Kunstnere 2024

Image 1
Image 2


Frederiksvej 27, 4180 Sorø

12 Soranere

12 Soranere. Vi arbejder med mange forskellige teknikker og stilarter. På denne udstilling vises hovedsageligt malerier, både olie, akryl, og akvarel. Der vil også være udstillet en del sten skulpturer. Udstillingen vises på Sorø Kultur og Fritidscenter - også kaldet "Værkerne". Lokalerne her bliver gennem året, flittigt brugt af forskellige interessegrupper i Sorø kommune. 12 soraneres malerier, udstilles fast i lokalerne og udskiftes i løbet af året. Udstillingen i Pinsen er sat specielt op til denne anledning. Kultur og Fritidscentret ligger lige ved Sorø sø, så en tur ved søen er oplagt i forbindelse med et besøg på vores udstilling. Der findes fine parkerings muligheder for enden af Frederiksvej.

Emner: Maler , tegning og sten skulptur.

Kontakt: bertabak@hotmail.com, tlf.: 30 25 65 60


Image 1
Image 2


Aggersvoldvej 47, 4440 Mørkøv

Aggersvoldvej 47

DE SMUKKE FARVER. ESTHER HANSEN Inspiration til at male kommer fra arbejdet med blomsterne i min have. Her folder naturen de smukkeste farver ud for mine øjne. Oplevelserne i hverdagen holder jeg af at udtrykke i mine billeder. Derfor er det også en stor glæde for mig, at dele disse med beskueren.

Emner: Billedkunst

Kontakt: pileborggaard@mail.tele.dk, tlf.: 22898017


Image 1
Image 2


Frederiksborgvej 3 b, 4000 Roskilde

Akvarellen Spræller

Jeg maler dels figurative dels nonfigurative akvareller og tilstræber det flydende, men hvor tilskueren kan genkende motivet. Lyset er min primære inspiration, fordi det ændrer motivet som dermed fremstår forskelligt fra gang til gang og giver mange fortolkningsmuligheder hos betragteren. Fuglene og deres fantastiske flugt og fjerdragt imponerer mig. Jeg prøver at gengive deres skønhed og finde pudseløjerlige motiver. Enten sammen med deres unger eller i sjove positioner. Vandet og himlen er baggrund for lysets brydning og får alle nuancer frem i den blå og røde farveskala til stor glæde for en naturelskende maler som mig.

www.aggadsboll.dk

Emner: billedkunst

Kontakt: hestoghund@hotmail.com, tlf.: 22 81 10 89


Image 1
Image 2


Østerled 28 A, bygn. C, 4300 Holbæk

Anders Kelstrup

Jeg har malet igennem mange år. Spændende malerier. Mest har jeg arbejdet figurativt med at fortælle historier om almindelige mennesker. Men De seneste par år har jeg også været meget optaget af at male farveflader a. la. Mark Rothko fra New-Yorkerskolen og nonfigurative værker. Hele min produktion kan ses i Atelier Østerled, Østerled 28, 4300 Holbæk

https://www.anderskunst.dk/

Emner: billedkunst

Kontakt: anders@kelstrup.dk, tlf.: 26282391


Image 1
Image 2


Fyrreleddet 1, Dalby Strand, 4281 Gørlev.

Ankers Hus

Besøg mit inspirerende kunstnerhjem og oplev malerier med blomster, natur og hav i både lyse, klare og dybe rustikke farver. Stilen er impressionistisk motiverne taler til følelserne og bringer naturen ind i hjemmene.

https://www.facebook.com/SusanneAnkerKunstmaler

Emner: billedkunst

Kontakt: susanneanker77@gmail.com, tlf.: 28910853


Image 1
Image 2


Bygvænget 4, 4520 Svinninge

Anne Lethan

Er du til abstrakte ekspressive malerier, som rummer både det rå og dramatiske og det rolige og harmoniske, så kig forbi min have. Det store telt og haven er igen i år fyldt med nye værker og god stemning.

http://www.annelethan.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: annelethan@hotmail.com , tlf.: 30527727


Image 1
Image 2


Beskesvej 8, Røsnæs, 4400 Kalundborg

Annie Bech Poulsen

Faguddannet keramiker. Unika og brugsting i tyndt hånddrejet stentøj og transparent porcelæn. Klassisk enkelt formsprog. Stramme eller vilde linjer. Grafisk og skulpturelt udtryk. Silkematte glasurer. Drypfrie tepotter og kander. Eget værksted siden 1974.

http://www.anniebechpoulsen.dk/

Emner: Keramik

Kontakt: Keramiker@anniebechpoulsen.dk, tlf.: 27570534


Image 1
Image 2


Agersøvej 86 b. 4200 Slagelse

ANTVORSKOV KIRKE. GALLERIGANGEN

Lokale billedkunstnere er gået sammen om dagene KUNST I PINSEN 2024. Mød kunstnerne: Grete Keis. Maleri Finn Bygballe. Maleri og skulptur. Jens Jørgensen. Maleri Lene Lundgaard. Maleri

Emner: billedkunst

Kontakt: lene@lundgaard.com , tlf.: 61656714


Image 1
Image 2


Abbetvedvej 3, Gevninge, 4000 Roskilde

Art by Pearson

Flotte malerier, smukke træskåle, unikke tasker og andre accessories lavet af recyclede materialer. Joes malerier er af de smukke landskaber i Lejre og omegn de er i naturtro samt abstrakt stil. Fleurs kreationer er lavet i bæredygtige materialer og er i høj kvalitet, bæltetasker, hatte, computertasker og meget andet. Der er mulighed for at købe drikkelse og lækker kage, det kan nydes i den dejlige have, med høns og heste i nærheden. Vi ses.

https://joepearson.dk/

Emner: billedkunst trækunst kunsthåndværk tekstil

Kontakt: joepearsondk@gmail.com, tlf.: 23116623


Image 1
Image 2


Strandvejen 62, Reersø, 4281 Gørlev

ArtByJust.dk

Velkommen i vores Atelier/Galleri. Her kan I møde glæden ved abstrakte og figurative malerier med et tvist . Vi er begge autodidakte, men har været på mange spændende kurser og workshops. I naturen og i byrummet finder vi vores inspiration. Her er lidt til alle. Vi glæder os til at se jer Mona & Carsten

https://www.artbyjust.dk/

Emner: billedkunst

Kontakt: strandvejen62@gmail.com, tlf.: 23609930 og 26285588


Image 1
Image 2


Lange Løng 29, 4180 Sorø

Artland.nu

Nogen komponerer musik, skriver digte, og andre anlægger smukke haver, tænker store tanker, eller laver lange indviklede matematikstykker. Ens for alle er vores meget menneskelige trang til at sætte spor, og konstant flytte og ændre grænsen for vores formåen, og for de flestes vedkommende for at finde deres plads i denne store verden. Jeg maler, ikke for noget bestemt, men fordi jeg kan, eller rettere ikke kan lade være. Fra barnsben har den kreative tilgang til livet ført mig ud i alle mulige kunstneriske projekter og uddannelser, men maleriet har været en konstant faktor, fra min farmor gav mig de første oliepasteller, og min mormor gav mig stuearrest for at have rettet på hendes oliemaleri i en alder af 7 år. I det smukke skovområde Bromme ved Sorø har jeg mit atelier og værksted. Jeg inspireres af alt, lige fra musik til lagkager og selvfølgelig heste. Eventyret lader sig ikke skjule i mine malerier med bløde linjer og lange fortællinger, lag på lag og collager. Jeg arbejder lige gerne i akvarel, akryl og olie pastel. Keramikken har også en stor plads, hvor leret bliver til krukker, krus, vaser og sjove figurer. Velkommen i min kreative verden!

http://www.artland.nu

Emner: billedkunst keramik grafik

Kontakt: artland.nu@gmail.com, tlf.: 29868183


Image 1
Image 2


Slotsgade 8, 4200 Slagelse

ARTuna.dk

Tina Pérez. Mit atelier/galleri bugner af malerier med intuitive streger fra den farverige palette. Her arbejder jeg med mine, til tider, ustyrlige armbevægelser. Inspirationen får jeg fra dagligdagens øjeblikke, musik og mit krøllede hoved. Kom og besøg mig i mit abstrakte univers.

www.artuna.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: tina@artuna.dk, tlf.: 23699312


Image 1
Image 2


Algade 67, 4000 Roskilde

Atelier & Galleri 67

Besøg ATELIER & GALLERI 67 med skulpturer af MICHAEL BEHREND HANSEN. Galleriet har også udstilling med SUSANNE FLODGAARD, Holstebro, der viser sine poetiske, legende, abstrakte og figurative malerier og grafik. SUSANNE FLODGAARD arbejder indenfor flere forskellige medier: Oliemaleri, mixed media på kobbertrykspapir og grafik. Oliemalerierne fremstår meget stoflige pga. de mange lag maling de påføres. Hun kan lide oliemaleriets langstrakte proces og at billedet ikke kan fremskyndes….. MICHAEL BEHREND HANSEN insisterer i sine Skulpturer på humanitet, kærlighed og solidaritet, når han skildrer aktuelle forhold på en mere kritisk måde.

www.michael-behrend.dk www.flodgaard.dk

Emner: skulptur billedkunst

Kontakt: skulptur@michael-behrend.dk, tlf.: 50 51 06 89


Image 1
Image 2


Nørrevang 13, 4300 Holbæk

Atelier / LINE HØJMANN

Jeg maler udsigten fra mit øjes altan: naturen, det enestående rum vi alle er omgivet af. Mine værker er abstrakte. Et legende univers med landskabslignende kompositioner. Ofte med en form for genkendelig figuration, der vækker association til naturen. Vertikale og horisontale linjer fra det fysiske landskab vi er omgivet af og de indre landskabers mylder af minder og billeder fra en svunden tid. Solen har en central rolle i de fleste af mine værker. Den vidner om en magisk kraft, der har indvirkning på os alle og ikke mindst naturen. Jeg er særligt optaget af farverne og nærer en visuel begærlighed til palettens uendelige farvekombinationer - at gradbøje farven til en vifte af uanede nuancer, der som skrigende og florlette toner danser i takt og utakt på lærredet. Jeg er evigt undersøgende på virkningen af malingen som medie, kombinationen af malingen i dens faste og flydende form. Legen med de bevidste rene farvestrøg kombineret med den intuitive pensels rejse, hvor udfaldet i nogen grad lades til tilfældighederne. Jeg arbejder på at skabe ro i spændingsfeltet mellem styring og vildskab, så de flydende penselstrøg balancerer i mødet med stramhedens præcision. Jeg arbejder overvejende med akrylmaling, og den senere tid anvender jeg desuden akrylspray som virkemiddel. Det tilfører maleriet spændende dybde og dimensioner. Min tilgang til maleriet er som oftest intuitiv. Valget af den første farve dikterer ruten frem, hvorefter jeg i de næste lag i processen vækker former til live med penslen. Penslen skærer så at sige bevidst og ubevidst sine former og veje frem på lærredet. Formerne mødes ofte i gentagne overlap, som bjergtoppe i horisonten. Perspektivet interesserer mig i særlig grad, at der er udsigt til veje ind og ud af maleriet. Veje som fører beskueren et sted hen, eller veje der ender blindt. Sidstnævnte som et symbol for de ubekendte sider af livet – fremtiden. Motivet og formernes placering i forhold til hinanden indikerer en form for perspektivering af tid og sted. Nuet, fortiden og fremtiden. Desuden optager arbejdet med spejlinger mig i høj grad. At en form står i slægtskab til en anden lignende form. Spejling anser jeg som en bekræftelse af eksistens. Vi bekræftes i vores relationelle forbindelser og tilhørsforhold i livet. Et spørgsmål har brug for et svar. Og ikke mindst, skyggen bekræfter lyset. Eller omvendt. Min evige inspirationskilde er naturen. Modsætningsforholdet mellem ubalance og harmoni. Jeg er fascineret af naturens, dens kræfter, det at vi er omgivet at noget vi ikke sådan lige har kontrol over. At vi kun kan se så langt øjet rækker. Jeg ser maleriet og naturen som en uudtømmelig kilde. Der er uendelige perspektiver, at indfange hele livet I år åbner jeg dørene op for en særlig udstillingskonstellation, hvor du på væggene kan opleve mine værker i tæt dialog og kontrast med indbudte kunstneres værker. Det vil glæde mig at se dig forbi mit Atelier!

https://www.linehoejmann.dk

Emner: billedkunst

Kontakt: line2kunst@hotmail.com, tlf.: +4540216557


Image 1
Image 2


Kapellanvej 21, 4300 Holbæk

Atelier 21

I mit 70 års lange kunstnervirke har jeg valgt denne pinse, at donere alle mine malerier til velgørenhed---- mindstepris små Kr. 50- store Kr.100 til Unicef eller Kirkens korshær. Keramik er til nedsatte priser. Velkommen i Atelier 21 og have.

https://www.facebook.com/jette.maach

Emner: Billedkunst og keramik

Kontakt: jettemach@live.dk, tlf.: 23487510


Image 1
Image 2


Smidstrupvej 15, 4330 Hvalsø

Atelier Art and Word

Seriøse kunstnere. Nyt og retrospektivt i olie, akryl og collage. Grafik og akvarel. Kunst inde og ude i ÅBEN HAVE. Kaffe, the, vin og kage kan købes. Velkommen. NB:: Vi holder også åbent lørdag den 1. juni og søndag den 2 .juni klokken 11-17. Udover kunst og åben have er der også et mindre bogsalg. Kaffe, the, vin og kage kan købes

Atelier ART and Word

Emner: billedkunst collage grafik billedkunst

Kontakt: hh@smidstrup.net - ulla@smidstrup.net, tlf.: 2330 0202 - 6116 2907


Image 1
Image 2


Skovvej 5, 4230 Skælskør

Atelier Baghuset Skælskør/ Karen Gurli Larsen

Jeg har atelier i baghuset til vores byhus i Skælskør. Huset er fra 1890, vi har boet her siden 2014. Her er en særlig stemning. Meget liv er levet her, mange historier er fortalt. Her er et svagt ekko af stemmer og latter og gråd, som man, hvis man er ganske stille, fornemmer. Vi lever her og skaber fortsat historie, fortællinger. For mig som kunstner, er dette sted meget inspirerende at bo og arbejde i. Jeg optaget af "livet", de vilkår der var og er. Af slægters gang og de fortællinger der nedarves fra slægt til slægt. Netop det ekko af liv, der går forud, de aftryk det levede liv har sat. Hvad den erfaring, på godt og ondt, betyder for livet her og nu. Kan arven brydes eller finder den sin egen plads blandt alt det "nye" Det er spørgsmål som blandt andet giver gods og indhold til mine billeder. Motiverne er ofte derfor en blanding af Fortælling, Tro og Væren. Livet på godt og ondt.

http://www.kglarsen.dk/

Emner: billedkunst skulpturer keramik andre typer af kunst keramik grafik billedkunst

Kontakt: kglarsen@mail.dk, tlf.: 60654129


Image 1
Image 2


Skovvej 10, 4230 Skælskør

Atelier Gitte Dan

Mit atelier ligger i haven på Skovvej 10 i Skælskør. Her er min arbejdsplads sammen med en mindre udstilling af mine billeder. De gennemgående temaer i mine malerier er civilisation, natur og identitet. Det groteske og de flydende grænser, hvor også kønnet udfordres, interesserer mig, ligesom vores evner til at konstruere minder. Jeg maler indefra og ud, så der er som regel ikke tale om en egentlig motivgengivelse, men snarere om genkendelige elementer, der dukker op i nye sammenhænge. Motivet er derfor hele tiden åbent for fortolkning. Jeg arbejder ofte i mindre serier med en gennemgående farveholdning og tema. Jeg maler med akryl, kul og kridt på lærred, pap, papir eller masonit. Her blander jeg tørre farvepigmenter med akryl direkte på fladen. Ekspressive penselstrøg veksler med partier med finere detaljer. I år udstiller jeg eksempler fra mine seneste serier. Den nyeste er med delvist abstrakte figurer i lyse pasteller på papir. En anden serie er en sand ”nature morte”, hvor døde dyr figurerer på en fri fortolkning af den baggrund, jeg fandt dem i. En tredje serie er udført på bemalede fliser med sort/hvide motiver. En sidste serie viser eksperimenter med portrætter og figurer i tusch og akryl. Om mig selv: Jeg er uddannet som afspændingspædagog og bachelor i russisk og filosofi. Siden 2003 har jeg malet på fuld tid. Læs mere om mine malerier og udstillinger på min facebookside https://www.facebook.com/profile.php?id=1566048958 På Youtube kan du finde et interview med mig lavet af KIP TV i november 2019: https://www.youtube.com/watch?v=JNQMR7O82LI

Emner: Billedkunst

Kontakt: gitte.dan@osterstrand.dk, tlf.: 40530265


Image 1
Image 2


Solbærvej 8 B, 4230 Skælskør

Atelier Gitte Levin

Levins-Verden Jeg maler til musik og lader mig inspirere af mange ting jeg ser og hører. Gå selv på opdagelse i mit lille "Bihus" som er bygget netop til at opbevaring af mine billeder.

http://www.gittelevin.dk/

Emner: billedkunst

Kontakt: gitte@levins-verden.dk, tlf.: 24839645


Image 1
Image 2


Bøgevej 2, Skuldelev 4050 Skibby

Atelier HBH-Art

Her finder du både malerier og skulpturer, og i forhold til sidste år har jeg mange nye værker - specielt indenfor oliemalerier og bronzeskulpturer. Her er både færdige værker og værker undervejs, hvor du kan se nærmere på arbejdsprocessen. De farverige malerier og skulpturerne af både mennesker og dyr er fulde af liv og bevægelse. Oplev kreativiteten i et skabende værksted og nyd en forfriskning i den smukke have.

https://hbh-art.dk

Emner: Skulptur, Maleri

Kontakt: hbh@hbh-art.dk, tlf.: 20911866


Image 1
Image 2


Kvandrupvej 10, Skov-Hastrup. 4330 Hvalsø

Atelier HeNoChBa/ Overdrevet

HeNoChBa/Overdrevet, er et Professionelt etableret Atelier/Skulpturmark beliggende naturskønt på Skjoldungestien i Nationalpark Skjoldungernes Land. I vores 200 km2 store atelier udstiller vi maleri, grafik og tegning. Skulptur i bronze, glas og fiberbeton. Kunsthåndværk i glas og keramik. Samt håndlavede unika kunsttæpper i eget design, produceret i Indien. Navnet Atelier HeNoChBa er udsprunget af vore navne; Helge Nordstrøm og Christella Bamford. Vi introducerer navnet Overdrevet som en lille start på kommende tiltag for vores fælles virke, udover at det refererer til det genetablerede Skov Hastrup Overdrev hvor atelieret ligger placeret. Atelieret på Kvandrupvej er vores fællesværksted - hvor vi arbejder med mange forskellige materialer og processer. Helge er billedkunstner, med baggrund i teater og musik -og Christella er uddannet som Keramisk designer fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Vi viser rundt i værkstederne og fortæller om aktuelle og ældre projekter og arbejdsprocesser. Vi har et mangeårigt kunstnerisk virke bag os, og har hver for sig og sammen, udført mange både større og mindre udsmykningsopgaver og lign. Blandt andet har Christella farvesat en del middelalderkirker og skabt en altertavle og er pt. igang med to døbefonte. Helge har udsmykket en række bankfilialer og virksomheder, og sammen har vi arbejdet med nytænkning af et byrum med en stor keramisk mosaik. Det er også blevet til udsmykning af to indkøbscentre og sågar en vindmølle. Vi har haft seperatudstillinger i gallerisammenhænge, i mange af byernes kunstforeninger, og i utallige virksomheder. Det er med andre ord et liv med kunsten i centrum. Nyd udsigten og den medbragte frokost ved små borde, eller på græsset på skulpturmarken. Vi serverer kaffe/snacks etc. Der er gode parkeringsmuligheder og toiletforhold. Vi har i øvrigt åbent sidste weekend hver måned, eller efter aftale, og tilrettelægger ofte arrangementer og atelier-besøg for større eller mindre grupper, og afholder desuden workshops og kurser. Følg os på Facebook: Atelier Henochba og Instagram: helgenordstroemart Se hjemmeside for yderligere info. om evt. musiske indslag, samt evt. gæstekunstnere i pinsen.

www.henochba.dk

Emner: billedkunst grafik tegning kunsthåndværk glaskunst skulptur tekstil

Kontakt: postmaster@henochba.dk, tlf.: 28100118


Image 1
Image 2


Adelgade 2A, 4400 Kalundborg

Atelier Munkesø

Velkommen i mit værksted i Munkesøgade 3, Kalundborg. Mine billeder er inspireret af naturindtryk og oplevelse, som jeg møder dem i dagligdagen og på rejser i de nordatlantiske egne. Jeg maler med akryl på lærred og plade i en abstrakt/naturalistisk stil. Jeg glæder mig til at se jer i pinsen. Indgang via vognporten Munkesøgade 3.

https://www.ateliermunkesoe.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: kristian1420@gmail.com, tlf.: 21632938


Image 1
Image 2


Gl. Raklev 11 4400 Kalundborg

Atelier Ninja Garden

Velkommen I atelier Ninja Garden. Gammel Raklev 11. Kalundborg. Hvor Lars Berndt vil udstille malerier, tegninger og billedkunst. Produceret igennem de sidste 20 år. I abstrakt, figurativ og kontemporær stil. Mange forskellige stilarter, størrelser og prislejer. Lars er inspireret af kunstterapi, grafitti, tatovering, historiske malere og billedkunstnere, musik, Martial art, naturen. Osv.. Lars er autodidakt folkekunstner. Som arbejder med mange forskellige medier. Maleri, tegning, skulptur, print, collage, poesi, musik, foto, video. Se gerne et portfolio udsnit på Instagram/@larsberndtjart Kig forbi og bliv forelsket.

www.Instagram.com/larsberndtjart

Emner: Maleri tegning billedkunst

Kontakt: Landofman@gmail.com, tlf.: 42957012


Image 1
Image 2


Skovpibervej 4, 4200 Slagelse

Atelier Oasen

Lille atelier, hvor du finder billeder malet af Hanne B. Hanne B. lader sig inspirere af naturen, stemninger og musik. Kig forbi. Her er både nye billeder og billeder til "lagerpris"

https://atelieroasen.dk/

Emner: billedkunst

Kontakt: hanne@atelieroasen.dk, tlf.: 61690986


Image 1
Image 2


Åasen 2, 4400 Kalundborg

Atelier Ole Kjempff

Velkommen i mit Atelier med mine malerier, hvor naturen, det horisontale og vandet bliver forenet med form og flader, der glider over i abstraktioner i en eksperimenterende balance mellem kompositioner og oliefarver, - alt udtrykt på lærredet som autodidakt maler.

Emner: Billedkunst

Kontakt: aasen2@c.dk, tlf.: 29937422


Image 1
Image 2


Hesselbjergvej 46, Reersø, 4281 Gørlev

Atelier Tidsrum

Atelier Tidsrum huser kunstnerparret Anette Slots og Kaj Flemming Nielsens billedkunst, henholdsvis billedvævning og malerier. Begge kunstnere opererer i abstrakte universer af stoflighed og mystiske geometriske mønstre omfattende hele farveskalaen.

http://galleritidsrum.dk/

Emner: Billedkunst

Kontakt: Galleritidsrum@mail.dk, tlf.: 30703319


Image 1
Image 2


Møllehusene 16, Kld. 4000 Roskilde

Atelier Under

Atelier UNDER er et kunstnerværksted og udstillingslokale, der har eksisteret i mere end 20 år og som holder til i den 350 m2 tidligere tappehal i kælderen på den gamle spritfabrik i Roskilde. De ti tilknyttede kunstnere arbejder med maleri, foto, grafik, tekstil, skulptur, video, performance og installation. Flere af kunstnerne er repræsenteret i danske og udenlandske gallerier. Atelieret åbner dørene flere gange årligt til offentlige og meget velbesøgte arrangementer, der annonceres på atelierets Facebookside: Atelier Under. Om de udstillende kunstnere:  Jan Brolykke arbejder med abstrakt og ekspressivt maleri på store lærreder med stærkt, temperamentsfyldt farvevalg. I malerprocessen eksperimenteres der hen til en dynamik og balance, der holdes i skak lige inden, det tipper. Mere om Jan på Facebook @janbrolykkeart  Lisbeth Fabricius Johannsen arbejder med performance, installation og bruger sig selv i en stribe selvportrætter Mere Lisbeth på www.fabriciusjohannsen.blogspot.com  Joan Møllegaard er ekspressiv og temperamentsfuld i sit abstrakte udtryk inden for maleri, print og skulptur. Mere om Joan på www.moellegaard.net  Stork Majgaard betegner sig som selvvalgt semi-hjemløs livskunstner, der i et tegneserielignende univers udtrykker sig gennem story-telling, der er åbent for fortolkninger. Mere om Stork på stork-majgaard.com  Aske Kraul udforsker mineralers transformationsproces på lærred og lader det organiske udtryk tale for sig selv. Forandringsprocesserne spiller med i rummet sammen med beskueren. Mere om Aske på www.askesigurdkraul.com  Morten Tillitz arbejder som billedkunstner i krydsfeltet mellem det 2- og 3-dimensionelle. Mere om Morten på www.tillitz.com  Kirsten Duus er optaget af landskabsmaleriet i by og natur i både abstrakt og figurativ form. Med valget af perspektiv og farvevalg tilstræber Kirsten en form for magisk realisme. Mere om Kirsten på www.kirsten-duus.dk  Mette Udengaard er kolorist og arbejder med farvernes indbyrdes dynamik i abstrakt maleri og print. Mere om Mette på www.metteudengaard.dk  Skye-Jin Mortensen er visuel billedkunstner, der arbejder med performative installationer, der udforsker identitet og bæredygtighed i materialevalg, www.skye-jinmortensen.com  Thomas Granslev arbejder ekspressivt med abstrakt maleri. Mere om Thomas på Facebook Thomas Granslev

https://www.facebook.com/atelierunder

Emner: tegning skulptur grafik billedkunst

Kontakt: kirsten.duus@live.dk, tlf.: 51842000


Image 1
Image 2


Slettemosevej 7, Østrup, 3670 Veksø

Atelieret - Ole Werner Munck

Velkommen til mit atelier. I mit atelier vil I kunne se maleri, skulptur, glaskunst og grafiske tryk. Jeg har fortsat stor glæde ved at udvikle og eksperimentere med forskellige materialer og arbejde med et tematisk indhold i mine malerier og udstillinger.

www.olewernermunck.dk

Emner: Maleri, skulptur, glaskunst, grafik ,billedkunst

Kontakt: mail@olewernermunck.dk, tlf.: 61 66 66 91


Image 1
Image 2


Ålbækvej 2 , 4174 Jystrup

Atelieret-i-Jystrup

Vi er samling kreative ildsjæle, hvert sit udtryk og håndværk, bestående af keramikere, skulptører og billedkunstnere, alle med dyb passion for det kreative. Kom ind og se hvordan vi skaber kunsten. Man er meget velkommen når vi har åbent. Vi har en have, hvor man kan nyde sin medbragte mad.

https://www.instagram.com/jystrup_mejeri?igsh=MXM3ZTU3bnA0eWg1cQ==

Emner: Billedkunst, Kunsthåndværk, skulptur

Kontakt: piadiem@hotmail.com, tlf.: 51519891


Image 1
Image 2


Østerled 28 bygning C, 4300 Holbæk

Bente Kjær Pedersen

I mine billeder arbejder jeg særligt med farvernes liv og vibration - balance og spænding. Mange af mine billedserier er bygget op over universale geometriske symboler som cirklen, trekanten, kvadratet og korset - og er med inspiration fra planteverdenen, naturen og naturens kredsløb.

https://bentetegner.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: bentetegner@yahoo.dk, tlf.: 24834085


Image 1
Image 2


Ægirsvej 6, 4300 Holbæk

Berggren og Skovgaard

Vi er 2 kreative søstre, og vi glæder os til at byde jer velkommen i haven, hvor vi udstiller bl.a. glaskunst, smykker, håndvævede tekstiler, lækkert håndstrik, garn fra egne gotlændere, tasker og spændende Eco-print fra vores værksteder. Der er kaffe på kanden.

Emner: Kunsthåndværk

Kontakt: strandgaden@godmail.dk, tlf.: 29436084


Image 1
Image 2


Byens Hus, Stændertorvet 1D, 4000 Roskilde

BGK Roskilde - v/Astrid Winsløv Hammer

BGK Roskilde inviterer til åbning af den årlige afsluttende elevudstilling lørdag den 18. maj 2024 kl. 11.00 i Byens Hus i Roskilde. Her viser elever fra det billedkunstneriske grundkursus egne kunstværker. Udstillingen kan ses i hele Pinsen den 18. – 20. maj 2024, kl. 11.00 – 17.00 alle dage. BGK Roskildes elever har hver især fordybet sig i nogle kunstneriske undersøgelser, inspireret af den professionelle samtidskunstscene, som de er blevet introduceret til i løbet af året. Dette har resulteret i selvstændige værkproduktioner, der vises på BGK Roskildes årlige elevudstilling. På udstillingen kan man se maleri, tegning, grafik, tekst, animation, video, foto, keramik, skulptur og installation. Med de udstillede værker mødes eleverne i slutningen af udstillingsperioden til en fælles værkgennemgang, der foregår med en ekstern censor til stede. Her får eleverne lov til at redegøre for deres tanker, ideer og kunstneriske overvejelser bag værkerne, mens de får en kunstfaglig vurdering af den eksterne censor.

www. kulturskolenroskilde.dk/BGK

Emner: billedkunst - collage fotografi grafik keramik skulptur tegning tekstil installation video

Kontakt: astridwh@roskilde.dk, tlf.: 21 33 83 35


Image 1
Image 2


Havnsøgårdsvej 57, 4591 Føllenslev

Billedhjørnet

Igen i år arbejder jeg med ”fri” akvarel . Om mine værker i akryl – har jeg i år arbejdet tematisk med ”DE 4 Årstider

https://maleri.jonnajensen.dk/

Emner:

Kontakt: jonna@jonnajensen.dk, tlf.: 27123767


Image 1
Image 2


Lindesværmervej 5, Kelstrup, 4200 Slagelse

Billedkunstner Martin Boldsen og Keramiker Zenia

Åbent værksted i Pinsen hos billedkunstner og keramiker. Udstillingen rummer et stort udvalg fra begge af farverige og fantasifulde kreationer.

Https://martinboldsen.dk

Emner: skulptur keramik brugskunst billedkunst

Kontakt: martin_boldsen@hotmail.com, tlf.: 28759417


Image 1
Image 2


Vigerstedvej 2C, 4100 Ringsted

Birgitte Ottosen

Billedkunsten har altid været en vigtig del af min tilværelse. I det meste af mit professionelle virke, har jeg arbejdet som uddannet billedkunstlærer og kunstformidler. For 16 år siden tog jeg et langt ophold på Thorstedlund Kunsthøjskole. Siden har jeg arbejdet som billedkunstner, og har gennem alle årene deltaget i kunstkurser, rejser og workshops. De seneste 5 år har jeg været tilknyttet Ringsted Galleriet v/Maria Nicolaisen, hvor jeg modtager betydningsfuld inspiration og vejledning. Jeg henter primært min inspiration i det nære og ofte oversete, hvor jeg går tæt på detaljer, fragmenter og spejlinger; ikke som en naturalistisk gengivelse, men som noget følt og sanset. For at komme i flow, lytter jeg til stor musik. Jeg anvender primært grafit, tusch, akvarel, gouache, pastelkridt og mix media på papir.

www.birgitteottosen.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: birgotte@gmail.com, tlf.: 28920128


Image 1
Image 2


Eskebjergvej 136, 4400 Kalundborg

Birkendegaard

I de stemningsfyldte omgivelser på Birkendegaard udstiller 11 kunstnere i Det gamle Mejeri og i Galleri Birkendehus. Se værker af Thomas Højrup, Finn Valentin, Marie Duedal Nielsen, Susanne Jensen og Lone Bagge. Smykker og glas af Vibeke Beyer og Marianne Lundgaard. Rakubrændt keramik af Heidi Bech og Susanne Jensen. Træ, granit/sten af Kaj Filrup, Ib Madsen og Bo Samson. Få sanserne pirret af de forskellige materialer der udstilles og lad fantasien blive næret af de mange udtryk. Find inspiration i flere dimensioner og lad tiden stå stille i et langt øjeblik.

Emner: Billedkunst trækunst glaskunst keramik skulptur kunsthåndværk

Kontakt: lonebagge@hotmail.com, tlf.: 23472730


Image 1
Image 2


Adelgade 6, 4400 Kalundborg

Bispegården

Bispegården er en gammel bygning fra 1400-tallet, som er ombygget og restaureret til et kunstudstillingssted. Udstillere i pinsen 2024: Bispegårdsgruppen.

http://www.bispegaarden.dk/

Emner: Billedkunst, tekstil, skulptur

Kontakt: pia.nyeman1@gmail.com, tlf.: 20211769


Image 1
Image 2


Anders Larsensvej 4, 4300 Holbæk

biZart gallery

Beliggende midt på den smukke Østre Kirkegård ligger Østre Kapel. Kapellet er tegnet af den fremtrædende nyklassicistiske arkitekt Marius Pedersen, som levede fra 1888-1965. Bygningen fungerer i dag ikke længere som kapel, men anvendes til forskellige udstillinger. Rummet er utroligt smukt og giver et fantastisk lys til de udstillede værker. At besøge kapellet er en oplevelse i sig selv. Selv om kapellet er beliggende på en kirkegård, er der mulighed for at køre helt op til kapellet, hvor der er et begrænset antal parkeringspladser. Du kan dog også parkere uden for kirkegården og lige inden for kirkegårdsmuren og nyde gåturen gennem kirkegården, der er meget smuk. Når du træder ind i kapellet, kan du se kunst af fire meget forskellige kunstnere, der alle er med i kunstnersammenslutningen biZart gallery, der blev stiftet i 2021. De fire kunstnere er: Jette Stranum, Eigil Asger Hansen, Lisbeth Aaskov Falch og Britta Ortiz. Det er første gang, Lisbeth udstiller sammen med biZart gallery i forbindelse med Kunst i Pinsen. De fire kunstnere arbejder med vidt forskellige materialer og udtryksformer inden for forskellige kunst- og stilarter. Lisbeth Aaskov Falch arbejder både abstrakt og figurativt inden for bl.a. akvarel, maleri og keramik. Hendes værker er fyldt med poesi og er blide i deres udtryk. Jette Stranum arbejder især med akvarel, mixed media og maleri. Jette elsker at kombinere billeder og tekst, hvorfor hendes værker også ofte indeholder eller er ledsaget af et haiku digt. Eigil Asger Hansen arbejder især med kultegning i stort format, hvor han er i stand til at skabe smukke landskaber, portrætter og finurlige billeder med bl.a. dyr. Herudover arbejder han med oliemaleriet og linoleumssnit. Britta Ortiz kunst er svær at sætte i bås, da hun arbejder med mange forskellige kunstarter, som f.eks. grafik, keramik og oliemaleri, men alle med et meget genkendeligt udtryk. Hun er inspireret af naturen og det samfund, vi lever i. Britta har deltaget i mange censurerede og ucensurerede udstillinger i ind- og udland og er repræsenteret i mange kunstbøger og kunstmagasiner. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi biZart gallerys udstilling, da du her vil få mulighed for at se mange forskellige kunstarter af fire meget forskellige kunstnere. Samtidig har du mulighed for at få en snak med kunstnerne, der gerne vil fortælle om deres kunst og de teknikker, de anvender. Vi serverer lidt at drikke – både noget varmt og noget koldt. Hvis du har behov for en tur på toilettet, har du også mulighed for det.

https://bizart.gallery/

Emner: Billedkunst

Kontakt: b.ortiz@dadlnet.dk, tlf.: 22385089


Image 1
Image 2


Brogade 9 1th, 4100 Ringsted

Brogade 9

Jeg holder 'Kunst i Pinsen' i vor hjemmegalleri Brogade 9. Mit motivvalg er byer og bygninger, natur og landskaber. Vi har åbent hele året efter aftale på 4083 8243. Der er gode parkeringsmuligheder ved adressen.

www.karlflemminghansen.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: karlflemminghansen@hotmail.com, tlf.: 40838243


Image 1
Image 2


Bygaden 28, Jyllinge, 4000 Roskilde

Café- og Kulturhus Fjordglimt

I Fjordglimt Café og Kulturhus kombineres kunst med dejlig cafémad, god stemning og en fantastisk udsigt over fjorden. Kom forbi og se Steen Vraasøs akvareller af by og land, hav og skov, og værker af trædrejer Morten Clement.

www.fjordglimt-jyllinge.dk

Emner: billedkunst, trækunst

Kontakt: ernakn@jyllingesyd.dk, tlf.: 20623518


Image 1
Image 2


Bedstedvej 85, 4100 Ringsted

Charlotte Trampedach Galleri - Billedkunst

Jeg er billedmaler og går på arbejde i atelieret bagerst i min have. Jeg maler autonome blomster, planter som har deres egen vilje, og ellers får de det på mine lærreder. Mine malerier er æstetiske unika værker – både meget moderne OG ned i skabelsen universelle – livet samt forfaldet.

www.charlottetrampedach.com

Emner: Billedkunst

Kontakt: kunst@charlottetrampedach.com, tlf.: 20912505


Image 1
Image 2


Gl Tuse Næs Vej 25, 4300 Holbæk

Charlottes UnikaKeramik

Min Keramik i stentøj/porcelænsler, er formet i hånden og derfor et stykke kunsthåndværk. Hvert arbejde har sit eget udtryk og charme. Men det er netop det unikke, at den enkelte genstand får sit eget liv via form, glasur og brænding. Jeg afholder keramikworkshops for familier, solister og veninder. Ring eller kom forbi værkstedet og få en keramiksnak.

Emner: keramik

Kontakt: charlotte@chaber.dk, tlf.: 31600102


Image 1
Image 2


Skovvej 8, 4230 Skælskør

Chr. Glahn keramik - KKART

CHR. GLAHN, født 1953, uddannet keramiker 1977 efter studieophold i Japan 1972. Tilknyttet KIT og KKART. Jeg udstiller hovedsagelig hånddrejet stentøj, der henter sin inspiration i både japansk og europæisk traditionel keramik, tilpasset nutidig, dansk æstetik. Jeg tilstræber, at mine genstande er designmæssigt gennemtænkte og brugsvenlige, samtidig med at brændingsformen - ofte med træ og salt - giver variationer i farve og struktur, så ikke to stykker er ens. For tiden arbejder jeg desuden med større ting, hvor jeg udfordrer leret til det yderste. Sagt i al ubeskedenhed er jeg faktisk regerende danmarksmester i teknisk drejning. En del af mine ting er produceret af selvopgravet ler, hvilket giver en helt speciel materialitet, der ikke opnås med industrifremstillede råvarer. Det er en ret tidskrævende proces, og derfor ligger mine ting i den halvdyre ende. Men det skal ikke afskrække nogen fra at kigge forbi. Jeg fortæller meget gerne om mine ting og arbejdsmetoder - også til gæster, der ikke kommer for at købe, men blot for at opleve. Velkommen - der er kaffe på kanden.

https://chrglahn.dk/

Emner: Keramik

Kontakt: chr@chrglahn.dk, tlf.: 60600359


Image 1
Image 2


Reerslevvej 20 A, 4291 Ruds-Vedby

CN Keramik

Gennem mere end 25 år har jeg arbejdet professionelt med unikakeramik. Jeg har deltaget i kuraterede udstillinger i både ind- og udlandet og modtaget flere priser. Senest modtog jeg Danske Kunsthåndværkere og Designeres markedspris Håndfuglen i 2017 for bedste nye unika. I 1985 gik jeg på grundforløbet indenfor pottemageri, hvor kimen blev lagt til min stærke interesse for selve håndværket. Efter et højskoleforløb i begyndelsen af 1990’erne startede jeg et værkstedsfælleskab ”Brændpunktet” på Nørrebro i København. I slutningen af 1990erne arbejdede jeg for keramiker Christian Bruun, som var stærkt inspireret af en amerikansk tradition med stor vægt på materialet og brændingsprocesser. Jeg fik et ophold på Internationalt Keramisk Center, Guldagergård, i Skælskør, hvor jeg arbejdede med brændefyring og sodabrænding, som senere førte mig til at ville udforske den mere simple rakubrændingsmetode. Siden 2008 har jeg boet på landet, hvor jeg har mit værksted og showroom. Jeg er medlem af kunstnersammenslutningen ”Cromisterne”, Bispegårdsgruppen og Danske Kunsthåndværkere og Designere. Inspirationen kommer blandt andet fra store maskindele i forfald, som i mine tidlige værker var en meget konkret inspiration. Skruen, hvis spiralbevægelse drejer sig om en central form eller lægger sig som lameller rundt om krukkens hals, er et af de gennemgående motiver, jeg arbejder med. Mine krukker og kar trækker også på urgamle grundformer og har efterhånden fået deres eget liv, så de er løsrevet fra den oprindelige inspiration og blevet til mere selvstændige objekter. Jeg søger mod det punkt, hvor værket næsten går i stykker og bliver til natur. Det opnår jeg blandt andet ved at bruge en lerblanding, som indeholder papirmasse, hvor lange papirfibre holder sammen på leret under tørring og styrker det i brændingsprocessen. Alle mine værker er rakubrændte. Det er en brændingsform, der fascinerer mig, fordi den kræver stor opmærksomhed og et nærvær på hver eneste genstand igennem hele processen; fra den rødglødende keramik løftes ud af ilden, placeres i et jordhul og tilkastes med savsmuld. Når keramikken er kølet ned toner de røde, brune, sortgrå og turkise nuancer frem i det sortflammede ler. Ilden, som er essentiel i rakubrændingen, sætter sine mærker på værkerne, en slags spor der gør, at hver eneste genstand får sit unikke særpræg. Processen er lunefuld, og der kommer stadig overraskelser ud af ovnen.

https://cn-keramik.dk/

Emner: Keramik/glaskunst

Kontakt: cn.keramik@gmail.com, tlf.: 60952369


Image 1
Image 2


Østerled 28, Bygning C, 4300 Holbæk

Connie Bladt

Jeg hedder Connie Bladt, og har kun malet i 10 år. Jeg har været på mange kurser og højskoler. Jeg maler figurativt og interiørbilleder . Jeg er vild med at male og bruger mange farver og motiver, som jeg kan lide og giver dem mønstre .

Emner: billedkunst

Kontakt: Bladtconnie@gmail.com, tlf.: 26715246


Image 1
Image 2


Vrangstrupvej 97, Vrangstrup, 4171 Glumsø

Den gamle Købmandsgård

Nyd harmonien mellem Maria Lemvigh Jensens fine vægophæng af træ og knyttede perlesnore og Gitte Larsens rå og farverige malerier i charmerende og rustikke omgivelser. Maria: Jeg skaber unikke vægophæng af nedfaldne grene og knyttede snore med genbrugsperler. Både perler og grene varierer fra projekt til projekt. Jeg trives med at lade materialerne vælge retningen for mig, og jeg nyder at udforske de forskellige farver og former, som opstår af sig selv. Det er i høj grad perlerne, som jeg finder rundt omkring i genbrugsbutikker, der inspirerer det enkelte værk. Perlerne giver et bæredygtigt og symmetrisk udtryk, som også appellerer til min sans for æstetik og skønhed. Når jeg arrangerer dem i symmetriske mønstre og knytter hver enkelt perlesnor, føles det nærmest meditativt, og hvert værk bliver derfor også en kilde til indre ro og refleksion for mig. Klik her for at se en procesvideo af en enkelt perlesnor: https://youtu.be/eXfs9ICcs5c https://www.instagram.com/marialemvigh/ Gitte : Mine malerier er abstrakte – ofte med mønstre og et grafisk strejf, men hovedelementet er altid farverne. Farverne er lysets børn og livets eliksir, og lyset er det, der gør farverne levende. Jeg inspireres af naturens spændende former og vilde farvekombinationer og bruger ofte benspænd eller tilfældigheder som redskab til at udvikle mig kreativt. De gamle riader i Marrakesh er nogle af de steder, der bliver ved med at give i forhold til farver og mønstre, og herudover har rejser til Vietnam, Indien og Jordan været til stor inspiration. Fascinationen af de smukke farver og fine mønstre kombineret med de rå og rustikke omgivelser genfindes ofte i maleriernes udtryk. Det samme gør sig gældende i mosaikrummet, der er åbent i forbindelse med Kunst i Pinsen 2024. Udover et pusterum i mosaikrummet, kan du slå dig ned i den store gamle have ved spejlbassinnet eller i havepavillonen, i den gamle lo ved de små runde borde eller i det marokkansk inspirerede driverhus. Mulighederne er mange, og du er velkommen til at medbringe kaffe-te-madkurv. https://www.instagram.com/g_l_vrangstrup/

https://www.instagram.com/reel/C34sPsFIrCA/?igsh=MW5iaHFjbTFyNHFnNQ==

Emner: billedkunst kunsthåndværk

Kontakt: nando14@mail.tele.dk, tlf.: 24230535


Image 1
Image 2


Skovvænget 8, 4243 Rude

Det Lille Bitte Galleri v. Helle Løgstrup Kjems

I “Det Lille Bitte Galleri” på min 1.sal i dejlige Bisserup skabes alverdens malerier i akryl, olie, mixed media. Her oversætter jeg stemninger, følelser, relationer til billeder i varierende størrelser og, oftest, klare farver. Jeg spænder bredt fra naturalistiske portrætter til abstrakt. Alle malerier kan ses på min hjemmeside.

https://www.detlillebittegalleri.dk

Emner: billedkunst

Kontakt: frukjems@live.dk, tlf.: 60710259


Image 1
Image 2


Gudrun Børresensvej 1, 4070 Kirke Hyllinge

Det Lille Galleri

Hos os kan du opleve malerkunst i mange forskellige kunstretninger og vidt forskellige motiver fra abstrakte malerier over figurativ kunst til værker med inspiration ved brug af kunstig intelligens. Vi udstiller malerier med akryl og oliepastel, tusch og collager. Også billeder til børn (og barnlige sjæle). Pladsen i Det Lille Galleri er begrænset; derfor åbner vi vores stuer, og hvis vejret tillader det, bruger vi også vores indkørsel.

Emner: Billedkunst, tusch, collage

Kontakt: arly369@gmail.com, tlf.: 26111454


Image 1
Image 2


Krogvej 9, Skørpinge, 4200 Slagelse

Det Lille Glashus

Kom og oplev farverig glaskunst

http:/det-lille-glashus.dk

Emner: glaskunst kunsthåndværk

Kontakt: detlilleglashus@gmail.com, tlf.: 42668903


Image 1
Image 2


Skælskør Gamle Rådhus, Gammeltorv 13, 4230 Skælskør

Det' bare Damer

Et dusin damer og herrer udstiller diverse fra avantgarde til traditionelt. Glæd Dem.

Emner: billedkunst billedkunst brugskunst collage skulptur tegning tekstil trækunst kunsthåndværk kunsthåndværk keramik grafik glaskunst

Kontakt: frigamaria@hotmail.com, tlf.: 26926390


Image 1
Image 2


Ringstedgade 4, 4000 Roskilde

Dorthe Hold Nielsen. Langsamt

Keramikken er mit lærred, glasurer min legeplads. Jeg holder af at lave keramikudsmykning til væg. I snart mange år har jeg lavet store skåle, små skåle, kopper og vaser i mange størrelser og med forskellige dekorationer, og jeg fortsætter med glæde. Ikke 2 ting er ens - heldigvis.

Emner: keramik

Kontakt: dhkeramik@gmail.com, tlf.: 29612824


Image 1
Image 2


Vestergade 2, 4180 Sorø

Eich Keramik

Hos Eich Keramik bliver du inviteret ind i et levende værksted og atelier, hvor lokale keramiker Mathilde Eich skaber og udstiller sine værker. Eich Keramik har fokus på det tidsløse og organiske udtryk, og specialiserer sig i drejede vaser og kopper. Side om side med Mathilde, finder du lokale kunstmaler, Asta Nissen, som maler olie- og akvarelmalerier, i et roligt og organisk farveunivers.

Emner: kunsthåndværk keramik billedkunst

Kontakt: eichkeramik@gmail.com, tlf.: 26275651


Image 1
Image 2


Hjortholmvej 140, 4340 Tølløse

Elisabeth Nina Petersen

Kik forbi, hvis du vil have en poetisk billedoplevelse. Temaet er natur i alle mulige harmoniske og dystopiske oplevelser. Her er store og små billeder. Der er meget at se på både abstrakte, grafiske og mere naturalistinspirerede billeder.

Emner: Billedkunst

Kontakt: sprogdesigneren@gmail.com, tlf.: 28821818


Image 1
Image 2


Gerlevvej 27, 4200 Slagelse.

Ellen Birchs kunst

Ellen Birchs kunst. Jeg henter mine motiver i naturen, hos mennesker eller dyr. Ofte gengiver jeg motiverne næsten fotografisk, men jeg kan også lide at bygge surrealisme ind i billederne, så stemningen bliver stærkere, mystisk eller symbolsk. I mange af mine billeder indgår der en kat. Man kan se mine billeder, der ikke er solgt, på Facebook: " www.facebook.com/ellen.i.birch". Tlf: 21659344

Emner: billedkunst

Kontakt: birchs@stofanet.dk, tlf.: 21659344


Image 1
Image 2


Vollerupvej 34, 4200 Slagelse

ESTRID Kunst og design

MALERIER - landskabsfantasier, Færø-inspiration og præcise portrætter. KUNSTTRYK - Klip, maleri og kollager digitalt bearbejdet. DESIGN - Unika smykker. Messehagler og andre kirketekstiler.

http://www.estrid.dk/

Emner: billedkunst brugskunst tekstil

Kontakt: art@estrid.dk, tlf.: 21652875


Image 1
Image 2


Næstvedvej 51, 4180 Sorø

Everdinck Kunstterapi v/Karin van Everdinck

Billedkunst og kunstterapi Udstilling og salg af malerier (akryl) og kollager. Information om kunstterapi. Min billedkunst består af akrylmalerier og kollager og mange af mine udtryk er resultater af dybdegående processer. Jeg eksperimenterer med forskellige udtryksformer og materialer. Der er 20% rabat på al billedkunst i hele pinsen. Kom og se mine projekter med masker og en billedserie, der oprindeligt er malet af psykisk sårbare børn, som jeg har malet videre på efter de blev kasseret. Alle er velkomne, jeg byder på kaffe/te/saft og lidt snacks. Ta’ madpakken med til spisning i haven eller skoven.

https://everdinck.dk/

Emner: billedkunst

Kontakt: everdinck@gmail.com, tlf.: 24480447


Image 1
Image 2


Bagtæppet 10, 4000 Roskilde

Formhuset

Formhuset er en kollektiv design- og kunsthåndværk butik i den kreative bydel i Musicon. Hos os finder du dansk design og unikt kunsthåndværk. Keramik, glaskunst, papirklip, hatte, strik, tørklæder, fuglehuse, bamser, tegneserier, filtede billeder, gaveartikler, billedkunst, smykker af ædle metaller, perler og genbrugsmaterialer og meget meget mere. Butikken passes af medlemmerne – kom og besøg os, og få en snak med kunstnerne om deres kreative arbejde. Vi ligger ved siden af Kunstsmedjen og lige bag Rock-museet.

https://Formhuset.dk

Emner: kunsthåndværk keramik glaskunst skulptur tekstil billedkunst

Kontakt: formhuset.musicon@gmail.com, tlf.: 23742180


Image 1
Image 2


Tølløsevej 1. 4330 Hvalsø. Stationbygningen

Fuut Fuut-udstillingssted

Fuut Fuut cafe og udstillingssted holder åbent pinselørdag !! Kom i Fuut Fuut Cafe, hvor vi serverer smørrebrød, kager, kaffe, øl og vin i vores smukke omgivelser på Hvalsø station. Du har mulighed for at opleve en fantastisk udstilling med kunstneren Zven Balslev. Balslevs værker, herunder landskabsmalerier, grafik og tegninger, vil give dig et indblik i hans inspirerende og eksperimenterende tilgang til kunsten. Udstillingen "Gummistrand" er en unik mulighed for at se hans dybe forbindelse til landskabsmotiver og hans fusion af forskellige kunstneriske strømninger. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en pinselørdag. Åbent Pinselørdag fra 11:00 til 17:00 Fuut Fuut cafe og udstillingssted Tølløsevej 1. 4330 Hvalsø (Stationbygningen)

https://www.groakademi.dk

Emner: grafik billedkunst

Kontakt: info@groakademi.dk, tlf.: 28689464


Image 1
Image 2


Hørby Færgevej 41, 4300 Holbæk

Galleri - Hos Margot

Vi glæder os til igen i år, at byde velkommen til mange gæster her i vores lille hyggelige galleri i Hørby tæt ved havnen lige i smørhullet ved vand, havn og kro. Vi har et udvalg af billeder i forskellige genrer, glaskunst, vaser, figurer mm. Vi serverer lidt at læske sig med/ vin, kaffe, juice, chips og småkager. Hvis du har været her før, så kom og se vores nyheder og er det dit første besøg, så kom og oplev vores spændende sted. Velkommen 🙂 Preben og Margot

https://www.margotbache.dk

Emner: billedkunst

Kontakt: margotbache@mail.dk, tlf.: 21270504


Image 1
Image 2


Pileborggade 31, 4100 Ringsted

Galleri 31

Galleri 31 er et hyggeligt, ambitiøst og spændende galleri, der er kombineret med atelier og privat bolig. Galleri 31 ligger centralt i Ringsted og har det næste år en håndfuld anerkendte og erfarne kunstnere hængende. I Pinsen 24 udstiller Anneli Olesen. Anneli arbejder abstrakt grafisk, med grafik, skulptur og rum installation. Hun har en undersøgende og nysgerrig tilgang til kunst og arbejder projektorienteret, tematisk og stedsspecifikt med sine værker og udstillinger. Anneli arbejder ikke med ét bestemt medie, men forholder sig eksperimenterende til forskellige materialer, udtryk og rumlig form. Ofte er det værket der bestemmer udtrykket og materialet.

https://www.thomaskolding.com/galleri-31/

Emner: Billedkunst grafik billedkunst

Kontakt: art@thomaskolding.com, tlf.: 26199760 - 25517826


Image 1
Image 2


Birkelundsvej 14, Herringløse, 2640 Hedehusene

Galleri ArtRoom - Art by Kate Piil

GALLERI ARTROOM ligger i landlige omgivelser i den smukke natur, 15 min. kørsel fra Roskilde midt. Besøgende vil opleve KUNSTFESTIVAL FORÅR24 hvor 30 kunstnere fra hele Danmark viser 50x50 værker, udover Kate Piils egne værker. Kom og nyd kaffe, el vin, atmosfæren og gå på have vandring.

www.artbykatepiil.dk

Emner: billedkunst kunsthåndværk grafik brugskunst

Kontakt: artkatepiil@gmail.com , tlf.: 25 21 84 42


Image 1
Image 2


Kalundborgvej 3 A, 4460 Snertinge

Galleri Blå Prik

Så melder vi igen klar til Kunst i Pinsen med 2 dygtige kunstnere. Vi har tidligere haft flere kunstnere med abstrakt kunst og surrealisme, så vi tænkte, det var tid til at prøve noget andet. Derfor er vi i år særligt glade for at præsentere Morten Jørgensen og Katja Alieva. Morten Jørgensen er en lokal maler og tidligere grafiker, der maler stillebener, der fører tankerne hen på Romantikken, hvor smukke ting, der gør øjet glad er i højsædet. Katja Alieva er kendt for sine farverige ekspressionistiske portrætmalerier af kendte personer blandet godt op med satire. Hun har deltaget i Danmarks Bedste Portrætmaler på DR1 i 2021 og mange kender hende, for hendes portræt af Mette Frederiksen med en mink i skødet, der gik viralt på sociale medier. Udover udstillingen har vi også vores lille butik med et lille udvalg af fotokunst, tekstil og keramik, og vi giver selvfølgelig gratis te, kaffe og kage eller et lille glas vin.

http://www.blaaprik.dk/

Emner: billedkunst keramik fotografi tekstil

Kontakt: blaaprikk@gmail.com, tlf.: 23460633


Image 1
Image 2


Rødtjørnevej 10, 4291 Ruds Vedby

Galleri CKongsted

Billedkunstner Charlotte Kongsted. I mit lille galleri arbejder jeg med blandede materialer, både pastel, olie, akryl og akvarel, på både lærred, træ og papir. Min kunst er primært abstrakt. Jeg laver smykkeskåle, små kunstværker i smukke farver, altid med et tvist af guld, samt meditative stranduroer med glas og skaller, til både udendørs og indendørs brug. Til udstillingen vil flere af mine kunstelevers værker være repræsenteret, da en stor del af min kunsthverdag også inkluderer undervisning og kunstworkshop for både børn og voksne. Hvis vejret arter sig, vil udstillingen både være i det lille galleri, samt i min eventyrshave. I denne udstilling har jeg en gæsteudstiller. Anette maler fortrinsvis blomster og landskaber. Genkendeligt, med et tvist af eventyr. Hun maler både på lærred og papir. Fortrinsvis acryl, men andre materialer finder også vej, f.eks goache, pastel, farvet blæk og tusser. Anette har malet en del år og er blevet undervist af flere forskellige etablerede kunstnere. Hun har ligeledes deltaget på flere malehøjskoler.

https://www.ckongsted.com/

Emner: billedkunst tegning keramik

Kontakt: kongstedj@hotmail.com, tlf.: 60148236


Image 1
Image 2


Havnemarken 12, 4480 Store Fuglede

Galleri DichmannART

Hos DichmannART vil du opleve malerier indenfor mange genrer, altid naturalistiske og farvemættede. Ofre er et ordsprog eller et budskab gemt i malerierne. Haven er åben og vi serverer vin eller kaffe med et smil og godt humør. Håber vi ses.

http://www.dichmann1.dk/

Emner: Billedkunst

Kontakt: dichmann@hotmail.com, tlf.: 60921165


Image 1
Image 2


Falkensøvej 13, 4281 Gørlev

Galleri Falken

Mit billedsprog spænder fra det abstrakte til det figurative. Glæden for mig opstår i mødet mellem lys og skygge og i farvekontraster, der sprudler og er i harmoni med hinanden. Jeg maler simpelthen, fordi jeg ikke kan lade være.

http://www.annamariebonde.dk/

Emner: billedkunst billedkunst

Kontakt: mail@annamariebonde.dk, tlf.: 26408040


Image 1
Image 2


Tinggade 11, 4100 Ringsted

Galleri Frem

Galleri Frem ligger i Tinggade i Ringsted og har eksisteret siden 2004. Galleriet ledes af billedkunstner Ann Elizabeth Zinckernagel Rasmussen. Galleriet består af 8 kunstnere som udstiller på skift. Vi har også gæsteudstillere ind i mellem. Vi har alle malet i mange år og et par arbejder også med keramik. I pinsen er der åbent alle dage og måske bliver der arbejdet i galleriet. Vi byder på en lille forfriskning og en snak om malerier og muligheder for undervisning .

https://www.facebook.com/GalleriFrem/

Emner: Billedkunst, kunsthåndværk, skulptur

Kontakt: annelizabeth.rasmussen@gmail.com, tlf.: 22 30 69 62


Image 1
Image 2


Dyrehøj Vingaard, Røsnæsvej 254, 4400 Kalundborg

Galleri GRY på Dyrehøj Vingaard

Galleri Gry præsenterer Cobra-kunst fra egen samling, samt værker fra Atelier Clot, Bramsen & Brunholt. Udstillingen indeholder bl.a. værker af Jorn, Alechinsky, Corneilles, Reinhoud, Knud Nielsen og Erling Jørgensen. Udstillingen vil både indeholde malerier, litografier, kunsttryk, plakater samt enkelte keramiske værker.

Emner: Billedkunst

Kontakt: janpoulp@hotmail.com, tlf.: 21688673


Image 1
Image 2


Abelsvej 52, 4100 Ringsted

Galleri Hanne Boisen

Glade, livsgivende og kulørte malerier vil du opleve hos mig. Malerierne er rustikke på en elegant måde, da guld og sølv giver et fantastisk liv i maleriet, der i takt med lyset vil ændres over dagen. På dit besøg vil du også møde figurer/skulpturer inde som ude i haven.

http://www.hanneboisen.dk

Emner: Billedkunst, skulptur

Kontakt: mail@hanneboisen.dk, tlf.: 20488706


Image 1
Image 2


Lerchenborg 12, 4400 Kalundborg

Galleri HHR, c/o på Lerchenborg

I år åbner jeg Galleri HHR, c/o på Lerchenborg efter at have arbejdet i værkstedet i 8 år. Jeg inviterer til at se mit værksted, min proces siden jeg startede i 2008 samt den nuværende udstilling af tegninger/møbler/malerier. Hver dag kl. 13 d. 18./19./20. maj laver jeg live maleoptræden til musik/poesi af mennesker, som jeg samarbejder med. Her er der mulighed for at få et godt indblik i, hvordan jeg arbejder med bevægelse og materiale samt så lidt tankevirksomhed i processen som muligt. Der bruges akrylmaling, akryltus, spraymaling, olie maling og pastel, sand, tørret græs, graphite, rettelak og guldblad. Materialerne jeg tegner/maler på kan være alt fra træplader, møbler, køleskabe, frysere, vægge til lærred og papir. Intet er for stort eller for småt og alt, hvad der kan genbruges - bliver genbrugt ! Samtidigt med et meget abstrakt udtryk, findes der ansigter i billederne, som jeg kalder for 'Klodehoveder' eller dyreformer, som jeg kalder for 'Andre dyr'. HHR (Hedda Hondon Raa) initialerne er signaturen og sammen med piercinger, indgår disse altid i billederne. Siden begyndelsen i 2008 har jeg autodidakt tegnet/malet og sidste år, under Kunst i Pinsen, indgik jeg et samarbejde med Galleri Gry på Gisselørevej (Røsnæs) som blev starten på salg af billeder i Kalundborg. Sidenhen har jeg arbejdet på at få billederne ud i vidt omfang og i gode samarbejder. Der vil i galleriet være mulighed for at se, hvor HHR billederne har været på udstilling og hvor de pt. sælges. Jeg glæder mig meget til åbningen af Galleri HHR, c/o på Lerchenborg i samarbejde med Kunst i Pinsen og Lerchenborg gods. Der vil være snacks og drikkelse og alle er velkomne til at gå en tur i Lerchenborgs park. OBS! Vær opmærksom på at der kan være afspærringer den 20. maj til Royal Run mod Lerchenborg, så kom gerne den 18./19. maj. Efter åbningen kan galleriet besøges efter aftale pr. email/instagram/facebook/messenger. Ser frem til at møde jer alle !! - med største fornøjelse HHR (Hedda Hondon Raa) https://hhr-art.com Instagram: @heddahondonraa Facebook/messenger: Hedda Hondon Raa

https://hhr-art.com

Emner: billedkunst

Kontakt: heddahondon@protonmail.com, tlf.: 20711230


Image 1
Image 2


Bjørnevej 2 4390 Vipperød

Galleri Holbæk

Velkommen til Galleri Holbæk. Jeg har i pinsen ca. 60 malerier hjemme. De er alle abstrakte og malet på kvalitetslærreder og på papir i specialfremstillet træramme. Der vil være supertilbud samt kaffe og chokolade.

http://www.galleriholbaek.dk

Emner: Billedkunst billedkunst

Kontakt: galleriholbaek@gmail.com, tlf.: 50574799


Image 1
Image 2


Disagervej 19, 4200 Slagelse

Galleri Hvitnov

Susanne arbejder med malerier, grafik og keramik. Kristian drejer i træ. Han arbejder meget med segmenterede emner. Det er bordlamper, skåle, vinpropper, tapasbrætter.

http://www.galleri-hvitnov.dk/

Emner: billedkunst keramik og andre typer af kunst

Kontakt: psnypost@gmail.com, tlf.: 60 50 80 31


Image 1
Image 2


Torvet 6, 4220 Korsør

Galleri Jethoni+

NYHED: Kunstforeningen Galleri Jethoni+, det nye hyggelige galleri i hjertet af dejlige Korsør. Faste kunstnere (på foto): Keramiker Anja Buur. Multikunstner Gitte Gaul. Billedkunstner Stella Elkjær. Pyramidekunstner Jethoni. Gæstekunstnere: Anja Christensen med bl.a. vikingekunst. Gigi Gigja med bl.a. blomster- og dyremalerier. Lina Murel Jardorf med skulpturer i bronze og keramik. Ulla Gerhardt med koloristisk glad billedkunst. Det er muligt at melde sig ind i foreningen for kun kr 150/75 kr. pr. år. og få invitationer til events.

galleri-jethoni.dk

Emner: billedkunst skulptur keramik brugskunst kunsthåndværk collage

Kontakt: jethoni@jethoni.dk, tlf.: 22612129


Image 1
Image 2


Tystrupvej 18, 4480 St. Fuglede

Galleri Jette

Hos mig i Galleri Jette kan du opleve mange forskellige udtryk. Jeg maler intuitivt med akryl, laver mixed media med collage og lignende. For det meste ved jeg aldrig hvad det ender med, men lader mig føre af intuition og skaberkraft. Udover billedkunst laver jeg også drømmefangere samt andre udtryk med lys, fjer, perler og fund. Facebook: Galleri Jette

Emner: Billedkunst

Kontakt: jetteliebst@hotmail.com, tlf.: 40754452


Image 1
Image 2


Fasanvænget 10, Assentorp, 4295 Stenlille

Galleri JOLO

Maler/forfatter. Udstillet og boet Verden over. Senest 10 år i Provence. Forfatter til 3 kunstbøger på forlaget Mellemgaard om Van Gogh, Renoir og Cezanne. Velkommen i min store inspirationshave.,

www.lovgret.com

Emner: Maleri billedkunst billedkunst

Kontakt: jolo@lovgret.dk, tlf.: 29856201


Image 1
Image 2


Smedelundsgade 31a, 4300 Holbæk

Galleri Juel Verland Art

Galleri Juel Verland Art sælger dansk og international samtidskunst med 4-6 årlige ferniseringer. Galleriets faste kunstnere er bl.a. Christophe Hohler, Claudie Poinsard, Sussi Trampedach, Sonny Schneider, Susan Otvig og Birgit Kirke - samt stort kunstudvalg i kælderen af mange kunstnere.

https://juelverlandart.dk/

Emner: Billedkunst

Kontakt: pia@verland.dk, tlf.: 40632785


Image 1
Image 2


Tofteåsvej 23b, 4100 Ringsted

Galleri LAW

Jeg hedder Lone Amalie Werner, og er kunstneren bag Galleri LAW Jeg har malet i flere år og på nuværende tidspunkt på fuld tid fra mit galleri i Ringsted på: Tofteåsvej 23b, 4100 Ringsted. Lidt om mine værker: Kunst kan skabe spejlinger - og få os til at reflektere over livet vi lever. Kunst stimulerer vores følelser, tanker og dannelse og kan give os ro. Hos Galleri LAW finder du farvestålende malerier med energi, fortælling og lys. Hvert maleri er unikt - ofte naturalistisk eller naivistisk stilart. Jeg arbejder altid med positive budskaber i mine værker - hvor du som ejer af kunsten, selv kan dykke ned og fortolke dette. Min kunst udspringer fra en evig lyst, til at røre mennesker - og kunst får mig til at leve.

https://www.gallerilaw.123hjemmeside.dk/

Emner: Billedkunst

Kontakt: aloure81@gmail.com, tlf.: 21816507


Image 1
Image 2


Torvet 6, 4220 Korsør

Galleri LendalKeramik

Håndlavet unika keramik. Maritime emner såsom havne-pullerter, dykkerhjelme og ankerkæder men også gamle tasker, udtrådte støvler og måske et æbleskrog. Specialiseret i pingviner i alle udformninger. Medlem af BKF og KKS.

Emner: Keramik

Kontakt: birgitlendal@gmail.com, tlf.: 31193521


Image 1
Image 2


Ranunkelvej 13, 4200 Slagelse

Galleri Lone Stampe

Kig forbi her i sommerhuset på Ranunkelvej 13 i Bildsø, hvor du kan opleve mine malerier og tryk både indenfor og udendørs, hvis vejret tillader det. Mine malerier har oftest et ekspressivt udtryk, mættet med mange lag farver samt en spontan, glad og finurlig streg, der leger med de forskellige farveflader. Om jeg ender med et figurativt eller nonfigurativt udtryk ved jeg aldrig, når jeg starter med det hvide lærred.

Instagram: Lonestampe1

Emner: billedkunst

Kontakt: lonestampex4@gmail.com, tlf.: 23666954


Image 1
Image 2


Havdrupvej 1, 4621 Gadstrup

Galleri MO Lange

Galleri MO Lange ligger i den hyggelige landsby Salløv, 8 km syd for Roskilde og er indrettet i en tidligere stald. Her finder du værker af Marianne Olsen Lange, der både arbejder med maleri på lærred og papir, tryk på gamle bilkort samt collage. Inspirationen er oftest hentet i naturens former og stemninger. I forbindelse med Kunst i Pinsen er to andre kunstnere med i galleriet: Julie Ruberg fra Holbæk deltager med sjælefugle i keramik samt collage og tekstilkunst. Hun er autodidakt keramiker og billedkunstner, som arbejder intuitivt og blander teknikker og materialer. Instagram: julieruberg Karen Margrethe Hartvig (Nordjyde bosat i Roskilde) udtrykker sig på lærred, papir og mdf-klodser. Malerierne er ofte enkle i sit udtryk, men samtidig udtryksfulde, følsomme og sanselige. Derudover arbejder hun med monotypi og collografi. Hun har udstillet i flere år, heraf nogle på censurerede udstillinger. Hjemmeside: www.hARTvig.dk Instagram: karen_hartvig I galleriet vil det også være muligt at slå sig ned med sin medbragte madkurv - inde eller ude.

https://marianneolsenlange.dk

Emner: tekstil keramik grafik collage billedkunst

Kontakt: marianneolsenlange@gmail.com, tlf.: 27204619


Image 1
Image 2


Havnepladsen 14c Havnsø, 4591 Føllenslev

Galleri Olsen

Er et nyt galleri som åbner i påsken i Havnsø Til pinse er vi med med tre farverige kunstnere KIM Sander Johnna IgenFredskov Olejørk Olsen, der viser billedkunst og keramik. Kom og hyg i det smukke Havnsø. Vi ligger helt ned til Havnen.

Emner: Billedkunst billedkunst keramik kunst billedkunst kunstthåndværk

Kontakt: olehavn@godmail.dk, tlf.: 41981908


Image 1
Image 2


Havnevej 11, Havnsø, 4591 Føllenslev

Galleri Satterup

Galleri Satterup har udstillinger med skiftende kunstnere. Bronzekunst, keramik, glaskunst og malerier. Per Satterup har arbejdet et helt liv i metalmaterialer, og udstiller en smuk vandkunst inspireret af nordisk mytologi (Yggdrasil) på havnen og en vandkunst (Atlas) inspireret af græsk mytologi udenfor sit nyopførte galleri i Havnsø. I dag arbejder Per med spændende bronzekunst i mange former og størrelser.

Emner: Andet skulptur keramik glaskunst billedkunst

Kontakt: gallerisatterup@icloud.com, tlf.: 30503023


Image 1
Image 2


Møllegårdsvej 6, Gl. Tølløse, 4340 Tølløse

Galleri Skovbon

Eksperimenterende kunstner som spænder fra akryl/collage til akvarel, alkohol ink og monoprint. Velkommen i Galleri Skovbon til et kunstkig og en lille forfriskning.

www.karinskovbonart.dk

Emner: billedkunst

Kontakt: karinstroemolsen@gmail.com, tlf.: 50928220


Image 1
Image 2


Peter Damsvej 70, 4180 Sorø

Galleri Soli

Galleri Soli arrangerer skiftende udstillinger med indbudte kunstnere: Maleri, glas, grafik m.m. Billedkunstner Soli Madsen og glaskunstner Cecilia Madsen udstiller permanent. Galleri Soli fik Sorø Kulturpris i 2018. I 2021 fejredes 25. års jubilæum. Soli Madsen maler både figurative og abstrakte værker. Mange billeder fortæller en historie på en finurlig måde. Cecilia Madsens glasværker passer meget fint farvemæssigt med Soli Madsens malerier. Begge kunstnere værker har bløde men kraftfulde linjer og bevægelse.

http://www.galleri-soli.dk/

Emner: billedkunst tegning

Kontakt: soli@galleri-soli.dk, tlf.: 51215969


Image 1
Image 2


Hjortemarksvej 6, 4330 Hvalsø

Galleri Under Kastanjen

Galleri Under Kastanjen er et professionelt galleri, der udstiller malerier, skulpturer, keramik og fotokunst af kunstnere fra Zimbabwe, USA og Danmark. I år er der særsudstilling med skulpturer af Anne Carmes. Anne er autodidakt skulptør bosat i Gilleleje – hun har ofte en humoristisk vinkel i sine værker – og tit er den kombineret med en udtryksfuld stemning af kærlighed og ømhed. Anne arbejder i fiberbeton, glas og bronze og har udstillet på censureret udstilling. Du kan møde Anne til fernisering lørdag kl. 11-12 samt søndag kl. 14-16 og mandag kl. 11-16, hvor hun arbejder med fiberbeton i værkstedet - og hjælper dig med at lave din egen skulptur. Hver dag under udstillingen arbejder vi i det helt nye keramik-værksted - og du kan også lege med. Carol Rivington fra L.A., US står for værkstedet - hun er eminent til at få alle nybegyndere i gang og skabe sit eget lille kunstværk i stentøj. Vi har installeret en helt ny ovn - så dit værk kan brændes og glaseres efter aftale. Niels-Ole Ravn udstiller malerier inspireret af en vandretur på pilgrimsruten langs Gøta-elven i Sverige. Haven er fyldt med smukke stenskulpturer fra Zimbabwe.

http://www.galleriunderkastanjen.com

Emner: billedkunst fotografi skulptur keramik glaskunst

Kontakt: niels.ole.ravn@gmail.com, tlf.: 40 33 74 18


Image 1
Image 2


Niløsevej 2, 4293 Dianalund, Kongsted

Galleriet ved gadekæret

Jørgen Overgaard Hansen er født i Aalborg, 1938. Han er uddannet på Skolen for brugskunst i 1982. Han har hele livet hver eneste dag tegnet og malet ud fra det der faldt ham ind, her og nu. Inspirationen kommer fra dagligdagens momenter og drømmenes univers som tilsammen udgør hans personlige stil. Der er nok at tá fat på, og der veksles gerne mellem farver og sort hvid streg.

Emner: tegning

Kontakt: gglacroix@yahoo.dk, tlf.: 21790473


Image 1
Image 2


Mosesvinget 9, 4330 Hvalsø

Gallery Joern

Prof. kunstner. Medlem af BKF og DBS. Skulpturer i træ og drivtømmer og (genbrugs)vinduesglas. Eksperimenter med andre materialer og udtryksformer. Åbent i galleri og et nyt loftsrum (bl.a. relieffer og tegninger). Åbent i atelier og skulpturpark. Nyd evt. den medbragte frokost ved søen.

https://www.joern.dk

Emner: skulptur billedkunst kunsthåndværk trækunst tegning glaskunst collage

Kontakt: to@joern.dk, tlf.: 26191484


Image 1
Image 2


Ålbækvej 1, 4174 Jystrup

Gaudi-Galleriet

Gaudi-Galleriet er en kulturoase med kunstudstillinger, koncerter, foredrag og festudlejning. Niels Bøgede Andersen åbnede galleriet d. 1. maj 2002 oprindeligt som Danmarks første tegneseriegalleri. Galleriet har gennem tiden udstillet en lang række spændende kunstnere og præsenterer i pinsen 2024 forskellige former for billedkunst, papirklip og træskulpturer. Udstillere i pinsen er blandt andre illustrator Dorte Karrebæk.

https://www.facebook.com/groups/55937804051

Emner: billedkunst tegning trækunst

Kontakt: mail@gaudi-galleriet.dk, tlf.: 23315193


Image 1
Image 2


Gammeltorv 2, 4230 Skælskør

Gerda Østergaard

Besøg mit keramiske værksted. Jeg arbejder med brugsting og skulpturer i stentøj, porcelæn og raku. Oplev dette kreative miljø på Bruuns Hjørne, hvor vi er flere der arbejder. Medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere.

http://www.ceramicartist.dk

Emner: keramik

Kontakt: gerda_oestergaard@hotmail.com, tlf.: 27345194


Image 1
Image 2


Fynsvej 37, Himmelev (i kælderen), 4000 Roskilde

GLASKÆLDEREN.DK Kathe Valentin Rasmussen

GLASKUNST fra eget værksted i kælderen. KIK ind og se hvordan jeg arbejder og se de igangværende og de færdige værker. Der vil være skulpturer, fade, skåle, ophæng, lamper, lysestager og andet stort som småt. Jeg arbejder både med vinduesglas og farvet glas. På værkstedet kan du se ovnene, værktøjet og råmaterialet og dermed få en fornemmelse af det at arbejde med glas.

www.glaskælderen.dk

Emner: Glaskunst

Kontakt: katherasmussen@hotmail.com, tlf.: 29662743


Image 1
Image 2


Havnevej 11, 4591 Føllenslev

Grete Rostock i Galleri Satterup

Farverige, finurlige, spetakulære malerier i acryl. Inspireret af naturen, drømme, rejser, utallige flytninger, glæder, sorger og ikke mindst, et langt liv som udøvende kunstner, har jeg nu i min høje alder, integreret det hele i min kunst. Derfor kalder jeg billederne for Summa Sumarum.

https://www.greterostock.dk/

Emner: billedkunst

Kontakt: grete@prl.dk, tlf.: +45 5042 8602


Image 1
Image 2


Guldyssevej 70, 4000 Roskilde

Gulddysse Kulturgård

Gulddysse Kulturgård er et kreativt sted for amatører, der har lyst til at lave deres egne kunstværker. Man oplever mange forskellige kunstnere med deres unikke værker. Stedet tilbyder værksteder inden for glas, keramik, maleri, tekstil, papir, bronze, sølv og pileflet. Det er muligt at leje nogle af lokalerne til udstilling, foredrag eller møde. I år udstiller elleve medlemmer på gården under Kunst i Pinsen. Jazz live om lørdagen uden entre. De smukke lokaler er baggrund for de kunstnere og kunstværker, man kommer til at møde. De udstillende kunstnere er: Anne Mette Spaanhede - smykker, Dorthe Aggebo - maleri og keramik, Wicky Meggele - keramik, Benthe Aagaard - tekstil, Berit Nielsen - sølvsmykker, Inger Jespersen - papirkunst, Peter Blaksteen - skulpturer primært keramik, Vibeke Guldbæk - keramik, Lene Koldtoft - maleri og keramik, Iben Klitgaard Eriksen - brugskunst af keramik, glas, læder, Dorthe Pedersen - smykker i sølv og andet.

www.gulddyssegaard.dk

Emner: billedkunst keramik glaskunst collage brugskunst tekstil kunsthåndværk

Kontakt: marianne@druedahl.dk, tlf.: 26 27 08 43


Image 1
Image 2


Absalonsgade 8, 4180 Sorø

Guldsmed Guldregn

Velkommen på guldsmedeværkstedet. Jeg er uddannet guldsmed og fremstiller specielle smykker fra bunden, gerne med særlige ædelsten hvor farve og symbolik inspirerer mig. Gennem ideer og håndværk vækkes smykkernes sjæl til live. Efter en længere pause arbejder jeg med smykkets positive aftryk i vores hverdag. Kan et smykke præge sin ejer? Kom ind på værkstedet og få en helt speciel oplevelse af smykker med tyngde, -smykker der måske har en vilje og en holdning til livet!?

https://www.guldregn.com/

Emner: kunsthåndværk

Kontakt: kontakt@guldregn.com, tlf.: 22541156


Image 1
Image 2


Banevej, 21, Frederiksberg, 4180 Sorø

Gunhild Engholm Michelsen

Jeg arbejder med keramisk formgivning i højbrændt stentøj og laver primært siddeskulpturer til have, udestue og terrasse, men også store vaser til grene og vilde blomster. Naturens mønstre og farver inspirerer mig, og den kreative process med leret er et vidunderligt break i hverdagen. Jeg har overtaget værksted og har stået i lære hos min mor, Betty Engholm, som nu har afsluttet sit lange kunstnerliv. Pinsen bliver den officielle indvielse af mit nye værksted, så kom og vær med til at indvie det. Ud over keramik, vil der også være udstilling af gæst, Kåre Lind, med Maleri, Tegning og Papirklip samt af Hjalte Haugum med grafiske tegninger. Lørdag d. 18. maj kl 13-14 spiller duoen "Vrøvl" fornøjelig folkemusik. Duoen består af Mikkel Thomas og Kåre Lind. Kom og hør.

https://engholmstolen.dk

Emner: skulptur kunsthåndværk keramik brugskunst

Kontakt: gunhildmichelsen@gmail.com, tlf.: 20293917


Image 1
Image 2


Holtensmindevej 75, 4070 Kr. Hyllinge

Gunhilds Galleri - I Det gamle Grisehus

Gæsteudstillerne i galleriet er denne gang : Elsebeth Westmark med egne unika smykker , skønne bronzeskulpturer af Bill Højelse, Hyldig`s pileflet med håndlavede kurve og fuglehuse , spændende encaustic billeder ved Lene Koogi. Dertil mine egne livsbekræftende og farverige malerier. Vi holder Åben have og vinmark. Du kan gå ad en trampesti op igennem den vilde skovhave op til vinmarken og smage på Holtensmindes vin og bobler, og der er mulighed for køb af vine. Medbring gerne egen madkurv; der er fint med siddepladser på terassen. Vi glæder os til at se dig i Pinsen. Find vej - se efter rød lade nr 75 i Holtensminde, galleri omme i haven !

http://gunhilds-galleri.dk/

Emner: skulptur smykker kunsthåndværk brugskunst billedkunst

Kontakt: grgalleri@gmail.com, tlf.: 40311580


Image 1
Image 2


Gerlevvej 27, Gerlev, 4200 Slagelse

Guni-art v/Gurli Nielsen

Udstillingen viser naturalistiske og impressionistiske værker. Malerierne er primært udført med akryl på lærred.

guni-art.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: zini@hotmail.dk, tlf.: 50718160


Image 1
Image 2


Skovbrynet 4, 4230 Skælskør

Halls Værksted

Kom og besøg mig i pinsen. Jeg glæder mig til at byde velkommen til alle der lægger vejen forbi. Der er udstilling af snittede træfugle i mit værksted - og i haven hvis det er godt vejr.

Emner: Andre typer af kunst

Kontakt: hallogjette@stofanet.dk, tlf.: 21670213


Image 1
Image 2


Korsør Kulturhus Skolegade 1, 4220 Korsør

Hashøjgruppen

Hashøjgruppen præsenterer mange forskellige kunstarter: Keramik og træ, olie-, akryl- og akvarelmaleri, collage, digitale kompositioner og fotos - både eksperimenterende og naturalistisk. Vi byder på vin, kaffe og kage. Vi glæder os til at se jer.

http://www.hashoejkunstgruppe.dk/

Emner: trækunst tegning skulptur kunsthåndværk keramik fotografi billedkunst

Kontakt: tina@artuna.dk, tlf.: 23699312


Image 1
Image 2


Havnepladsen 19, 4591 Føllenslev

Havnsø værftet. Eva Aamo.

Eva Aamo udstiller igen i år på værftet. Hun maler med akryl på lærred og gør sig i både store og små malerier. I år udstiller Eva Aamo igen et udvalg af kvinder, men også indtryk af natur, samt sine små fiskebilleder. Hendes billeder har måske en historie eller helt enkelt en sansning til dig.

Emner: Billedkunst

Kontakt: eva.aamo.ea@gmail.com, tlf.: 42744051


Image 1
Image 2


Bankehusene 18

Heidi Andersen

Jeg maler med akryl på lærred. Jeg er dedikeret naturelsker og motiverne i mine malerier udspringer af min fascination af planter, dyr og landskaberne omkring mig.

https://www.haart.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: Olep.heidia@gmail.com, tlf.: 22847095


Image 1
Image 2


Holbækvej 52, 4330 hvalsø

Heidi Vang - Refsgaard, Musik Ord Billeder

Jeg er lokal og nyudsprungen billedkunstner og glæder mig til debut på Kunst i pinsen. Mit udtryk vil jeg beskrive som abstrakt ekspressivt med et element af det figurative. Inspiration hentes i naturen, mennesket og verden som den kommer til mig. Mine billeder/ værker er ofte en kommentar til, hvordan vi vælger at leve/ være i verden.  Jeg maler gerne med akrylmaling på pap, plader eller lærred - sommetider som mixed media men arbejder også med keramik, linoleumstryk, strik (vægtæpper), broderi og collage. Jeg kan ikke lade være med at sy. Efter et år på kunsthøjskole læste jeg kunsthistorie på Københavns Universitet og uddannede mig til beklædningsformgiver og billedkunstlærer, så kunsten har altid været i og med mig. Jeg har malet hos etableret kunstner og samarbejder med billedkunstnere fra Roskilde og Holbæk om udvikling af eget og hinandens formsprog og stilmæssige udtryk. Som billedkunstlærer har jeg fingrene i materialer og får ideer hele tiden og deraf udspringer lysten til mere. I kunst i pinsen har jeg valgt at deltage med keramiske billedvaser, malerier, quiltede patchwork sommertørklæder samt lidt grafiske værker. Vi ses på Sillemosegaard hos Refsgaard, Musik Ord Billeder.

Emner: billedkunst

Kontakt: heidi-vang@hotmail.com, tlf.: 61670069


Image 1
Image 2


Skælskørvej 50A, 4180 SORØ

Helle Dichoe’s Galleri

Kulør på tilværelsen Jeg er autodidakt kunstmaler, og har igennem de sidste 20 år malet, og været på forskellige kurser igennem alle årene, og det har endelig givet mig mod til at vise hvad jeg kan. Min måde at male på er meget forskellig, og har nok ikke helt fundet min egen stil, udover det farverige univers. Jeg maler både figurativt og abstrakt. Håber vi ses i det smukke Lynge Eskildstrup. Vi byder på kaffe/te og lidt sødt til ganen.

http://www.hellepoulsen.dk

Emner: billedkunst

Kontakt: Helledichoepoulsen@gmail.com, tlf.: 21659007


Image 1
Image 2


Brobyvej 96, 4180 Sorø

HeLoBe

Velkommen til vores maleriudstilling i den gamle lade i Broby. Her glæder vi, Helobe v.Bettina Gubi og Dorthe Adsbøl, os til at vise dig en bred palette af malerier primært akryl på lærred og mixed media. Som altid vil kunst og samtale kunne forenes over en kop eller et glas. Vi håber vi ses !

https://helobe.dk

Emner: billedkunst

Kontakt: blg@helobe.dk, tlf.: 53705366


Image 1
Image 2


Lyngsandet 11, 4480 Store Fuglede

Hempel's Hus

Mød min fortolkning af den nordiske natur, i mine ekspressive malerier, hvor lyset og farver spiller en central rolle.

http://www.lottehempel.dk/

Emner: Billedkunst

Kontakt: lotol@mail.dk, tlf.: 20781544


Image 1
Image 2


Hovedgaden 43, 4350 Ugerløse

HJ Design Ugerløse

HJ Design har en fin udstilling med 10 kunstnere. - Patchwork - Foto - Smykker - Foto på lærred - Malerier - Jern til indendørs og udendørs brug Kom og få en god oplevelse i store lokaler. HJ Design ved Jørgen Pedersen

www.hj-design.eu

Emner: Brugskunst

Kontakt: krogaarden@gmail.com, tlf.: 59188407 / 20418406


Image 1
Image 2


Brøndgade 8b, 4000 Roskilde

Hønsehuset

Ulla Sperling En eksperimenterende og farverig tilgang er kendetegnet i mine billeder. Jeg er inspireret af mine rejser, naturens lune og livets pudseløjerligheder. www.ullasperling.dk

https:// www.ullasperling.dk

Emner: billedkunst collage

Kontakt: ullasperling@yahoo.dk, tlf.: 22325677


Image 1
Image 2


Kirsebærhaven 10, Himmelev, 4000 Roskilde

Ida Kerstin Israelsen

Naturen er den største inspirationskilde til mine billeder. Det er ikke det eksakte motiv men mere stemning og indtryk fra det pågældende sted, som afspejles i mine billeder. Billederne er fremstillet i uld som er perfekt til at skabe dybde i motivet. I den seneste tid er jeg også begyndt at arbejde i keramik.

www.idaprivat.dk

Emner: kunsthåndværk billedkunst keramik

Kontakt: ida@idaprivat.dk, tlf.: 21 94 35 09


Image 1
Image 2


Dagmarsgade 34 B, 4100 Ringsted

Ina Christensen

Malerier, grafik og collage. Statsanerkendte censurerede udstillinger. Der er noget at se på overalt i mit lille byhus. Der er kaffe og snak om kunst i min havestue. Jeg vil muligvis vise hvordan jeg arbejder med decoupage.

http://www.inachristensen.dk

Emner: Billedkunst grafik collage skulptur

Kontakt: christensen.ina@gmail.com, tlf.: 2866 1831


Image 1
Image 2


Gammeltorv 2a, 4230 Skælskør

Inger-Marie Schmidt & Felicia van Os

Felicia van Os udstiller flettede skulpturer lavet af papirtråd og andre naturmaterialer. Hendes inddragende værker relaterer til naturens rytmer, geografi, urkraft og arketyper. Felicia van Os har studeret kunst og design i Paris, New York, Washington DC, and Deer Isle, Maine. feliciavanos.com instagram: @vanos_felicia Inger-Marie Schmidt udstiller abstrakte akrylmalerier i skønne farver og kompositioner. Nogle billederne er rolige, og andre er mere præget af glød og vildskab. Billederne har mange lag og strukturer, og man kan gå på opdagelse i hvert enkelt billede. Inger-Marie leger med sine udtryk, og bryder dermed med konformitet, for at give plads til det legende aspekt, der bor i os alle. imarie.dk instagram: @imarie.dk

www.bruunshjørne.dk

Emner: billedkunst skulptur

Kontakt: , tlf.: 51521099


Image 1
Image 2


Engvejen 12, 4420 Regstrup

Jane Kantsø

Jeg er keramiker og har bl.a. udstillet på Charlottenborg. Jeg er inspireret af det organiske og levende. Mine skulpturer har en form, så man får lyst til at røre ved dem - og det må man gerne.

https://www.janekantsoe.dk

Emner: Keramik

Kontakt: janekantsoe@gmail.com, tlf.: 24635358


Image 1
Image 2


Skovsøgade 7, 4200 Slagelse

JANE MORTEN

Velkommen til udstillingen I SOLENS SPOR. Jane Morten er livslang professionel kunstner. Udd.: Det Kgl. Danske Kunstakademi, KBH. 1980 - 1986 Medlem af BKF. Repræsenteret internationalt i private kunstsamlinger, expos og gallerier. Velkommen til El Museo og showrooms.

WWW.JANEMORTEN.DK

Emner: billedkunst skulpturer grafik

Kontakt: info@wurtzogmorten.dk, tlf.: 51 51 56 77


Image 1
Image 2


Østerled 28, bygn. C, 4300 Holbæk

Jane Mølgård Tekstilkunst

Jane Mølgård er tekstilkunstner og arbejder dels med tekstiltryk, dels med billedkollage. Hun trykker selv sine tekstiler, som bl.a. bliver til smukke silketørklæder. De håndtrykte tekstiler bruges også i kombination med papir, garn og tråd til mixed media billeder med broderinger.

Emner: Tekstil kunsthåndværk

Kontakt: janemoelgaard@live.dk, tlf.: 25888071


Image 1
Image 2


Stestrupvej 97 4360 Kirke Eskilstrup

Jesse Dora Ceramics

Jesse Dora Ceramics er en lille nyåbnet keramikværksteds-butik, med kurser i drejning samt mange andre keramiske teknikker. I min keramikbutik er størstedelen af mine ting drejet. I vil finde en masse forskellig brugskunst i alt fra små skåle til større krukker, ringe og smykker samt andre små finurlige ting af keramik. Jeg ser meget frem til at møde jer.

https://www.instagram.com/jessedoraceramics/

Emner: keramik

Kontakt: jessedora@hotmail.com, tlf.: 27266230


Image 1
Image 2


Skovsøgade 7, 4200 Slagelse

JOHN WURTZ

JOHN WURTZ Professionel, international fremtidskunstner. 90 % solgt worldwide til private kunstsamlere. Udvalgt til deltagelse på Biennalen i Venedig - 2018, 2020 og 2022 og XXe Prix International Art Comtemporain Monaco. "Jeg søger altid originalitet og eftertænksomhed i mine værker." Malerier og skulpturer præsenteres i verdens mindste museum - El Museo.

https://www.johnwurtz.dk

Emner: billedkunst skulpturer grafik

Kontakt: info@wurtzogmorten.dk, tlf.: 51515677


Image 1
Image 2


Østerled 28, Bygning C, 4300 Holbæk

Karen Hilden

Karen Hilden er mest kendt for sine store tangomalerier. I de nyeste malerier indgår danserne på hendes ateliervægge sammen med udklip af andre kendte kunstnere så som Degas, Gauguin med flere. Hun kalder disse malerier for INSPIRATIONSVÆGGE. De har været optaget på de censurerede udstillinger KS23 og VK24.

http://www.karenhilden.dk/

Emner: Billedkunst

Kontakt: karen.hilden@mail.dk, tlf.: 30306332


Image 1
Image 2


Østerled 28, Bygning C, 4300 Holbæk

Karen Sylvest

Linjer, farver, kontraster, dynamik – lys og skygge. Det er de elementer, der optager mig når jeg maler. Jeg maler med olie på lærred og med pastel på papir. Primært figurativt naturalistisk. For tiden maler jeg bygninger, interiører og stilleben. Prøver at få verden til at stå stille et øjeblik - i en genkendelig form - mens jeg dyrker sanseligheden i farve, form og komposition. Kunsten bor i mellemrummene. I rum og sprækker mellem drøm og vågentilstanden. Mellem fantasi og virkelighed. Mellem hverdagenes trivialiteter og det indre liv - mellem ånd og materie. Måske har du en fornemmelse af at du bevæger dig af sted på to isflager . . . I en modsigelsesfyldt virkelighed er kunsten det kit der alligevel kan få verden til at hænge sammen.

https://karensylvest.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: info@karensylvest.dk, tlf.: 26995622


Image 1
Image 2


Strandgade 9 4230 Skælskør

Keramikmakkerne, KKArt

Cecilie Dige er uddannet pottemager. Hun arbejder med fokus på sammenhængen mellem form, funktion og farver - skaber både brugsting og unika. Hun er med i kunstnerlavet Kit og Keramikfestivals styregruppe. Gitte Nurup er uddannet i formgivning og billedkunst. I inspirerende samarbejde skaber Gitte med skalpel og pensel smukke motiver i den begitning, Cecilie har lagt på sine drejede emner. Ofte hentes inspiration i naturen omkring Skælskør: mågen, blishønen, træet, vandet… hvert keramisk emne – hver kop, skål, tallerken - bliver helt unik.

http://www.ceciliedige.dk/

Emner: keramik kunsthåndværk brugskunst

Kontakt: cecilie.dige@yahoo.dk, tlf.: 27696745


Image 1
Image 2


Sandlodsvej 53, 4400 Kalundborg

Keramikstuen

En keramiker og hendes have: Keramik, Stenskulpturer, spændende strik, træarbejder, pileflet, tekstilkunst, smykker og malerier. Kom og få en god oplevelse med kunst og smuk natur!

https://keramikstuen.dk/

Emner: kunsthåndværk trækunst keramik brugskunst billedkunst

Kontakt: ia@keramikstuen.dk, tlf.: 40 49 87 19 / 22 67 87 19


Image 1
Image 2


Byvolden 10, 4000 Roskilde

Kirsten Lehrmann Madsen

Atelier og udstilling af botaniske malerier, tegninger, tryk og plakater. Kirsten Lehrmann Madsen er uddannet botanisk tegner og biolog, og henter inspiration i den danske flora og naturens forunderlige verden. Der vil også være udstillet fotocollager af Ida Lehrmann. Se eventuelt mere på Instagramprofilen botanical.painter.

www.kirstenlm.dk

Emner: billedkunst fotografi grafik

Kontakt: kirstenlmadsen@hotmail.com, tlf.: 28 49 49 89


Image 1
Image 2


J Th Lundbyesvej 7, 4400 Kalundborg

Knivmagerens værksted

Besøg knivmager Mikael Hansen i hans værksted. Der vil være udstilling og salg af udvalgte knive. Mikael har lavet smukke knive i 25 år og leveret jagt-, fiskeri, og fritidsknive til kunder i hele verden. Få en gratis plakat med hjem.

https://mikaelhansenknive.dk/

Emner: Kunsthåndværk

Kontakt: mikael@mikaelhansenknive.dk, tlf.: 53577230


Image 1
Image 2


Koldhøjvej 3, 4200 Slagelse

Kreativitet, Kunst og Terapi v/ Kunstterapeut Karin Jønson

Velkommen til en anderledes kunstoplevelse. Kunstner og kunstterapeut Karin Jønson byder dig velkommen til en inspirerende oplevelse i haven, hvor du kan opleve oliemalerier og kunst under titlen ”man kan male på alt”. Min inspiration får jeg både hjemme i min mindfulnesshave og i forbindelse med rejser og oplevelser i naturen. Arbejdet med kunstterapi har også åbnet en inspirationskilde for mig og jeg er taknemmelig for den indsigt, nysgerrighed og åbning til den kreative kilde, som det har bragt mig.

http//www.kreativitetkunstogterapi.dk

Emner: billedkunst billedkunst

Kontakt: karijo@live.dk , tlf.: 22998942


Image 1
Image 2


Algade 11, 4230 Skælskør

KUNST & DESIGN Købmandsgården

Vi har et stort og varieret udvalg af dansk kunsthåndværk og unika i høj kvalitet - keramik, glas, smykker, tekstil og tilbehør. Vi bor på hovedgaden tæt på havnen i en smuk, gammel købmandsgård fra 1680, hvor vi glæder os til at møde alle kunstglade pinsegæster. På vores hjemmeside kan du se en samlet oversigt over de udstillende kunstnere samt vores webshop.

http://www.koebmandsgaarden.dk/

Emner: kunsthåndværk brugskunst keramik glaskunst tekstil glaskunst

Kontakt: galleri@koebmandsgaarden.dk, tlf.: 29600045


Image 1
Image 2


Gl. Torv 4, 4200 Slagelse

Kunstgalleriet i Slagelse

Kunstgalleriet i Slagelse har udstillet moderne kunst siden 1973. I 2022 flyttede vi til større og bedre lokaler, så vi nu har 688 kvm med kunst på Gl. Torv. Du finder fortsat 150 gratis P-pladser i Rosengården kun 90 m fra galleriet. Kom og se Danmarks største udvalg af Salvador Dalis surrealistiske kunst. Og oplev vores udstillingsrum COBRA-hjørnet, STORT, Det sorte rum og Det hvide rum med værker af en lang række danske og internationale kunstnere som COBRA, Kvium, Ole Ahlberg, Franz Beckerlee, Kaare Norge, Henrik Busk Andersen, Stiig Kalsing m.fl. Lørdag den 18. maj kl. 14.00 præsenterer vi vores nye franske kunstner Ragib PAUL, der bl.a. maler portrætter som det viste af Frida Kahlo. Kunstgalleriet udstiller både unika billedkunst og grafik samt skulpturer i træ, keramik og bronze. Kunstgalleriet Gl. Torv 4 4200 Slagelse Telefon: 51 64 81 18 www.kunstgalleriet.dk

http://www.kunstgalleriet.dk

Emner: Billedkunst grafik skulptur keramik trækunst

Kontakt: info@Kunstgalleriet.dk, tlf.: 51648118


Image 1
Image 2


Magasinet, Søbatteriet 11, 4220 Korsør

Kunstgruppen Colour of joy

Vi er en gruppe kvinder på 7, med hver vores tilgang til kreativ kunst, såsom billedkunst, keramik med mere. I år er vi 5 fra gruppen der udstiller. Udstillere er: Annette Petersen Dorthe Kolbe Gitta Vig Dahlerup Jette Hansen Karin Schmidt Andersen

Emner: billedkunst skulpturer keramik andre typer af kunst

Kontakt: ksa2009@live.dk, tlf.: 50909942


Image 1
Image 2


Det Lille Glashus, Krogvej 9, 4200 Slagelse

Kunstner Lise Blicher

NATURENS NÆRVÆR Naturen og dyrevildtet har altid været en stor del af mit liv. Som ung kunne jeg tit findes i vinden midt ude på Tissø i min lille optimistjolle. Jeg nød vindens raslen, lyttede efter dyrene og studerede søbreddens fauna. Det er mest natur og dyr jeg maler da det giver mig en følelse lethed til fri leg på lærredet og i sindet. Dyrene kan som regel ikke altid holde sig inden for lærredet og det giver iagttageren plads til fortolkning. Byd naturen indenfor i dit hjem.

https://liseblicher.dk/

Emner: billedkunst

Kontakt: Liseblicher@gmail.com, tlf.: 28492776


Image 1
Image 2


Kunstnergaardsvej 1, 4293 Dianalund

Kunstnergaarden

Kunstnersammenslutningen IMAGO har hvert forår igennem 11 år haft en udstilling i Helligåndshuset på Strøget i København sammen med et par udvalgte gæster. En del dem kendte fra starten hinanden fra samme kunstskole. Snart blev de flere via fælles udstillinger, og efterhånden blev de den gruppe, de er i dag, og som hvert år har plads til et par gæster. Navnet IMAGO - latin for billede og for et færdigudviklet individ, som f.eks. en sommerfugl - var udstillingstitel et år og er nu gruppens navn. I denne udstilling deltager Lise Juhl, Anne-Marie Nøraa Pedersen, Merete Kjær, Jan Kozon, Niels Lolle, Hugo Hannibal, Lene Berg og Kirsten Hende Larsen. Oplev papircollager samt akryl og oliemalerier med en figurativ, ironisk eller humoristiske vinkel. Se magien i det ordløse og det kropslige udtryk og bliv til stadighed fascineret af havets uendeligt skiftende udseende og dets spejlinger i himlen. Gamle mursten får i samspil med glas nyt liv og kunsthåndværk med udgangspunkt i alle slags genbrugsmaterialer samt perlearbejde og små finurlige farverige skulpturer har fundet vej til Kunstnergaardens pinseudstilling. Se evt. mere på sammenslutningens hjemmeside https://imago-kunst.dk/ Der kan købes sandwich og kaffe/kage i Café Ellen.

http://www.kunstnergaarden.dk

Emner: billedkunst skulptur kunsthåndværk

Kontakt: wittchen@youmail.dk, tlf.: 58 28 67 10


Image 1
Image 2


Kasernevej 43, 4300 Holbæk

Kunstnergruppen Corona

Kunstnergruppen Corona er en forening for fritidskunstnere, og de byder indenfor på Kulturkasernens cafe i Holbæk, hvor man kan opleve kunsthåndværk som f.eks.; keramik, smykker, uld, malerier, tegninger og andre kunstarter. Vi byder på kaffe og glæder os til at se jer.

http://www.coronagruppen.dk

Emner: kunsthåndværk tegning keramik brugskunst billedkunst skulptur collage

Kontakt: lena_mlarsen@hotmail.com, tlf.: 50715084


Image 1
Image 2


Kildegården 3, 4000 Roskilde,

Kunstnergruppen Halvcirklen

Kunstnergruppen Halvcirklen består af kunstnere, der bevæger sig inden for genrerne grafik, keramik og maleri. Råder over et hus på Kildegården med grafik værksted, et rum med keramisk ovn samt et malerrum. Udstillingen er med blandt andre grafikerne Niels-Erik Wille, Søren Steensen, Marie Berthelsen og Mie Witthøft og keramikerne Christa Persson og Davia Botten. Se også vores værksteder.

www.halvcirklen.dk

Emner: grafik keramik billedkunst

Kontakt: annmari.berthelsen@gmail.com, tlf.: 20646456


Image 1
Image 2


Kordilgade 56, 4400 Kalundborg

Kunstnerhuset

Vi er en gruppe af kreative personer fra Kalundborg og omegn, som udfolder os bredt indenfor billed-, skulptur- og brugskunst. Vi driver overvejende Kunstnerhuset som et galleri, hvor vi kan vise vores kreative udfoldelser. Men vi bruger også Kunstnerhuset som stedet, hvor vi kan mødes, udveksle ideer og informationer. For eksempel har vi haft kurser, workshops og foredrag omkring kunst og vi er som regel åbne over for nye ideer og tiltag.

https://www.bricksite.com/kunstnerhuset

Emner: Billedkunst

Kontakt: regreni@yahoo.dk, tlf.: 22939344


Image 1
Image 2


Søbatteriet 17, 4220 Korsør

Kunstnerværkstedet Kabeldepotet

Kunstnerværkstedet Kabeldepotet, Søbatteriet 17, 4220 Korsør byder indenfor i pinsen. Besøg det arbejdende værksted og udstilling, hvor 40 kunstnere arbejder med forskellige kunstarter: maleri, keramik, grafik, glaskunst, træskulpturer m.m.

http://kunstnerværkstedet-kabeldepotet.dk

Emner: billedkunst, skulpturer, keramik, glas, grafik, trækunst med mere

Kontakt: garagero@youmail.dk, tlf.: 61794381


Image 1
Image 2


Søndre Ringvej 9, 4000, Roskilde

Kunstnerværkstedet Roskilde

Vi er 26 kunstnere på værkstedet og har produkter inden for maleri, akvarel, ikoner, keramik, skulptur, glas, filt, pileflet.

https://www.xn--kunstnervrkstedetroskilde-bgc.dk/

Emner: billedkunst glaskunst keramik kunsthåndværk skulptur tekstil brugskunst

Kontakt: alanhaugec@gmail.com, tlf.: 21376949


Image 1
Image 2


Bagtæppet 8, 4000 Roskilde

KunstSmedjen på Musicon, atelierkunstnere

Conni Ravn - 2940 8095 - conniravn@gmail.com - instagram/conniravn - facebook/conni.ravn.1 -conniravn.dk MALERIER, FIBERBETON, FEDTSTEN, KERAMIK og SMYKKER. Jeg udtrykker mig figurativt, men også abstrakt i det mere ekspressive udtryk, som spænder fra det meget feminine, til det mere maskuline udtryk. Jeg er nysgerrig af natur og eksperimenterende i mine udtryk. Dorthe Themsen - 2871 7829 - themsendorthe@gmail.com - instagram/dorthethemsen -facebook/Dorthe.Themsen COLLAGER, GRAFIK, MALERIER og KERAMIK. Jeg arbejder ud fra den filosofi, at dialogen med mine billeder og formgivningen af leret giver mig en større forståelse af verdenen og mit indre univers. Kunsten kan så meget og udfordrer hver dag, hvad enten jeg arbejder med leret som form, eller med billedkunst. Erik Schwarzbart - 2176 9202 - erik@schwarzbart.dk - facebook/Erik.Schwarzbart – MusiconArt.com STEN, MALERIER, LERSKULPTUR, GRAFIK, INSTALLATIONSKUNST. Jeg har arbejdet med mange materialer og udtryksformer gennem årene. Inspirationen fra andre lande og kulturer har altid haft stor indflydelse på mit kunstneriske virke. De sidste mange år er det især den 3-dimentionelle kunst der har været mit foretrukne udtryk. Gro S. Teig - 5230 7773 - groteig@gmail.com - instagram/gotigerartdesign -facebook/gotigerartdesign - gotigerartdesign.dk COLLAGER, GRAFIK, FOTOKUNST, MALERIER og KERAMIK. Jeg boltrer mig gerne i alle medier, materialer og formsprog. Kunsten handler for mig om at åbne op, lege, eksperimentere og kommentere. Helge Markussen - 2869 3174 - helges@live.dk - instagram/helge_markus - facebook/helge.markussen.9 SKULPTURER og SKÅLE. Jeg er autodidakt billedhugger og arbejder i forskellige stenarter, såsom granit, marmor, fedtsten og eksperimenterer med form og overfladestruktur. De abstrakte skulpturer er ofte bløde og organiske i formgivningen, mens skåle og fade for det meste er i enkle, stramme linjer, som giver et fint æstetisk udtryk. Lone Holde - 2175 9875 - lone.holde@gmail.com - instagram/artbyloneholde -facebook/lone.holde - musiconart.com/lone-holde AKRYLMALERI, FEDTSTEN, FIBERBETON, BLANDFORM. Jeg er eksperimenterende i min proces og er ikke bundet i form og materiale. Indholdet i mit univers kredser ofte om kraften i naturen både på det fysiske og spirituelle plan.

https://www.kunstsmedjen.dk/kunst-i-pinsen.html

Emner: skulptur kunsthåndværk keramik grafik fotografi collage billedkunst

Kontakt: lone.holde@gmail.com, tlf.: 21 75 98 75


Image 1
Image 2


Ledreborg allé 100 a, Roskilde

KUNSTVÆRKET

KUNSTVÆRKET består, ud over kursusvirksomhed, af 7 faste billedkunstnere med hver deres udtryk. Vi spænder over det helt abstrakte, figurativt som non-figurativt og eksperimenterende til det helt klassiske i både olie, akryl og mixed media. Mette Lorentzen - portrætter. 27215701 - mettelorentzen@hotmail.dk - www.mettelorentzen.dk FB: Mette Lorentzen/IG: wwwmettelorentzendk Pernille Ovesen - abstrakt maleri på lærred og papir. 40102621 - Pernille Ovesen - pernille.ovesen@gmail.com FB: Pernille Ovesen/IG: Pernilleovesen_abstraktemalerier Mette Matikainen - mixed media, maleri og collage. 53616990- mettesuvim@gmail.com - FB: MetteSuvi/IG: mettesuvi “Kunst er i mit univers sjovt og skævt.” Iku Andersen - abstrakt maleri. Vicki Schütt- eksperimenterende abstrakt figurativt. 22395646 - vickiovervad@hotmail.com “I min kunst arbejder jeg eksperimenterende og legende med farver og former. Lige nu er jeg optaget af et abstrakt figurativt fantasi univers. Jeg har tidligere arbejdet for Royal Copenhagen som Kurant Kunst maler.” Niels Valentin - Klassisk hav og kyst i olie og akryl på lærred og papir. 26705829 - nielsvalentin.art@gmail.com - www.nielsvalentin.com FB: Atelier Niels Valentin/IG: nielsvalentin “Kysten er for mig dragende med havet som mentalt element. Jeg forsøger at fange den resonans, vi oplever derude.”

www.mettelorentzen.dk

Emner: tegning collage billedkunst

Kontakt: mettelorentzen@hotmail.dk, tlf.: 27215701


Image 1
Image 2


Bruuns Hjørne, Gammeltorv 2a, 4230 Skælskør

Lene Hansen og Nelly Gaskin

Keramikerne, Nelly Gaskin og Lene Hansen, er begge uddannede keramikere. Oplev deres hver især keramiske udtryk i Galleriet, og besøg også værkstederne, der danner rammen om deres professionelle virke. Begge keramikerne er medlem af DKOD.

rakuginer.dk

Emner: keramik brugskunst kunsthåndværk keramik

Kontakt: rakuginer@gmail.com, tlf.: 50 91 33 77


Image 1
Image 2


Orehøjvej 1c, Gl. Lejre, 4320 Lejre

Lene Regius

Jeg arbejder med store keramiske krukker. Overfladen på krukkerne er inden brændingen, ridset og bemalet med begitninger. Udtrykket er billeddannende og historiefortællende i en dialog rundt omkring krukken. Jeg er professionelt arbejdende kunstner og medlem af Billedkunstnernes Forbund – BKF

www.regius.dk

Emner: Keramik

Kontakt: mail@reguis.dk, tlf.: 46480687


Image 1
Image 2


Lundsgårdsvej 10, 4180 Sorø

Lisbeth Busk Johansen

Lisbeth Busk Johansen Tekstil -Tekstur Sansning er en del af min proces, når jeg hånd syr disse ganske små billeder. Forskellige tekstiler som silke, hør, bomuld forbindes med tråd side om side, lag på lag og igennem for og bagside. Der skabes en ny sammenhæng -en ny historie. Jeg udstiller mere end 50 små billeder, inspireret af mytologi og eventyr, mættede af fortælling og detalje.

Emner: tekstil

Kontakt: lbj.kbj@gmail.com, tlf.: 26311393


Image 1
Image 2


Birkevej 19, 4490 Jerslev Sj

Litterasa

Rasa Dzimidaviciute Olesen er født og opvokset i Litauen. Hun er uddannet kunstner fra Eesti Kunstiakadeemia i Tallinn (Estland). Rasa har boet i Danmark i 23 år og har aktivt udstillet de seneste 11 år i hele Danmark og udlandet. Hun er tilknyttet til Gallerie Knud Grothe i Charlottenlund, Galleri Juel Verland Art i Holbæk, Galleri Art for Future i Valby samt Galleri Nakke Hage i Nykøbing Sj. Rasa åbner sine atelierdøre til Kunstdage i Pinsen for sjette år i træk. Kunstanmeldere beskriver Rasas billedunivers som vandringer i menneskets underbevidsthed. Udtrykket er figurativt og realistisk, dog med klare tegn på symbolisme og fra tid til tid surrealisme, magisk realisme med et stænk af humorisme. Mennesket og dets virke er et omdrejningspunkt i Rasas oliemalerier. Inspireret af begreber, ordsprog, linjer fra kendte sange eller billeder skabt af en fortælling fra biblen, mytologien, eller et eventyr og Rasa finder paralleller mellem dem og os; nutidens mennesker. Hendes billeder taler et detaljerigt symbolsprog og er sjove at gå på opdagelse i. Derudover kan tilskueren selv gøre historien færdig, ved at bruge sin egen fantasi. Ud over originale malerier kan man også se og købe Fine Art giclée print (kunsttryk) som er lavet af digitaliserede malerier. De laves i oplag af kun 20 stk. på 265gr Fine Art Velvet papir, som alle er nummererede og signeret. Også i år gæsteudstiller 2 litauiske keramikere i Rasas hjemme atelier, og igen i år er det Rasas mor Konstancija og storesøster Daina. Begge to er anerkendte keramikere i Litauen, hvor de bor og arbejder. Efterhånden genkender mange dog deres stil efter en række udstillinger på Sjælland og i Nordjylland. Konstancija Dzimidaviciene viser de senneste værker. Man kan både se figurativt udtryk og mere abstrakte former som tager sit udgangspunkt i naturen. Daina Dauksiene udstiller helt nye værker. Og der bliver også et stort udvalg af de sjove, udtryksfulde fade med unikke malerier/tegninger fra Daina´s hånd. Rigtig mangfoldig udstilling.

http://www.litterasa.dk/

Emner: billedkunst, keramik

Kontakt: rasa@litterasa.dk, tlf.: 23419004


Image 1
Image 2


Teglovnsvej 25, st. tv. 4100 Ringsted

Little Detroit - Christine Brage

Little Detroit specialiserer sig primært i håndskårne papercuts, som både er abstrakte og figurative, med et levende og organisk udtryk. Hun laver derudover også både collager, akvareller, malerier, jesmonite og smykker. Little Detroit holder lukket lørdag pga. workshop.

https://littledetroit.dk/

Emner: kunsthåndværk billedkunst

Kontakt: art@littledetroit.dk, tlf.: 24206865


Image 1
Image 2


Orehøjvej10, Gl. Lejre

Liz Berry Østergaard

Liz Berry Østergaard er en kunstner med en imponerende baggrund og et mangfoldigt talent. Hendes rejse begyndte med uddannelser inden for kunst og naturhistorisk illustration i England, og hun har sidenhen bragt sin ekspertise til Danmark, hvor hun i over 30 år har leveret utroligt realistiske medicinske illustrationer til bøger, magasiner og online-platforme. Liz har også haft æren af at udstille på forskellige prestigefyldte steder, herunder kunstforeninger, Nationalbanken, gallerier og censurerede udstillinger. Hendes dedikation og talent blev belønnet med en førstepremie i Roskilde Åben udstillingen. I 2021 var Liz valgte at male et borgmester portræt af Joy Morgensen for Roskilde kommune. Hendes malerier inviterer dig til at træde ind i et drømmeland fyldt med dyr og natur. Hun formår at give disse dyr sjæl og identitet, undertiden med et strejf af humor, og hendes kunst vækker følelser og opmærksomhed omkring dyrenes verden. Liz udforsker forskellige teknikker i hendes Atelier i Gl. Lejre med oliemaling, akvarelmaling og akrylmaling, for at bringe sine værker til live.

www.berry.dk

Emner: billedkunst

Kontakt: liz@berry.dk, tlf.: 27284609


Image 1
Image 2


Strandgade 14, 4230 Skælskør

Magasinet v/Skælskør Kunstforening

I udstillingen 'Brudt lys' undersøger billedkunstnerne Femja Haack og Ditte Johanne Krogh Bertelsen grafikken som installatorisk medie og hvordan dette kan redefineres ved at lade værkerne indgå i et rumligt og kropsligt samspil. Kunsthistoriker Helle Fagralid er moderator på artist talks d.18/5 kl.14-14:40 samt d. 20/5 kl. 11-11:40 i udstillingen. Der er fri entré.

www.skaelskoer-kunstforening.dk

Emner: Billedkunst grafik fotografi

Kontakt: pernille@kirkeskovhansen.dk, tlf.: 40334550


Image 1
Image 2


Slagelse Landevej 141, 4241 Vemmelev

Mariann Liv’s Kunst

Jeg er inspireret af naturen, det spontane udtryk og hvad der dukker op i maleriet. Jeg maler i en særlig teknik : Pouring acryl, der bliver brugt som baggrunde i malerierne. Kom og se og hør mere om dette. Jeg holder også malekurser i dette. Velkommen i mit atelier i haven.

http://www.maria-hus.dk/

Emner: billedkunst

Kontakt: mariann.liv@gmail.com, tlf.: 51325871


Image 1
Image 2


Stenstrupvej 23, 4180 Sorø

Marie Langaa Keramik

Jeg arbejder med støbte brugsting i porcelæn. I formgivningsprocessen arbejder jeg bla. med syede modeller, som udgangspunkt for det endelige produkt. Jeg er uddannet keramiker fra Kunstakademiets Designskole, Bornholm i 2008.

https://www.marielangaa.dk/

Emner: keramik kunsthåndværk brugskunst

Kontakt: marielangaa@gmail.com, tlf.: 25480203


Image 1
Image 2


Østerled 28, bygning C, 4300 Holbæk

Martha Labansen

Maler grønlandske landskaber

Emner: billedkunst

Kontakt: martha.labansen@gmail.com, tlf.: 51501857


Image 1
Image 2


Mejsevej 9, 4593 Eskebjerg

Mejse Galleriet

Solvejg Kristensen Jeg er født på Kalundborg egnen. Jeg er audidakt men har deltaget i en masse kurser både her i landet og i udlandet.Jeg har altid tegnet og malet, jeg kan slet ikke lade vær. Jeg har undervist i aftenskolenm først i porcelænsmaling, siden i silke-, akvarek-, almue-, olie-, og akrylmaling, samt tegning. I 5 år underviste jeg i billedkunst i folkeskolen og 10 år på daghøjskolen. Jeg har også undervist andre lærere rundt om i landet. Siden 1986 har jeg været med i Sienna-gruppen og deltager i deres årlige påskeudstillinger. Inspirationen henter jeg mest i naturen,blomster, landskaber, dyr, fugle og mennesker. Men også i fotografier og andet. Jeg ekspirenterer meget med forskellige teknikker som jeg bruger i undervisningen. I øjeblikket maler jeg mest akryl og akvarel. Jeg har malet og syet fire messehageler i silke i de fire liturgiske farver til Rørby Kirke.

Emner: billedkunst

Kontakt: solvejg@nikr.dk, tlf.: 61688502


Image 1
Image 2


Tingvej 5, 4241 Vemmelev

Merete Rohde Keramik

Unika keramik til ude og inde. Prøv selv at modellere din egen lille skulptur. Udstilling i haven og mit værksted.

Https://www.mereterohdekeramik.dk

Emner: keramik skulptur brugskunst

Kontakt: Info@mereterohdekeramik.dk, tlf.: 21456523


Image 1
Image 2


Lyngvej 12 A, Havnsø, 4591 Føllenslev

Michael Reinhardt

Et orange skilt og en violet pæl markerer indgangen. Her er mit atelier, min tegnestue og mit hjem med kæreste og hund – midt i naturen og i udkanten af Havnsø. Vores oase, fuld af kunst og poesi. VELKOMMEN

https://www.mreinhardt.com/

Emner: Billedkunst

Kontakt: mail@mReinhardt.com, tlf.: 60 19 50 32


Image 1
Image 2


Mosevangen 17, 4130 Viby Sj

Mosekonen

I Mosekonen spændende have finder I en sammenslutning af kreative mennesker der lave keramik, sten figurer med kobber, smykker i sten-ben-kobber-porcelæn, billedkunst, m.v. I er velkommen med jeres madpakke og vi har kaffe på kanden. I haven kan man især se, at et kreativt sind ikke lader sig begrænse men udfolder sig i fantastiske kunstværker. Her er tusindvis af hulsten, figurer, pileflet m.v. inkorporeret i den storladne natur som besøges af mangfoldige fuglearter.

Emner: kunsthåndværk, keramik, stenfigurer med kobber, smykker i ben/kobber/sølv/ porcelæn, billedkunst.

Kontakt: mosekonenviby@live.dk og h.s.hammerum@mail.dk, tlf.: 30244209 og 20428220


Image 1
Image 2


Røglebakken 2, 4320 Lejre

MRkunst -Merete Roy Røglebakken 2 Lejre

Landskabsmalerier. Inspirationen kommer fra danske strande og marker, men er bearbejdet, så motivet ikke fremstiller et bestemt sted. Jeg maler med akryl og bruger power tex, serigrafi og tryk for at gøre malerierne mere spændende og levende. Har udstillet mange steder; se hjemmesiden.

http://www.mrkunst.dk

Emner: Maleri

Kontakt: familien.roy@gmail.com, tlf.: 26180870


Image 1
Image 2


Orevej 2, 4450 Jyderup

Mødestedet, Hallebyore

Karen Hvid tekstilkunst og Susanne Hvid Schunck kunsthåndværk.

https://hallebyore.dk/

Emner: Tekstilbilledkunst, Kunsthåndværk

Kontakt: Mosehusetlb@privat.dk, tlf.: 40219237


Image 1
Image 2


Støvlebækvej 1a, Kirke Stillinge, 4200 Slagelse

MØLLER i Mejeriet - kunstgalleri

Frimærker - skamler og sjove figurer - lavet i stentøj. I mit 400 m2 store kunstgalleri kan du udover egne værker se masser af malerier, glaskunst og keramik fra over 40 danske kunstnere. Galleriet er indrettet i osteafdelingen i det gamle mejeri.

http://www.kunstmejeriet.dk

Emner: keramik skulptur billedkunst

Kontakt: kontor@kunstmejeriet.dk, tlf.: 29439147


Image 1
Image 2


Ågerupvej 87, 4140 Borup

Nørkær Hald

Nørkær Hald er et lokalt keramikværksted til huse på en gammel gård lige uden for Vigersted, Ringsted. Jeg er autodidakt keramiker, der i stentøjsler laver krus, skåle, vaser, samt unika i et enkelt design.

https://www.instagram.com/noerkaerhald?igsh=NmFraHZzNmY0azd6

Emner: kunsthåndværk keramik brugskunst

Kontakt: haldmarie@gmail.com, tlf.: 23834107


Image 1
Image 2


Slusehuset ved Kattingevig, Boserupvej 152 B, 4000 Roskilde

OnsdagsMalerne, Slusehuset v/ Kattingevig

OnsdagsMalerne er en kunstnergruppe fra Roskilde, hvor vi samarbejder om udstillinger og gensidig inspiration. Ved Kunst i Pinsen 2024 præsenterer vi en vifte af spændende værker, der gennem akryl/olie på lærred, akvarel, skulptur m.m. afspejler vidt forskellige kunstneriske universer. Følgende onsdagsmalere deltager i Kunst i Pinsen, 2024: Annette Gotlieb (maleri, tekstil og collage) - gotlieb1651@gmail.com Anni Koch-Knudsen (akryl på lærred m.m.) - www.artannikochknudsen.dk Birgit Wisti (olie på lærred) - www.birgitwisti.dk Fie Gaunaa (akryl og akvarel) - www.gaunaa.dk Inge Torp (akryl på lærred, akvarel, tryk m.m.) - ingetorpklinke@gmail.com Kirsten Lyhne Christiansen (grafik og bronze) www.kirstenlyhne.dk/ Maria Elena Smith (akryl på lærred) - delma22@yahoo.dk Mette Harreby (akryl på lærred) - www.metteharreby.dk

https://onsdagsmalerne.dk/

Emner: tegning skulptur grafik billedkunst collage

Kontakt: hestoghund@hotmail.com, hjabendixen@gmail.com, tlf.: 22 81 10 89


Image 1
Image 2


Frenderupvej 4, 4180 Sorø

Per Fjords Atelier

BILLEDER, MUSIK & ORD De tre begreber er et sammenhængende udtryk for Per Fjords gang i kunstens verden. Igennem et langt liv har han skabt mængder af billedkunst, musikudgivelser og litteratur ofte i en blanding af alle tre dele. Født i en fiskerfamilie ved Roskilde Fjord var det ikke ligefrem kunsten, der lå lige for, da der skulle vælges vej i livet, men ofte er der ikke noget valg. Som Per Kirkeby udtrykte det: "Jeg kan male bag på en spegepølsemad." Kunsten skal ud. Og det er den kommet. Billeder, musikudgivelser og bøger. Her skal det mest handle om billedkunst. Stilistisk og håndværksmæssig har det udviklet sig gennem årene. Fra klassisk naturalisme til den nuværende ekspressive og farvemættede stilart med den rene abstraktion som ingrediens. Naturen er altid tilstede alligevel. Og det er vigtigt. Ikke mindst i disse naturødelæggende tider. Mennesker har i generationer bildt sig ind, at havde styr på naturen. - Udvalgt til at herske og andet religiøst sludder. Herskerrollen har desværre i de seneste årtier vist sig at være fyldt med store misforståelser og massiv dumhed. Naturen finder sig ikke i systematisk grådighed og åndløs, materialistisk livsførelse. Hvad har det med Per Fjords kunstneriske udtryk at gøre? Ja, "hvorfor er det først man ser, det man mister, når det ikke er der mere?" Som sangeren Joni Mitchell har udtrykt det i sangen "Big yellow taxi". - En kæreste, et familiemedlem, en skov, en eng, en sommerfugl? Per Fjords billeder af natur er måske og på mange måder huskebilleder. En farvemættet skønhed eller et oprørt sindbillede. Fortællingen om, at noget insisterer på at være levende uden svedne bagtanker. En tanke om at naturen dybest set er det eneste vi mennesker har at leve af, med og i. Meget andet i det moderne liv er skrammel og åndløs ligegyldighed. - Kan kunst udtrykke disse dilemmaer? - Tja, måske.

www.perfjordogkunsten.simplesite.com

Emner: grafik billedkunst, musik og litteratur

Kontakt: perfjord52@gmail.com, tlf.: 40621862


Image 1
Image 2


Elmesvinget 38, 4200 Slagelse

Per Hillo

Kig gerne ind i Per Hillo’s nye galleri lige udenfor Slagelse. Villa på 230 m2 udelukkende dedikeret til atelier og galleri. Elmesvinget 38 (ikke alle gps’er kan finde nr. 38, men alle kan finde naboen Elmesvinget 34)

www.perhillo.dk

Emner: Billedkunst billedkunst

Kontakt: per@perhillo.dk, tlf.: 51508275


Image 1
Image 2


Udbyvej 37, 4300 Holbæk

Peter Fuglsang Kunstværksted

Mit navn er Peter Fuglsang, jeg er bosat på Tuse Næs nær Holbæk, hvor jeg har mit Kunstværksted, Galleri & Atelier. Jeg bliver inspireret og fascineret af et udtryk, en udstråling, et smil eller én eller flere rynker.

https://peterfuglsang.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: peter-fuglsang@hotmail.com, tlf.: 21425567


Image 1
Image 2


Vollerup Gårde 9, 4200 Slagelse

Pileværkstedet

Velkommen til arbejdende værksted. Her møder du et udvalg af pileflet til både hus og have, traditionelle brugskurve, fuglefoderhuse, plantestativer og små ophæng til haven.

http://www.inger-nielsen.dk/

Emner: Andre typer af kunst

Kontakt: pileflet@inger-nielsen.dk, tlf.: 51262164


Image 1
Image 2


Bakken 70, 4370 Store Merløse

Preus keramik v. Marianne Preus Sørensen

Preus keramik er en hobbyvirksomhed, der bygger på en personlig passion og skaberglæde. Jeg har altid fundet stor glæde i at bruge mine hænder. Keramik er mit åndehul i hverdagen, sindet og livet. Jeg forføres konstant af nye ideer og glasurkombinationer. De fleste af mine kreationer er funktionel brugskunst i mindre serier eller unika. Jeg lader mig inspirere af naturen, former, strukturer og ikke mindst farver. Jeg har en ambition om at lave keramik, som du får lyst til at se på, røre ved og bruge igen og igen i din dagligdag. Materialerne er stentøj og porcelæn. Jeg drejer, modellerer, laver pladeteknik, kvætser og støber. Jeg laver selv mine egne designs og støbeforme. Jeg er 55 år og bor i et gammelt bindingsværkshus i Store Merløse, hvor jeg har eget værksted. Det er første gang, jeg deltager i Kunst i pinsen i 2024, og jeg glæder mig til at åbne dørene. Se også www.instagram.com/preuskeramik/

https://pilehytten.nu

Emner: keramik

Kontakt: preus@outlook.dk, tlf.: 31106830


Image 1
Image 2


Elvigvej 2, 4440 Mørkøv

Quist Jensen

Kom og se vores store udvalg af ringe, armbånd, vedhæng og øresmykker i sterling sølv lavet på eget værksted. Der er noget for enhver smag. Der vil også være mulighed for at købe malerier i akryl og akvarel. I er meget velkomne til en kop kaffe på terrassen eller i den hyggelige udestue.

Emner: Kunsthåndværk, smykker, maleri

Kontakt: fridaqrasmussen@gmail.com, tlf.: 26926771


Image 1
Image 2


Raastof Keramik, Hovedgaden 19, 4261 Dalmose

raastof keramik – Michelle Allingham De Cordier

raastof keramik designer og kreerer kunsthåndværk og brugskunst. Her vil man finde alt fra den lille vært/værtindegave til lidt mere selvforkælelse. Designlækre kopper og skåle i flere størrelser, samt div. små og store skulpturer. Alt sammen lavet i største omhu, med kærlighed til keramikken og med et lille glimt i øjet af humor. I år byder vi velkommen i nye lokaler, hvor vi virkelig har plads til at boltre os. Vi holder "Åbningsreception" i Kunst i Pinsen. Find os på Hovedgaden 19, 4261 Dalmose. Udstillere: Michelle De Cordier og Elona Borch. Kom også og oplev elementernes rasen, når vi fyrer op i rakutønden - hver dag ml. 12:00 - 13:00. I gården serveres kaffe/te og hjemmebagte vafler.

www.raastof.nu

Emner: Keramik skulptur kunsthåndværk brugskunst

Kontakt: keramik@raastof.nu, tlf.: 61362621


Image 1
Image 2


Strandvejen 50, Reersø, 4281 Gørlev

Reersø Galleriet

Reersø Galleriet galleriet i den gamle landsby Reersø

http://www.reersoe-galleriet.dk/

Emner: Billedkunst trækunst skulptur kunsthåndværk

Kontakt: reersoegalleriet@gmail.com, tlf.: 23237169


Image 1
Image 2


Hallelevvej 6, 4190 Munke Bjergby

Rikke Uldahl

Rikke Uldahl, 50 år. Udøvende kunstner i 25 år. Startede i akryl og nu arbejder hun i Olie/tempera på lærred. I værkerne af denne abstrakte kunstner smelter verdener sammen i en poetisk symfoni af farver og former. Med en unik blanding af æterisk stoflighed og et psykologisk følsomt udtryk, formår kunstneren at fange sjælens dybder og følelsesmæssige nuancer. Gennem brugen af ædle og ældgamle teknikker som ægtempera og olie i de mange lag på lærredet, skaber kunstneren et sanseligt univers, hvor drømmende abstrakte landskaber møder poetiske følelser. Hvert penselstrøg synes at danse på lærredet i en elegant ballet af nøje udvalgte farvetoner, lys og skygge, hvilket inviterer beskueren til at dykke ned i en verden af skønhed og mysterium.

https://rikkeuldahl.com

Emner: billedkunst

Kontakt: rikkeuld@hotmail.com, tlf.: 31193801


Image 1
Image 2


Bøllingsvej 15, 4100 Ringsted

Ringsted Galleriet

I Pinsen kan man på Ringsted Galleriet opleve soloudstillingen POWERHOUSE af Miriam Kongstad. Via koreografi, performance, skulptur og lyd undersøger hun menneskekroppen og dens seksualitet med referencer til mytologi og vor dages popkultur og følelsesliv. Til Ringsted Galleriet sætter hun fokus på kvindelige energier og magtforhold, hvor man både vil blive mødt af industrielle komponenter, batterier, rød løber og stiletter. På forskellig vis syntes Kongstads værker at ligge i et mix af nydelse og smerte, begær og fravær, skønhed og afskyelighed. Udstillingen POWERHOUSE er den tredie soloudstilling i udstillingsprogrammet 'X' som finder sted i samarbejde med KINO Kultur Ringsted. Programmet består af 4 soloudstillinger, som ligeledes vil sprede sig til den lokale kino. Udover Miriam Kongstad deltager Mogens Jacobsen, Filip Vest og Rose English (DK/UK) i programmet. Ringsted Galleriet har eksisteret siden 1982 og er en af Danmarks ældste kunstnerdrevne udstillingssteder. På Ringsted Galleriet kan man opleve den nyeste samtidskunst og siden dets start har udstillingsstedet været med til at bringe nogle af Danmarks fremmeste kunstnere til Ringsted. Kvalitetskunst bør være for alle, og bør være noget der er forankret i dagligdagen. Derfor er ønsket med udstillingsprogrammet ’X’ og fremtidige programmer, at skabe større synlighed omkring samtidskunsten, samtidig med at formidlingen vægtes. Find mere information om udstillingsprogrammet ’X’ og dets formidlingsprogram såsom events, guidede ture, workshops og øvrige aktiviteter på Ringsted Galleriets hjemmeside.

https://www.ringstedgalleriet.dk

Emner: billedkunst skulptur

Kontakt: ringstedgalleriet.contact@gmail.com, tlf.: 42201111 / 30428727


Image 1
Image 2


Træskogården 2, 4200 Slagelse

Røde Tårn, Træskogården

Efter en lille pause er jeg, Franck Tronborg, tilbage og kommer med fuld fart med farverige værker. I år er Lone Kjær med som gæsteudstiller, og vi glæder os til I kommer forbi i pinsen.

Emner: keramik og billedkunst

Kontakt: Francktronborg@stofanet.dk, tlf.: 40766896


Image 1
Image 2


Algade 26, 4230 Skælskør

Salonen; Kunst, Kjoler, Kaffe & Kiksekage

Kulturcaféen Salonen; Kunst, Kjoler, Kaffe & Kiksekage, åbner dørene for en fællesudstilling om ugler. Et samarbejde mellem billedkunstner Suse Hartung, keramiker Gerda Østergaard og tekstildesigner Mia Hoffmann.

https://salonen4xk.dk

Emner: kunsthåndværk tegning tekstil skulptur billedkunst keramik

Kontakt: Kontakt@salonen4xk.dk, tlf.: 29658175


Image 1
Image 2


Tygestrupvej 16 4180 Sorø

Skovhave Portalen

Du bydes velkommen i den 70 årige gamle smukke skovhave, samt nyere sansehave. Kom og nyd roen, gå en tur rundt og se de 15 forskellige stande; bord-bænkesæt, shamanistisk trommerejse, Atria smykker, spirituelle malerier, smukt filt og rav, forfatter med bøger, fugle-fodrehuse, trælamper, malerier, drømmefanger af afrikanske perler, håndlæsning, klangmassage/bars, krystaller, kanalisering, lotusart olier, meditation/healing. Der er sacred dance "cirkel dans" lørdag og mandag, mantra sang lørdag og smuk live musik i haven søndag. Tag gerne mad med, der sælges kaffe/the og kage. Der er lidt hygge til de mindre gæster/børn. Vis hensyn og sluk mobilen så husk kontanter. Program og deltager liste bliver løbende opdateret på FB. Skovhave Portalen. Adr. Tygestrupvej 16 4180 Sorø Glæder os til en skøn pinse med glade gæster. Leif og Bodiana Hansen

Facebook: Skovhave Portalen

Emner: kunsthåndværk

Kontakt: bodiana-kunst@live.dk, tlf.: 28930003/40304516


Image 1
Image 2


Smedelundsgade 23E, 4300 Holbæk

SOLODKA Gallery

Solodka's art is a figurative art, tronie portraits, philosophy and symbolism. A connection between the inside and outside world. Inspired by life and art. My first painting series were named "Bubble Girl": Surrealistic portraits of girls who dare to dream and are open to this complicated world, by their big eyes. Now in Solodka's artwork you will find the philosophy of existence, reality and fiction. All hiding behind the symbolism, but in a more mature way. Like a time machine or a bottle in the sea that brings you the message that only you can see. Paintings about life. Paintings that everyone can relate to. Paintings that tell stories that maybe never have happened? Or maybe they did? There is so much going on around us in our daily lives. All the craziness that life brings us sometimes makes us forget to live it. We are prisoners of our own body and thoughts. The planet - that desperately wants to be free in its own existence, with the denying of its own limitations. We bring the beauty and the ugliness into this world through our actions. And who knows what will be next?!

https://www.solodka.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: yuliya@solodka.dk, tlf.: 42369081


Image 1
Image 2


Strandvejen 119, Hejninge 4200 Slagelse

St. Galla Galleri

Hvert år glæder vi os til Kunst i Pinsen-eventet. Alle jer, der ønsker at besøge os i galleriet for at se glaskunst og fraktaltegninger, kan også nyde en kop kaffe og kage eller en anden forfriskning i vores lille café. Vi ser frem til at byde hver enkelt af jer velkommen. Du kan finde mere om os på stgalla.dk

https://stgalla.dk/

Emner: billedkunst glaskunst

Kontakt: stgalla@stgalla.dk, tlf.: 28 83 87 43


Image 1
Image 2


Sydager 3, 4320 Lejre

Starksart

Den kreative streg, har altid været en del af mig så længe jeg kan huske. Mit navn er Tania Stark og jeg er autodidaktisk billedkunstner. Jeg underviser periodevis i tegning og akvarel, men jeg har nu fået mod på, at vise mine egne penselstrøg frem og det vil glæde mig at se jer til min allerførste debut på Kunst i pinsen. Jeg tegner og maler, fordi jeg simpelthen ikke kan lade vær – Mit udtryk vil jeg beskrive som naturalistisk med en stor grad af detaljer. Jeg har igennem tiden arbejdet med flere forskellige medier. såsom kul, tusch, farveblyanter, pasteller og akvarel. Jeg ynder dog akvarellens magi og hvordan den tryllebinder mig i processen. Akvarellen er blevet en stadig store integreret del af mit liv, Den har fanget min passion, der har ført mig til at dedikere det meste af min tid på, at forfine til stadig at forfølge det perfekte udtryk - Det sarte, transparente samspil af farver og teksturer, som akvarelmaleri tilbyder. Mit hjem er mit atelier og galleri og alle er velkommen. Der er altid kaffe på kanden og duften af pinsekage, og ved samme, få jer et kig i min udstilling af akvarel og pastel. Originale værker A3 sælges samt få udvalgte kan bestilles som kunsttryk (begrænset opslag - nummeret) Jeg fortæller gerne alt det der sker i mit krøllede kunster sind og om alt det der sker inden jeg for alvor sætter det første pensel strøg på et hvidt akvarelpapir.

https://www.starksart.dk/

Emner: tegning billedkunst

Kontakt: ta9a@stridh.dk, tlf.: 50948884


Image 1
Image 2


Bognæsvej 48, 4300 Holbæk

Suricama

Vi er en lille gruppe kunstnere med hver vores udtryk. Vi arbejder individuelt og mødes så ofte vi har mulighed for det. Majbritt Jensen er en inspirerende og impulsiv kunstner, der maler med akryl. Tilgangen til et værk er intuitivt og med store bevægelser, inspiration og leg med farver. Rikke Thorndahl maler med vandbaseret oliemaling. Hun skaber et univers af smukke landskaber med sjæl samt impressionistiske bybilleder. Hun maler med stor præcision, glød og fantastiske farver. Inspirationen hentes fra hverdagens udtryk og fra naturen. Rikke eksperimenterer med abstrakt kunst. Claes Schiøtz maler med farvestrålende akryl og posca. Han er en atypisk udtryksfuld og humoristisk kunstner, der eksperimenterer finurligt med elementer på en landskabsagtig baggrund. Sussie Jensen maler i forskellige genrer: figurativ og abstrakt kunst med farver og bevægelser, der udtrykker det øjebliksbillede hun er i. Sussie er eksperimenterende fantasifuld, intuitiv og energisk. Hendes værker skaber smukke kreationer på et lærred, med struktur og farveglæde.

https://www.galleribognaes.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: galleribognaes@gmail.com, tlf.: 29 21 60 87


Image 1
Image 2


Lærkevej 29, 4000 Roskilde

Surland & Vesterager Fine Art Photography

Surland og Vesterager’s kunstværker afsøger spændet mellem fotografiet og maleriet. De er optaget af at undersøge hvor meget der skal til, for at beskueren bliver i tvivl om, hvorvidt det er et fotografi eller et maleri. Hvor langt kan de gå, hvor folk visuelt accepter deres illusioner? Hvor meget kan et foto bearbejdes før det ikke er et fotografi mere? ”Det er som at stå der selv” eller ”Det er mere virkeligt end virkeligheden” siger folk ofte, men deres værker er faktisk ikke repræsentationer af virkeligheden. Fotografiet opfattes ofte som et sandhedsvidne, men det er det ikke i Surland & Vesterager’s verden. De bruger deres digitale pensler til at skabe fortolkninger af verden, med fotografiet som base. I deres værker kommer alle detaljerne fra fotografiet, men det gør stemningen ikke. Den har de selv skabt. De maler lys og farver med deres digitale tegneplade og skaber en stemning, som ikke er i de fotografier de har taget. De teknikker de bruger, minder meget om de principper som pionerfotografen Ansel Adams gjorde til en kunstform i 1920’erne og 1930’erne i mørkekammeret. De gør det bare digitalt og det digitale mørkekammer har mange flere muligheder end det analoge. Muligheder som Surland & Vesterager udnytter fuldt ud. Ægteparret Jacob Surland & Karen Vesterager er bosat i Roskilde og åbner deres hjem til Kunst i Pinsen. De blev opdaget i 2014 af den canadiske gallerist Mona Youssef, som de har udstillet med internationalt på bl.a. Art Monaco, Montreux Art Gallery og Art Shopping at Carrousel du Louvre. I 2017 blev de optaget på den kuraterede udstilling Florence Biennale og de har vundet flere forskellige priser i både ind- og udland.

https://onefootinrealitygallery.com

Emner: fotografi

Kontakt: info@onefootinrealitygallery.com, tlf.: 28 10 33 36


Image 1
Image 2


Sortmejsevej 10, Kongsmark Strand, 4200 Slagelse

Susanne Hald Thorup

Besøg mit atelier og få et farve- og energiboost. Mine malerier har temaer som ”se det smukke i hverdagen” krydret med det skæve/skøre og forestiller bl.a. himmel, hav, mennesker, mad, blomster m.m. Traditionen tro byder jeg på kaffe, vin og Veras lækre kunst-rom-kugler.

http://gallerikunst.dk/

Emner: billedkunst billedkunst

Kontakt: susanne.hald.thorup.@gmail.com, tlf.: 22884010


Image 1
Image 2


Strandvejen 75, Reersø

Syrenens Havehus

Syrenens Havehus. Kik forbi!. Billedkunst. Inspiration fra naturen omkring mig,og indre rejser.

Emner: billedkunst

Kontakt: brittasyren43@gmail.com, tlf.: 24450739


Image 1
Image 2


Byager 9, 4330 Hvalsø

Søjlegalleriet/ Anne-Mette Lehrskov

Passionen for kunst og glæden ved dyr og mennesker har altid fulgt mig, og inspireret mit arbejde som professionel kunstner. Akryl og olie, portrætter, forgyldninger. Altid på vej. Lige nu arbejder jeg på skifer med gamle maleteknikker til en stor udstilling i Sydtyskland. Der bliver også tid til at arrangere internationale udstillinger af artmoney sammen med min kollega - det har bragt os vidt omkring i verden, og er en stor fornøjelse. Mit galleri hedder Søjlegalleriet, fordi jeg var medlem af kunstnergruppen De skæve søjler. Navnet hang ved. Humor er der altid plads til! Galleriet ligger i baghaven. Og der er lidt til den søde tand. Velkommen!

www.amlehrskov.dk

Emner: maleri billedkunst tegning

Kontakt: amlehrskov@gmail.com, tlf.: 60137504


Image 1
Image 2


Torvet 1, 4400. Kalundborg

The Biggest Small Galleri in Town

Kylle Gulmark udstiller egne akrylmalerier. Naivistiske-, græsk-inspirerede- og landskaber. The Biggest Small Galleri in Town Torvet 1, Kalundborg

Emner: billedkunst

Kontakt: Kylleg@mail.dk, tlf.: 22309760


Image 1
Image 2


Kirkegade 2, 4000 Roskilde

The sound of colour v/Pia Malmstrup

Abstrakte malerier i stærke farver. Inspireret af musik, natur og kærlighed. Jeg søger lyset og balancen i mine malerier og lader penslen bestemme. I februar 2024 har jeg startet et drømmeprojekt. Jeg skaber et maleri på en hel rulle lærrred på 10 x 2,20. Det er ikke en bestilling, men en drøm jeg længe har haft. Kom ned og besøg mig i galleriet og følg med i processen.

https://thesoundofcolour.com/

Emner: maleri billedkunst skulptur

Kontakt: pia@malmstrup.com, tlf.: 29 32 50 60


Image 1
Image 2


Feltergårdsvej 2, 4470 Svebølle

Tina Lund Christiansen

I Viskinge finder du vores skønne sted, hvor jeg skaber mine kunstværker. I vores værksted/galleri kan du se mine fine bronze skulpturer , fedtsten, lidt håndlavet smykker og en hel del nye malerier. I haven finder du alle mine udendørs skulpturer som er skabt i fiberbeton og i genbrugsmaterialer der er forarbejdet. I haven kan du også nyde to af vores tipi 'er og få en snak med Palle om Indianer. Vi byder gerne på lidt til ganen og ro til fordybelse, eller en god snak.

https://www.tinalundchristiansen.dk

Emner: skulptur kunsthåndværk billedkunst

Kontakt: tina@tinalundchristiansen.dk, tlf.: 40422747


Image 1
Image 2


Holbækvej 52, Nr. Hvalsø, 4330 Hvalsø

Tine Refsgaard / Musik Ord Billeder

Musiker og billedkunstner Tine Refsgaard lader kreativiteten komme til orde i sin legende brug af stærke og kontrasterende farver, fablende figurer og letbenede linjer. Olie- og akvarelmalerier i varierende udtryk og teknikker. Prof. kunstner. “Mit kald er at forholde mig kunstnerisk skabende til tilværelsen. At skabe musik, ord og billeder giver mig glæde, energi, klarhed. Kreativiteten og kunsten er mit talerør og min oversætter.“ Omgivelserne: Galleriet ligger som en del af "Sillemosegård" og her er fredelig natur og meget børnevenligt. Hønsene må fodres. Tag gerne din egen madpakke med også. Kolde og varme drikkevarer kan købes - der er hjemmebag til kaffen. P-plads og toilet forefindes. I samme galleri udstiller: Heidi Vang.

http://www.tinerefsgaard.dk

Emner: billedkunst

Kontakt: tinerefsgaard@gmail.com, tlf.: 31424330


Image 1
Image 2


Hovvej 32, 4490 Jerslev

Traedrejeren-on

Hvad gemmer sig i dette stykke træ? Med drejejern og sandpapir finder jeg de smukke former og årespil frem og finder skåle, fade, vaser, svampe mm. bag træstykkets ru overflader. Store og små ting, ting med barkkant og ting med silkebløde overflader. Jeg laver også små borde i organiske former. Kaffe og te kan nydes i den store have, hvor der er mange staudebede, sø, frugthave m.m. Der er også et lille plantesalg.

https://www.traedrejeren-on.dk/

Emner: Kunsthåndværk

Kontakt: ole.ubby@gmail.com, tlf.: 23293977


Image 1
Image 2


Gerlevvej 27, 4200 Slagelse

Trædrejer Arne Jørgensen

Velkommen i værkstedet, kunst af naturens materialer. Den medbragte madpakke kan nydes på gårdspladsen, vi giver kaffen. Adgang til wc. Du kan opleve drejede dyr f.eks. fugle, pindsvin, elefanter og skåle i mange variationer. Gæsteudstillere: Malerier, glaskunst og andet kunsthåndværk.

Emner: Billedkunst Skulpturer Andre typer af kunst

Kontakt: Gerlevvej27@hotmail.com, tlf.: 28442116


Image 1
Image 2


Uglerupvej 31, 4300 Holbæk

Tuse Næs Kunsthåndværk

Udover vores faste kunstnere og kunsthåndværkere har vi inviteret gæsteudstillere. Galleriudstilling: Maleri: Annemarie Jepsen - Skulptur, kuglefolket: Jeanette Hee Cafeen serverer frokostretter, hjemmebagte kager, specialkaffe og div. drikkevarer. Se mere på webside.

https://tusenaes-kunsthaandvaerk.dk/

Emner: Kunsthåndværk

Kontakt: kontakt@tusenaes-kunsthaandvaerk.dk, tlf.: 40458523


Image 1
Image 2


Østerled 28, bygning C, 4300 Holbæk

Vibeke Jensen

Vibeke Jensen maler stemninger. Stemninger hvor lyset spiller en central rolle. Hun prikker sine motiver op og kombinerer dem med mange laserende flader og plamager.

http://vibekejensen.dk

Emner: Billedkunst

Kontakt: vibeke_virenfeldt@hotmail.com, tlf.: 30244381


Image 1
Image 2


Dagmarsgade 57, 4100 Ringsted

Villa Grande. Dagmarsgade 57.

Kunstner Lars Ellis Grandetoft udstiller og sælger værker i Villa Grande. Lars er autodidakt kunstner. I sine værker formår han at blande det enkle med dybde og uventede detaljer.

Instagram larsgrandetoft

Emner: Billedkunst

Kontakt: legra666@gmail.com, tlf.: 30533616


Image 1
Image 2


Tingvej 30, 4241 Vemmelev

Vir.art

I mit galleri finder du acryl malerier figurativt/nonfigurativ, gelly prints, mv. Jeg er medlem af KuBA i Næstved, hvor jeg gennem flere år har deltaget i udstillinger arrangeret af KuBA. Endvidere har jeg haft adskillige udstillinger lokalt.

Emner: Billedkunst

Kontakt: vibeke.ronholt@gmail.com, tlf.: 22927136


Image 1
Image 2


Frederiksborgvej 220, 4000 Roskilde

Vivi K

Jeg er en kreativ pige fra 1959, og startede med at male i 2009, og har siden været fuldtids maler. Har haft mange udstillinger igennem årene. Jeg brænder for at male i glade farver, men kan også godt lide, at udtrykke mig i, sorte og hvide nuancer. Inspirationen kommer fra nuet, tit i form af det abstrakte eller min glæde for dyr og sjove figurer. Jeg bliver hele tiden nysgerrig på nye teknikker, som skal prøves af.

www.Vivikmaleri.wordpress.com

Emner: Maleri

Kontakt: vivi.kofod@gmail.com, tlf.: 20440789


Image 1
Image 2


Holbækvej 38B, 4100 ringsted

Vogel Keramik

Vogel Keramik er et lille værksted i Benløse, Ringsted. Her arbejder jeg med keramik. Her er keramik til hus og have. Skåle, fade, vaser, krus, høns og fugle – samt andet unika keramik.

Emner: Kunsthåndværk

Kontakt: bwv.tv@mail.tele.dk, tlf.: 24 89 75 57


Image 1
Image 2


Østerled 28A bygning C, 4300 Holbæk

YOUNIQA

Kom og se vores unikke smykker, der er baseret på egne designs og lavet i hånden i vores lille studie i Holbæk. Bag hvert smykke ligger der kærlighed og passion til det gamle håndværk, og her er det de små detaljer, der gør smykkerne unikke og til noget helt specielt.

https://www.youniqa.dk

Emner: Kunsthåndværk

Kontakt: info@youniqa.dk, tlf.: 23368555