Lone Spohr Design

Lone Spohr Design er en lille kunsthåndværker – og designvirksomhed, hvor alle produkter i form af serievarer i tynd uldjersey bliver fremstillet og indfarvet på eget værksted. Hovedvægten er lagt på enkle modeller i et bredt udvalg af farver og hvis der er behov for det, tilretter jeg gerne din model efter mål. Herudover fremstiller jeg lejlighedsvist nogle mindre kollektioner af håndmalede unika tørklæder i fnuglet silke. Jeg er medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere og har tidligere været tilknyttet butik Kunst & Håndværk (Landemærket) i Kbh. men er nu at finde i Viby Sjælland, hvor du altid er velkommen til at aftale et værkstedsbesøg. Hvis du gerne vil orientere dig på forhånd eller ikke har mulighed for at komme forbi, finder du hovedparten af mine produkter på min hjemmeside, hvorfra der også kan foretages bestillinger.

Telefon: 57 53 70 06
Email: info@lonespohr.com
Web: http://www.lonespohr.com

Udgivet i Roskilde.