Tine Secher Keramik

Oplev mine nyeste keramiske udstillingsprojekter i drivhusatelieret.
I Pinsen præsenterer jeg desuden et stort udvalg af mine kakler i mange nye farver og motiver.
Og jeg viser som sædvanlig også mine velkendte plantekrukker, fade og krukker i mange farver og størrelser.
Der er mulighed for at købe både 1. og 2. sortering.

Jeg kan tilbyde et stort spektrum af kurser og workshops – for alle aldre. Her arbejder vi både med leret, men også de keramiske farver og som det nyeste også blanding af glasurer.
Spørg endelig for mere information og demonstration af mulighederne, når du besøger atelieret i Pinsen.
Eller send en mail på: mail@tinesecher.dk.

Unik keramik:
Med en uddannelse fra Danmarks Designskoles Institut for Unika har jeg speciale i udsmykninger. Aktuelt arbejder jeg med formgivning af keramiske genstande, der ligger på kanten af at være brugsting. Man kan betegne dem som smykker til rummet og dagligdagen. Omdrejningspunktet i mit arbejde er farverne – og følelsen af overfladerne.

Et af mine nyere projekter er serien af plantekrukker. Overfladerne er glaseret med mange lag af glasurer i forskellige nuancer: I brændingen af krukkerne smelter lagene sammen og danner nye uforudsigelige teksturer og farvespil.
Funktionaliteten i plantekrukken er, at der kun skal vandes, når man har tid. Den består derfor af to separate dele: en ydre form, der fungerer som vandreservoir, samt en indre form, der er vækstbeholder.

Gennem mange år har jeg også arbejdet med keramiske flader dekoreret med motiver og mønstre, der er skabt ud fra egne fotografier. Jeg er både inspireret af naturens organiske former og gentagelser men også bygningsstrukturer og konstruktioner.
Fotografierne bearbejdes digitalt og overføres til trykramme eller skabelon. Der trykkes direkte på det keramiske fad eller serien af kakler, som herefter glaseres og brændes.

Mit materiale er stentøjsler, som brændes til 1245 grader i el-ovn. Strømmen til ovnen er “vindkraft“.
Materialer og emballage genbruges, vandfor­bruget er minimeret, og jeg anvender asken fra mit brændefyr til mine glasurer.

Telefon: 60 67 65 47
Email: mail@tinesecher.dk
Web: www.isefjordskunstnerne.comwww.tinesecher.dk/

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.