Vibeke Rytter

Der vises et andet keramisk brand CLAYVIBE hvor Vibeke Rytter har arbejder med unika keramiske skåle, hun arbejder med brugs keramik der er blandt andet er inspirerede efter naturen som undervands koraller, gopler og geyser. Keramikken er håndmodelleret så det får et nærværende unik udtryk med flotte glasur forekomster.

PS (Der vises ikke til Pinsedagene denne side af hendes professionelle produktion) Vibeke Rytter går bl.a. efter nytænkende designløsninger og formudtryk og bruger 3D print og andre digitale teknikkerne som peger henimod computeranimerede produktdesign. Ligeledes er hun i gang med et udviklings projekt ”Glaserede byggekomponenter” støttet af Realdania i samarbejde med et arkitektfirma og teknologisk Institut med flere.

Hendes fokus er udvikling, nytænkende designløsninger og innovative muligheder. Ved at kombinere traditionelt håndværk og materialer med moderne teknikker opnår hvert produkt en unik kropslighed. Hun beskriver sin designmetode som “en konstant intuitiv balancering mellem materiale tilstedeværelse, form, farve, digitale teknikker og teoretiske grundprincipper.

Se hjemmesider: http://www.vibekerytter.dk http://www.glazedcontrete.com instagram CLAYVIBE

Telefon: 40 35 05 78
Email: ark@vibekerytter.dk
Web: http://www.vibekerytter.dk 

Udgivet i Lejre.