SOLODKA Gallery

Mit navn er Yuliya Solodka – autodidakt kunstner, født i 1984 i vest Ukraine.

Jeg kommer fra en kunstnerisk familie og har malet lige så længe, som jeg kan huske.
Jeg har altid brændt for kunst. I mine skoledage havde jeg mange små udstillinger, og blev det vi kaldte en “skolekunstner”. Jeg har sidenhen gået på Universitetet og læst økonomi. Men det at blive en kunstner var en drøm, som jeg ikke kunne slippe.

Jeg kom til Danmark i 2005 som studerende. I 2014 flyttede jeg til København fra Jylland og her mødte jeg den kunstneriske verden, med masser af udstillinger, spændende mennesker som inspirerede mig til at male igen og gøre min drøm til virkelighed.

Krigen i Ukraine har påvirket mine nyere værker, da en stor del af min familie stadig bor i Ukraine og nogen endda kæmper ved fronten.

Surrealisme, symbolisme og filosofi er de vigtigste aspekter i SOLODKAs kunst. Der ligger altid meget mere bag værket end blot et flot billede og mere end man umiddelbart ser ved første øjekast.

Marts 2023 åbnede jeg mit eget galleri på Smedelundsgade i Holbæk, hvor vi udover at udstille min kunst, som jeg skaber dernede, også sælger topkvalitets kunstartikler (lærreder, maling, pensler m.m.)

Telefon: 42 36 90 81
Email: yuliya@solodka.dk
Web: http://www.solodka.dk

Udgivet i Holbæk.