Atelier Ole Kjempff

Jeg er vokset op i en familie, hvor den ene generation efter den anden på min fars side var optaget af at male billeder. Ligeledes har dette påvirket mig for malerkunsten og altid været min store passion – Allerede fra barndommen blev jeg draget ind i interesse for malerkunsten. Ofte blev jeg trukket med på udstillinger med mine forældre og staffeliet stod altid fremme derhjemme, hvor min far var den udøvende og jeg kunne se på – i mine første leveår. Men snart trak han mig ind i at lade mig forsøge på lærredet. Dette blev jeg optaget af – og har således fastholdt denne interesse i mange år.- Hvor mine forfædre var mere naturalistiske , har jeg placeret mig mere abstrakt i min udviklingsform på lærredet. Naturen, det horisontale og vandet bliver således forenet med form og flader, der glider over i abstraktion og bliver mere eksperimenterende i balance med komposition og oliefarve i samspil med mine tanker og underbevidsthed.
For interesserede til at se mine nyere malerier, er man velkommen i pinsen.

Telefon: 29 93 74 22
Email: aasen2@c.dk

Udgivet i Kalundborg.