Susanne Hald Thorup

Velkommen til et univers af farver og finurligheder. Oplev et stort udvalg af akryl- og oliemalerier præsenteret i naturskønne omgivelser.

Jeg maler akryl- og oliemalerier, som oftest er “glade” med mange farver. Genremæssigt bevæger jeg mig indenfor realisme og surrealisme.
Billederne skal opleves af den, der ser! Jeg har ikke et færdigt budskab, tværtimod synes jeg, det er meget tilfredsstillende, når andre ser noget andet, end jeg selv ser.

Mange af mine malerier er realistiske, fordi det er udfordrende og sjovt at male et motiv og få det til at ligne så godt som muligt. Andre af malerierne består af elementer, der er stykket sammen ud fra forskellige ideer, jeg har. Jeg starter med et planlagt hovedmotiv og så kommer de finurlige detaljer undervejs. Det skal sætte tanker i gang, uden at det er så planlagt, hvad jeg vil udtrykke….det er mere som jeg er. Jeg ser tilværelsen med en snert af humor og sådan er mine billeder også!

N.B. En del af mine ældre malerier sælges til særdeles fordelagtige priser i pinsen.

Telefon: 22 88 40 10
Email: susanne.hald.thorup@gmail.com
Web: www.gallerikunst.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Slagelse.