Tina Lunds galleri

I Galleriet og haven i Viskinge vil du finde figurative naturinspireret malerier, finurlige skulpturer af Bronze, fiberbeton, fedsten eller powertex, som kan tåle vind og vejr, relief til husmuren m.m. En kop kaffe under halvtag, en tipi i haven og tid til en god snak.

Jeg elsker at skabe og at male. Jeg er optaget af naturen, og menneskets indvirken. Mine billeder er en blanding imellem abstrakt og figurativt. I vores halvåbent galleri viser jeg lidt af mine nye og gamle malerier, der og i haven kan du finde finurlige eventyrlige skulpturer som kan tåle at stå udendørs, men som bestemt også kan stå inde, jeg arbejder både i bronze, fiberbeton, fedtsten og powertex. Kom og se hvad jeg har, få en god snak, en kop kaffe og måske et besøg i havens tipi.

Telefon: 40 42 27 47
Email: tina@tinalundchristiansen.dk
Web: www.tinalundchristiansen.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Kalundborg.