Smedjen i Vindinge

Udstilling af unika smykker i sølv, guld og titanium af ædelmetalformgiver Jens Pedersen. Jeg udvikler og fremstiller fortrinsvis unika og små kollektioner af smykker i sølv, guld og titanium. Igennem mange år har jeg arbejdet med sølvtråden. Ved at dreje, bøje og vride denne simple og enkle tråd, opnår jeg at skabe nye ”Rum i tråd”. I mine smykker arbejder jeg bl.a. med naturmaterialer som skumkoral, rav, ben og lava i forskellige farver og strukturer. Dette har givet rummet helt nye muligheder for fylde, farver, spænding, kontraster og volumen. Igennem de sidste par år har jeg fundet ny inspiration ved at arbejde med kogler, kerner, frø og tørrede frugter. Det har udviklet sig til en helt ny kollektion af fingerringe, brocher, samt øre og halssmykker.

Telefon: 28 69 62 35
Email: jop@post1.dknet.dk
Web: www.jenspedersen.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Roskilde.