Søjlegalleriet

Passionen for kunst og glæden ved at undervise har altid fulgt mig. Andres glæde ved at arbejde kreativt, kampen med lærredet, nysgerrigheden over nye teknikker og de uendelige muligheder i håndværket. Det har altid interesseret mig og tricket min inspiration – deraf portrætterne og akrylmalerierne af mennesker.

Mit arbejde som professionel kunstner begyndte tidligt. Familien så det og sørgede for at jeg allerede som 9-årig kom på et børneakademi. Siden fik jeg megen undervisning, men særligt uddannelsen i Gamle Maleteknikker på Skolen for Kunst og Håndværk har præget min kunst. Jeg har lavet mange små forgyldninger med sjove motiver – en fornøjelse at finde et æsel med badehætte! Og har holdt mindst 100 kurser i den teknik, som alle kan have glæde af.

De sidste 10 år har jeg sammen med en kollega arrangeret internationale udstillinger af artmoney (http://www.artmoneyworldwide.dk) med mange internationale kunstnere repræsenteret, med udstillinger i New York, Berlin, Paris og i år var det Skagen.

På denne årstid maler jeg altid blomster – noget må man gøre for at mane foråret frem, når det ikke vil komme af sig selv!

Søjlegalleriet ligger i min baghave med udsigt over marken. Hundestien begynder lige der. Kom glad og drik en kop kaffe – jeg giver lidt til den søde tand.

Telefon: 60 13 75 04
Email: amlehrskov@gmail.com
Web: http://www.amlehrskov.dk

Udgivet i Lejre.