Susanne Hald Thorup

Velkommen til et univers af farver og finurligheder. Oplev et stort udvalg af akryl- og oliemalerier præsenteret i naturskønne omgivelser.

Jeg maler akryl- og oliemalerier, som oftest er “glade” med mange farver. Genremæssigt bevæger jeg mig indenfor realisme og surrealisme.
Billederne skal opleves af den, der ser! Jeg har ikke et færdigt budskab, tværtimod synes jeg, det er meget tilfredsstillende, når folk tolker noget andet, end jeg selv gør!
Mange af mine malerier er realistiske, fordi det er udfordrende og sjovt at male et motiv og få det til at ligne så godt som muligt. Andre består af elementer, der er stykket sammen ud fra forskellige ideer, jeg har. Jeg starter med et planlagt hovedmotiv og så opstår de finurlige detaljer undervejs. Det må gerne give anledning til undren og et smil på læben hos beskueren…

facebook.com/gallerikunstdk
instagram.com/gallerikunstdk

Telefon: 22 88 40 10
Email: susanne.hald.thorup@gmail.com
Web: www.gallerikunst.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Slagelse.