YOUNICA

YOUNIQA blev grundlagt i 2021 og er et lille firma med fokus på at skabe smukke smykker til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde og mand.

Navnet YOUNIQA er et akronym for at du er unik, ligesom vores smykker

Vores unikke smykker er baseret på vores egne designs og er lavet i hånden i vores lille studie i Holbæk ca. 60 km fra København.

Christina er grundlæggeren af virksomheden og designer og producerer alle smykkerne i sit værksted.

Christina har gennem hele sit liv været en kunstnerisk og kreativ person. Hun har arbejdet med mange forskellige kunsthåndværk, men i de seneste 4 år er design og smykkefremstilling blevet hendes store passion.

Vi synes, at et håndlavet smykke er noget utroligt specielt. Den følelse får vi hver gang vi har lavet et nyt smykke. Det er grunden til at vi laver vores smykker fra bunden og bruger de mange guld- og sølvsmed teknikker til at skabe smukke og unikke smykker.
Uanset om du har modtaget et smykke i gave eller købt det selv, har smykker en særlig betydning for os. Derfor gør vi os stor umage med at lave smukke smykker, der kan blive en perle i din samling.

Vi har altid haft en passion for design. Derfor vil mange sandsynligvis kunne se, at vores smykker er inspireret af de skandinaviske designtraditioner.
Hos YOUNIQA arbejder vi primært med guld og sølv. Når vi arbejder med guld, er det primært med 8, 14 eller 18kt, og vores sølv er sterlingsølv.
Vi laver også tit smykker, hvor kunden medbringer sine egne materialer. Rigtig mange har smykker liggende, som ikke længere kommer i brug, og der er da ikke noget sjovere end at genbruge smykkerne og få noget nyt.

Hos YOUNIQA er vi stærkt engagerede i bæredygtighed. Derfor designer og fremstiller vi alle vores smykker i Danmark. Vi har vores eget værksted, hvor vi kan kontrollere vores arbejdsgange for at sikre, at de udføres mest hensigtsmæssigt.
Vi bruger kun genbrugsguld -og sølv fra vores leverandør i Danmark.

Vi er store tilhængere af laboratoriefremstillede ædelsten, da de har den samme skønhed og egenskaber som en ædelsten fundet ved minedrift og samtidig garanteret konfliktfri. Vi bruger også naturlige ædelstene fra velrenommerede leverandører.

Telefon: 23 36 85 55
Email: chrestina-j@live.dk
Web: www.youniqa.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.