier udspringer af en evig leg med flader, materialer og trangen til at udtrykke og udforske. Der males med akryl, oliepastel, tusch og pen på store malerier, men også små ikoner i akvarel og lak, der er tænkt som små smykker til hjemmet. Kits menneske billeder indeholder altid en stemning eller en følelse, i felt billederne er temaet ofte overflader og landskaber skabt i strukturer, der kan inspirere beskueren og lokke nye billeder frem. Hestemalerierne handler om bevægelse. Malerierne taler til den enkeltes fantasi – i Kits billedunivers er alt muligt.

Kit udstiller sammen med gæsteudstillere indenfor kunst og kunsthåndværk. Telefon: 29 86 81 83 Email: artland.nu@gmail.com Web: http://www.artland.nu.

Telefon: 29 86 81 83
Email: artland.nu@gmail.com
Web: http://www.artland.nu

Udgivet i Sorø.