Amorina Atelier

En kunstnerisk fortolkning af spirituelle oplevelser

Marina Mana Petersen er kunstneren bag Amorina Art. Hendes spirituelle kunst er en hyldest til det smukke sanselige kvindelige univers – hun er tæt forbundet med naturen og mystikken, men også med de kosmiske energier. Marina Mana lader værkerne kredse omkring skønheden, sensualiteten og magien. Den dragende stærke kvindelige urkraft skaber en særlig jordbunden spiritualitet.

Paletten er farverig og sansemættet som naturen selv. Hun bruger ofte tørrede planter, muslinger, håndlavet papir og andet som kan skabe interessante strukturer og ekstra dimensioner i maleriet.

Marina maler også på sten og laver skaber større geometriske sten mønstre i sin have. Desuden skaber Marina også kanaliserede sjælsportrætter, hvor hun bruger sin evne til at stille ind på menneskers energetiske udtryk. Ud fra en indre vision maler hun derefter et helt personligt sjælsportræt. Dette kan fx indeholde særlige farver, spirit guider/dyr og andre symboler.

Kunsten er mit meditative rum

“Jeg kalder min kunst spirituel, da den opstår ud af mine indre rejser, drømme og visioner. Jeg ser mig selv som opdagelsesrejsende i ukendte universer og sære verdener, hvor jeg møder mytiske væsener, gudevæsener og ånder. Så man kan sige at jeg laver øjenvidneberetninger af mine indre rejser gennem min kunst og ord. Jeg oplever min kunst med mange sanser, ser væsener som gerne vil danse på mit lærred… sanser dem i farver, energi, geometri, frekvenser og nogle gange i lyd og ord. Jeg maler ofte med hænderne og maler derefter detaljerne op med pensel.”

Kom og besøg Marina Mana’s atelier i sommerhuset ved Roskilde Fjord i det skønne Hornsherred. Der er udstilling i atelier, på terrassen og i huset. Få en snak om kunsten og menneskets naturlige forbindelser til naturen og energierne. Malerier, kunsttryk, plakater og malede meditations sten vil være til salg.

Baggrund

”Jeg har altid tegnet, malet, skrevet, udviklet koncepter og virksomheder og været kreativ på mange planer. Jeg er autodidakt kunstner, men dog uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi på Arkitektskolen og har derigennem fået croquis og kunsttræning på Charlottenborg og Glyptoteket. Jeg har også en uddannelse i Innovation & Entrepreneurship. Derudover er jeg spirituelt uddannet i de alkymistiske traditioner og energimedicin bl.a. ved Fountain of Life, hos Keleena Malnar og i Chi-Aura Integration hvor jeg har haft mesteren Timothy Dunphy som mentor igennem 10 år. Det spirituelle univers har altid været en del af mit liv og siden teenagealderen har spiritualiteten har givet store åbninger, som også har påvirket mit kreative udtryk.” – Marina Mana Petersen

Telefon: 29 78 12 30
Email: marina@hjordie.dk
Web: http://www.amorina.dk

Udgivet i Lejre.