Atelieret-i-Jystrup

Atelieret-i-Jystrup har til huse i det gamle mejeri i Jystrup. Her befinder sig en lille eklektisk samling af fem kunstnere og kunsthåndværkere. Vi er multikunstnere, keramiker og billedkunstnere. Vi tilbyder en alsidig kunstoplevelse. Vi har en have, hvor man kan nyde sin medbragte mad og drikke.

Vi har åbent hver onsdag fra 12:00 til 17:00 eller, efter aftale. Vi kan kontaktes via mail, Instagram og hjemmeside http://www.atelieret-i-jystrup.dk.

Selve Mejeriet i Jystrup rummer flere funktioner. Her i blandt et kontorfællesskab og syv kreative pladser.

Vi er for øjeblikket fem kreative kunstnere som i fællesskab inspirerer hinanden i det daglige.

Vi er:
Marianne Kampmann, Jystrup Keramik.

Arbejder i stentøj, porcelæner, raku og lertøj. Andre materialer er også i spil-/samspil med forskellige materialer. Smukker, drivtømmer, akrylmalerier, papirklip, kopper, vaser og brugskunst.

Anne Catton, AC Keramik.
Arbejder i stentøj. Her er det de naturlige rolige farver. Med et rustikt look laver Anne kopper, tallerkner, krus, vaser, kander og skåle.

Danni Haslund er en meget alsidig og dygtig kunsthåndværker. Han laver mange spændende ting bl.a. kunst på akrylplader, spraykunst, upcycling af vaser og skåle, og spraykunst på møbler.

Roxana, avokadofunnyface.

Laver kunst på spændende materialer. Så som gamle vinylplader, avokadosten, strandsten, upcycling af brugsgenstande og hvad der nu lige falder hende ind at bruge. Hendes stil er meget farverige figurer, som springer frem med et humoristisk udtryk. Roxana er detaljekunstner, der med en lille pensel kæler for de små fine detaljer.

Telefon: 51 51 98 91
Web: http://www.atelieret-i-jystrup.dk

Udgivet i Ringsted.