Galleri Holbæk

Kom og se mine mange billeder, der alle er abstrakte.

Jeg maler billeder i akryl på lærred, men også mindre billeder som jeg maler på 300 g papir med blandteknik, som indrammes i specialfremstillet trærammer med glas.

Mine billeder skabes af rigtig mange lag maling, der hver især har sin egen historie bag. Der ligger en masse energi, frustration, glæde og dynamik bag hver enkelt. Et billede kan tage år at lave, før det er helt rigtigt. Der skal være både kontraster og ro før det endelige billede står færdigt.

Inspirationen sker igennem farver, former og følelser, men også igennem tidens boligtendenser; som jeg påvirkes af.

Hvis vejret er til det, så brug gerne min have til et hvil, og en madpakke.

Telefon: 50 57 47 99
Email: galleriholbaek@gmail.com
Web: http://www.galleriholbaek.dk

Udgivet i Holbæk.