Galleri Juel Verland Art

Galleri Juel Verland Art sælger dansk og international kunst. Galleriet har eksisteret i 10 år og har igennem årene udstillet store danske og udenlandske kunstnernavne. Vi bestræber os på at hjælpe den enkelte kunde til at få den bedst mulige kunstoplevelse – ved både at formidle historien bag kunsten og den enkelte kunstner, samt vejlede så kunstværket tilfører køberens hjem noget positivt.

Udover udstillingslokalerne i galleriet, rummer galleriet også en kunstkælder med kunst af mange forskellige kunstnere.
Galleriet har tre fast tilknyttede kunstnere Claudie Poinsard, Susan Otvig Busch og Susanne Kirså.
Claudie Poinsard er en fransk billedkunstner med rødder i Cameroun. Claudie maler livets historie, som i hendes eget tilfælde har været barsk. Fra 3 års alderen og til hendes 10. år voksede hun op på en katolsk klosterskole. Adskillelsen fra sin mor og nyfødte søster kan ofte afspejles i hendes billeder, men de rummer også både håb og glæde. Claudies billeder skildrer et stykke af en historie, men resten er op til beskueren. Hendes kunst er populær hos begge køn, da den har et tilpas maskulint udtryk ofte i varede jordfarver. Claudie Poinsard har været fast tilknyttet galleriet i de sidste 3 år og må klart betegnes som en kæmpe succes.

Susan Otvig Busch er en dansk billedkunstner, som maler nogle af Danmarks største akvareller. Hun har helt sit eget udtryk i sine akvareller, der typisk er portrætter. Susan finder inspiration i gamle vintage billeder og postkort, som hun gør nutidige i sit udtryk. Hendes portrætter har undersøgende og insisterende blikke og prydes ofte med en baggrund som bringer ens tanker hen på Art Novo. Susan Otvig Busch blev tilknyttet galleriet som fast kunster efter en succesrig udstilling i november, hvor publikum virkelig tog hende til deres hjerter.

Susanne Kirså er en dansk bronzeskulptør, der spænder bredt med mindre skulpturer til store special opgaver for nogle af Danmarks største virksomheder. Kirså arbejder ud fra at der skal være skulpturer til en hver pengepung og enhver kunst elsker. Hendes skulpturer spænder fra det kraftfulde til det romantiske og inspirationen hentes i omgivelserne og de mennesker hun stifter bekendtskab med.

Telefon: 40 63 27 85
Email: pia@verland.dk
Web: www.juelverlandart.dk

Posted in Holbæk.