Suricama

Kunstnergruppen ”Suricama” holder til på Tuse Næs. Vi glæder os til at vise dig vores kunst. Vi byder på kaffe, te og et stykke kage og måske en lille snak, hvis du har lyst.
Vi er en lille gruppe kunstnere med hver vores udtryk. Vi arbejder individuelt og mødes så ofte vi har mulighed for det.

Majbritt Jensen er en inspirerende og impulsiv kunstner, der maler med akryl. Tilgangen til et værk er intuitivt og med store bevægelser, inspiration og leg med farver.

Rikke Thorndahl maler med vandbaseret oliemaling. Hun skaber et univers af smukke landskaber med sjæl samt impressionistiske bybilleder. Hun maler med stor præcision, glød og fantastiske farver. Inspirationen hentes fra hverdagens udtryk og fra naturen.

Claes Schiøtz maler med farvestrålende akryl og posca. Han er en atypisk udtryksfuld og humoristisk kunstner, der eksperimenterer finurligt med elementer på en landskabsagtig baggrund.

Sussie Jensen maler abstrakte landskaber og universer med farver og bevægelser, der udtrykker det øjebliksbillede hun er i. Sussie er eksperimenterende fantasifuld, intuitiv og energisk. Hendes malerier skaber ro – en slags healing, glæde og fordybelse.

Telefon: 29 21 60 87
Email: galleribognaes@gmail.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.