Gunhilds Galleri

Blandt gæsteudstillerne er i år Merle Conradi Larsen. Merles glaskunst består af de maritime værker med inspiration fra bla Roskilde fjord – de nordiske blå og grønne farver i flot harmoni og især hendes helt egne skulpturelle glas sejlskibe med flot vind i sejlene.

Herudover præsenteres værker med inspiration fra rejser i Afrika – dyrenes mønstre, masai folket og savannen. Merles glaskunst er i flotte intense farver og ofte med metalglas. Værkerne er alle unikke og findes som brugskunst, skulpturer og relieffer. www. mcl-glasdesign.dk

Karen Brinck er uddannet på kunsthåndværker og kunstindustriskolen, og arbejder med skulpturer i bronze og fiberbeton. De høje slanke figure er ofte inspireret af Giacometti og etruskernes kunst. Ansigterne på figurerne har levet livet med glæde og sorger.  Figurerne i fiberbeton kan stå ude som inde og kan ses rundt på terrassen og i den romantiske og blomstrende have ved galleriet. 

T1 Sterling Design udvikler smykker i sølv, guld monteret med perler og ædelstene. De fleste smykker er unika og alle fremstillet på eget værksted. Speciale: Tahitiperler. http://www.artlet.dk

Birte Brixtofte  er en meget kreativ og erfaren kunstner og udstiller sine malerier :

“ Naturen er udgangspunktet i mine malerier. Min intention er at bruge landskabet som den igangsætning sættende faktor;  det sete og sansede er en afgørende katalysator, hvor jeg benytter naturen på min egen facon, og hvorefter den omdannes i form og farver, så det passer ind i min billedverden.

Britta Jønsson, er uddannet grafiker og brodøse. Britta finder stor fornøjelse i at omsætte skønne billeder i et tekstilt udtryk. Britta tegner med symaskinen på malerlærred. Ofte med motiver fra livet i havet og fra fjorden, men også portrætter. 

Gunhild maler inspireret af naturen og fjorden og ved hjælp af lys, farver og penselstrøg udtrykkes glæden ved livet, naturen, og de menneskelige relationer, der betyder så meget for os.

Haven ligger naturskønt op ad Krabbesholm Skoven, og er åben for havevandring med de sommerfugle venlige blomster og områder med vilde urter og blomster.  Du kan gå ad en trampesti op igennem vores vilde skovhave , forbi spændende træer og nå op til vores vinmark, hvor der er en flot udsigt ud over Hornsherred. I galleriet kan du opleve kunsten og få en snak med de kunstnere, der er til stede,  samt smage på vin og bobler fra vingården. Tag gerne din egen madkurv med, som kan nydes i haven eller på terrassen. Der er mulighed for køb af vin, kaffe og te.  Eller du kan gæste det nærliggende Gershøj kro og Strandhotel til en frokost eller en is på havnen.

Velkommen i Gunhilds Galleri- I Det gamle Grisehus, hvor der altid er åbent efter aftale året rundt. Kig ind til en hyggesnak og oplev glæden ved livet og farverne.

Du kan tilmelde dig til mit nyhedsbrev om kommende udstillinger ved at skrive til mig. Mit galleri er altid åbent for dig.  

Telefon: 40 31 15 80
Email: grgalleri@gmail.com
Web: http://www.gunhilds-galleri.dk

Udgivet i Lejre.