Salonen, kunst, kjoler, kaffe og kiksekage

Billedkunstnerne Suse Hartung, Jan Hanzen og designer Mia Hoffmann udstiller illustrationer, fotografier, mixed media og tekstildesign i forbindelse med Kunstdage i Pinsen 2019, fra lørdag 8. juni til mandag 10. juni i kultursalonen ”Salonen, Kunst Kjoler, Kaffe & kiksekage”, Algade 26, 4230 Skælskør.

Titlen på deres udstilling hedder ”Vergangenheit”. Som oversat til dansk betyder fortid eller historie.

De tre kunstnere tager udgangspunkt i det urbane fotografi, hvor fortidens spor og steder i byens rum forsvinder. Dette viderebearbejder og fortolker de på hver deres måde, igennem medier som tegning, illustration, tekstildesign, fotografi og collage.

Suse Hartung inddrager tusch tegning og illustration i sit figurative maleri, hvor motiverne primært er dyr, der indgår i surrealistiske tableauer. Suse er billedkunstner og uddannet tekstildesigner på Danmarks Designskole i København.

Mia Hoffmann arbejder med tekstil-og re-design som indgår i nye visuelle sammenhænge. Mia er uddannet beklædningsdesigner fra Scandinavian Academy of Fashion Design, Margrethe-Skolen. Og som iværksætter åbnede hun Salonen; Kunst, Kjoler, Kaffe & Kiksekage i 2017.

Jan Hanzen arbejder med fotografi, maleri og collage, hvor han inspireres af street art, tegneserier, politik, pladecovers og referencer til musik. Ofte støder inspiration og referencer sammen i et visuelt Mash Up. Jan har gået på det Fynske Kunstakademi i Odense og diverse kunstskoler.

Mia Hoffmann og Jan Hanzen er medlemmer af kunstnerlavet KIT i Skælskør.

Alle kunstnerne har flere udstillinger og censurerende kunstudstillinger bag sig.

Mød kunstnerne på de sociale medier:
Suse Hartung
www.instagram.com/ultrasuse
www.facebook.com/susehartung.art

Mia Hoffmann
www.instagram.com/miamedmere
www.facebook.com/miamedmere

Jan Hanzen
www.instagram.com/janhanzen_art
www.facebook.com/janhanzen.dk

 

Telefon: 22 53 44 47
Email: info@janhanzen.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Slagelse.