Suricama

Kunstnergruppen ”Suricama” holder til på Tuse Næs. Vi glæder os til at vise dig vores kunst.
Vi byder på kaffe, te og et stykke kage og måske en lille snak, hvis du har lyst.
Vi er en lille gruppe kunstnere med hver vores udtryk. Vi arbejder individuelt og mødes så ofte vi har mulighed for det.

Majbritt Jensen er en inspirerende og impulsiv kunstner, der maler med akryl. Tilgangen til et værk er intuitivt og med store bevægelser, inspiration og leg med farver.

Rikke Thorndahl maler med vandbaseret oliemaling. Hun skaber et univers af smukke landskaber med sjæl samt impressionistiske bybilleder. Hun maler med stor præcision, glød og fantastiske farver. Inspirationen hentes fra hverdagens udtryk og fra naturen. Rikke eksperimenterer med abstrakt kunst.

Claes Schiøtz maler med farvestrålende akryl og posca. Han er en atypisk udtryksfuld og humoristisk kunstner, der eksperimenterer finurligt med elementer på en landskabsagtig baggrund.

Sussie Jensen maler i forskellige genrer: figurativ og abstrakt kunst med farver og bevægelser, der udtrykker det øjebliksbillede hun er i. Sussie er eksperimenterende fantasifuld, intuitiv og energisk. Hendes værker skaber smukke kreationer på et lærred, med struktur og farveglæde.

Pia Cellett maler med akryl og temperamaling. Hun er inspireret af flere udtryksformer. Hun ser muligheder og ikke begrænsninger. Hendes værker skaber smukke kreationer på et lærred, med struktur og farveglæde.

Telefon: 29 21 60 87
Email: galleribognaes@gmail.com

Udgivet i Holbæk.