Jane Kantsø

Jeg, Jane, er keramiker og har bl.a. haft den glæde at udstille på Charlottenborg. Jeg har stor succes med åbent hus i pinsen og håber at se jer (igen) i 2023.
Jeg arbejder med keramiske skulpturer, som er inspireret af det organiske og levende. Det hårde materiale bliver blødt og livfuldt i sit udtryk, så man får lyst til at røre ved det.

” Formen er vigtig for mig. Mens jeg arbejder med formen tænker jeg ikke på skulpturens glasurer og bemaling. De 2 processer skiller jeg med vilje helt ad, for at formen kan få den plads i skabelsesprocessen som er nødvendig for mig. Først når formen er på plads finder jeg ud af hvordan glasuren og bemalingen kan understøtte den skulpturelle form.”

Telefon: 24 63 53 58
Email: janekantsoe@gmail.com
Web: http://www.janekantsoe.dk/

Udgivet i Holbæk.