Tine Secher Keramik

Tine Secher Keramik præsenterer nyeste keramiske udstillingsprojekter i drivhusatelieret.
I Pinsen kan et stort udvalg af kakler i mange nye farver og motiver opleves sammen med de velkendte krukker, fade og plantekrukker i mange farver og størrelser.
Der er mulighed for at købe både 1. og 2. sortering.

Det nyeste projekt er en serie af kakkelborde, hvor kaklerne ligger i en ramme og kan skiftes ud. Dermed kan du skabe din helt personlige sammensætning af farver og motiver.
Bordet er af metal og produceret af TSN-metal.

Unik keramik:
Med en uddannelse fra Danmarks Designskoles Institut for Unika har jeg speciale i keramiske overflader. Aktuelt arbejder jeg med formgivning af keramiske værker, der ligger på kanten af at være brugsting. Man kan betegne dem som smykker til rummet og dagligdagen.
Mit materiale er stentøjsler, som er robust og brugsvenligt. Det brændes til 1245 grader i el-ovn, og strømmen til ovnen er “vindkraft“.
Alt er håndlavet på eget værksted, og alle produkter er unikke. Omdrejningspunktet i mit arbejde er farverne – og følelsen af overfladerne. Glasurer er mit speciale og de anvendes ofte i flere lag, så nye kombinationer opstår undervejs.
I mine arbejdsprocesser er der altid et miljøperspektiv: materialer og emballage genbruges, vandfor¬bruget er minimeret. Asken fra mit brændefyr anvendes i mine glasurer, som jeg selv blander.

Gennem mange år har jeg arbejdet med motiver og mønstre, der er skabt ud fra egne fotografier. Jeg er både inspireret af naturens organiske former og gentagelser men også bygningsstrukturer og konstruktioner. I de senere år vilde planter været et gennemgående tema i mange projekter.
Fotografierne bearbejdes digitalt og overføres til trykramme eller skabelon. Der trykkes direkte på det keramiske fad eller serien af kakler, som herefter glaseres og brændes.
Teknikkerne kan du også selv afprøve på et af mine kurser, hvor du har mulighed for at dekorere dine helt personlige kakler.

Følg med i aktuelle projekter på Instagram, Facebook eller min BLOG: tinesecherbilag.blogspot.com
Nyhedsbrev for Tine Secher Keramik fås på: mail@tinesecher.dk

Workshops og kurser:
Jeg kan tilbyde et stort spektrum af workshops og kurser fra få timer til flere dage og med forskelligt indhold. Kom som familie i alle aldre, vennegruppe eller brug det som social event i dit firma.
Her kan du skabe personlige kakler eller eksperimentere med keramiske farver og dekorationer. Andre muligheder er at arbejde direkte med leret eller som det nyeste få viden om glasurer og lave praktiske eksperimenter.
Spørg gerne for mere information, når du besøger atelieret i Pinsen.

Telefon: 60 67 65 47
Email: mail@tinesecher.dk
Web: www.tinesecher.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.