Atelier Himmelhuset v. de Hemmer & Jeppesen

Hvis du kan lide farver og hvis du er til malerier i krydsfeltet mellem abstrakt og figurativt skal du besøge Atelier Himmelhuset i pinsen.

Vi kalder vores sted Atelier Himmelhuset på grund af de store udsyn og vide himle vi ser her. Vi kunne også have kaldt det Ild og Vand, for så forskellige er vores kunst. Eller Luft og Jord, for Maja de Hemmers malerier er lige så luftige og lette, som Erling Jeppesens er kraftfulde og mættede.

Erling Jeppesen maler fantasifulde malerier i et mix af abstrakt og figurativt formsprog på lærred med akryl og tørfarve. Det er formstærke kompositioner med kant og ofte noget uventet.

Maja de Hemmer maler lette malerier i akryl på lærred i mange transparente lag, koncentreret om lyset bag tingene. Ofte med mere eller mindre abstraktion over et naturalistisk udgangspunkt.
Desuden udstilles arbejder på papir, collager og kultegninger. Der er udsalg af gamle skitser.

Begge er mangeårige medlemmer af Kunstnersammenslutningen Morild, som står for udstillinger hver sommer i Nykøbing Sjælland. Der vil man også kunne finde nogle af MdH’s ting i pinsen.

Maja de Hemmer er uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole i København og på Kunstskolen Odsherred. Erling Jeppesen har udviklet sig via tegneundervisning på Glyptoteket og videre gennem livet. Begge har flere censurerede udstillinger bag sig.

I Atelier Himmelhuset glæder vi os til at vise vores kunst i pinsen.
Der vil være te og kaffe i te-pavillonen i haven og mulighed for at spise medbragt mad.

Telefon: 25 32 73 61
Email: dehemmer@gmail.com
Web: http://www.erlingjeppesen.dk og http://www.dehemmer.dk

Udgivet i Kalundborg.