Galleri Musik Ord Billeder

I Tine Refsgaards galleri ”Musik Ord Billeder” kan du i pinsen 2022 møde:

Tine Refsgaard :  Malerier i olie og akvarel (professionel)

Luca: Tegninger i oliekridt, blyant, farveblyant, gelpen. Accessories af perler og genbrugsting.

Info om gæsteudstillerne finder du på hjemmesiden tinerefsgaard.dk

Vil du være sikker på at møde kunstnerne personligt i åbningstiden i pinsen uanset besøgstidspunkt, kan du lave aftale via telefon.  Søndag d. 5.6. passer Cornelia Clausen galleriet kl. 12-17.

Om Tine Refsgaard

Tine Refsgaard er skabende kunstner indenfor musik, ord og billeder samt underviser, foredragsholder og udøvende musiker.  

Ved et besøg i galleriet hos Tine Refsgaard opleves værker i akvarel og olie, som for størstedelen er improviserede. Farverne og linjerne i billederne er rundet af leg og eksperimenteren og i tilblivelsesprocessen følges den kreative impuls.

Tine Refsgaard fortæller:

”Jeg føler et kald i mit kunstneriske arbejde og jeg gør, hvad lærredet fortæller mig. Jeg føler bevægelsen kommer både udefra og indefra på samme tid”. Tine Refsgaard arbejder fra kroppen og kreative udvekslinger med afsæt i tilværelsens sammensathed, der sætter frugt i form af billeder, korarbejde, (sang)tekster og foredrag. “Vores liv er ikke noget, vi kan gøre os klar til – vi lever, nu, hver dag. Vi er midt i det. Vi er hamret fast, og vi er fri. At skabe musik, ord og billeder er for mig kærlighed til livet og en følelse af frihed og styrke, og derfor har jeg valgt kunst som min levevej. Kunsten bearbejder mig, og jeg bearbejder den, den giver mig fokus, mere glæde og bedre balance i mit arbejdsliv og i mit personlige liv. Derfor er jeg kunstner – eller nærmere: Livet er – og mit kald er at forholde mig kunstnerisk skabende til det.“

Tine Refsgaard lever en professionel tilværelse som mangekunstner. En del af arbejdet foregår alene med maleri, skriv, komposition og andet sker med større grupper af mennesker gennem kor, orkestre, foredragsvirksomhed og tværfagligeprojekter med lokale aktører.

Baggrund:

Født i Odsherred 1972.

Uddannet sanger og musiklærer ved Rytmisk Musikkonservatorium 2000
.

Fra et arbejdsliv med mange forskelligartede ansættelser skiftede hun til fuldtid selvstændig i 2019 i sit firma: Musik Ord Billeder (cvr 27100007)

Musik:

Sangskriver på dansk, korleder for Visible Voices, korleder og stifter af Lejre Rytmiske Kor, sanger og percussionist i orkestret Tone of Voice Orcestra (debut-album udkommer marts 2022)

Ord:

Skriver personlige beretninger, poesi og sange på dansk.

Billeder:

Autodidakt billedkunstner. Arbejder i olie og akvarel.

Medlem af Lejre Kunstforening, Lejre Erhvervsforum, KODA, AUTOR samt turismepartner Destination Fjordlandet.

Telefon: 31 42 43 30
Email: tinerefsgaard@gmail.com
Web: www.tinerefsgaard.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.