KunstSmedjen på Musicon

Vi er 5 kunstnere med faste atelierpladser, der udstiller: Conni Ravn, Dorthe Themsen, Gro Teig, Helge Markussen og Lone Holde. Vi arbejder med keramik, sten, grafik, maleri, collage mv. Vi glæder os til at se dig. Velkommen!

Conni Ravn T 2940 8095 M conniravn@gmail.com Digitalt: instagram.com/conniravnfacebook.com/conni.ravn.1 – Hjemmeside: conniravn.dk MALERIER, FIBERBETON, FEDTSTEN, KERAMIK og SMYKKER. Jeg udtrykker mig figurativt, men også abstrakt i det mere ekspressive udtryk, som spænder fra det meget feminine, til det mere maskuline udtryk. Jeg er nysgerrig af natur og eksperimenterende i mine udtryk.

Gro S. Teig T 5230 7773 M groteig@gmail.com Digitalt: instagram.com/gotigerartdesign. Hjemmeside: gotigerartdesign.dk COLLAGER, GRAFIK, FOTOKUNST, MIXED MEDIA og SMYKKER. Jeg boltrer mig i alle medier, materialer og formsprog, med stor glæde. Kunsten handler for mig om at åbne op, eksperimentere og kommentere. For øjeblikket er jeg særlig optaget af forskellige trykteknikker.

Dorthe Themsen T 2871 7829 M themsendorthe@gmail.com Digitalt: instagram.com/dorthethemsenfacebook.com/dorthe Themsen COLLAGER, GRAFIK, MALERIER og KERAMIK. Jeg arbejder ud fra den filosofi, at dialogen med mine billeder og formgivningen af leret giver mig en større forståelse af verdenen og mit indre univers. Kunsten kan så meget og udfordrer hver dag, hvad enten jeg arbejder med leret som form, eller med billedkunst.

Lone Holde T 2175 9875 M lone.holde@gmail.com Digitalt: instagram.com/artbyloneholdemusiconart.com/lone-holde AKRYLMALERI, FEDTSTEN, FIBERBETON, COLLAGE OG MIXED MEDIA. Jeg er eksperimenterende i min proces og er ikke bundet i form og materiale. Indholdet i mit univers kredser ofte om kraften i naturen både på det fysiske og spirituelle plan. Mine billeder spænder fra det sarte lyriske til det ekspressive dynamiske.

Helge Markussen T 2869 3174 M helges@live.dk Digitalt: instagram.com/helge markusfacebook.com/helge.markussen.9 SKULPTURER og SKÅLE. Jeg er autodidakt billedhugger arbejder i forskellige stenarter, såsom granit, marmor, fedtsten og eksperimenterer med form og overfladestruktur. De abstrakte skulpturer er ofte bløde og organiske i formgivningen, mens skåle og fade for det meste er i enkle, stramme linjer, som giver et fint æstetisk udtryk.

Telefon: 21 75 98 75
Email: lone.holde@gmail.com
Web: http://www.kunstsmedjen.dk

Udgivet i Roskilde.