Alison Michell Galleriet

Alison Michell er medlem af BKF og har et mange årigt kunstneriske virksomhed bag sig som udøvende billedkunstner og underviser.

’Jeg arbejder mest med akrylmaleri og grafik, men også tegning og 3-dimensionelle værker. Jeg arbejder nogle gange hurtigt og intuitivt, men andre gange langsomt og grundigt. Jeg er mest optaget af natur, af planter og en abstrakt natur – bestående af rytmer, streger og virvar, samt selve materialet og arbejdsredskabet. Jeg arbejder i serier og kaster mig ud i eksperimenter jeg ikke ved helt hvor fører hen – fordyber mig i processen og først til sidst vurdere om jeg har opnået noget brugbart. I maleriet kan jeg godt lide at gøre brug af grafiske teknikker – f.eks linoleum tryk – ovenpå tykke spatel-påførte lag og bruger stempler jeg skærer i træ, plast plader, skumplader mm. Jeg synes det er spændende at udforske nye grafiske teknikker og blande forskellige teknikker sammen.

Galleriet ligger i den hyggelig landsby, Kisserup, der ligger i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Her har der været landsby købmand i mange, mange år og i 1960 blev der bygget et lille supermarked. Dette lukkede i 1980’erne og huser nu værksted og et lille galleri, som har åbent nogle gange om året.

Ved siden af det er jeg også rigtig glad for min have – hvor jeg dyrker grøntsager, frugt og bær.

Nyd gerne madpakken i den lidt vilde have😊

Der serveres kaffe/kage.  Der er gode parkeringsmuligheder ved kirken.

Telefon: 27 57 43 88
Email: Alison.michell@mail.dk
Web: http://www.alisonmichell.dk

Udgivet i Lejre.