Pernille Helleskov Pedersen

Jeg har siden min ungdom tegnet meget og samtidig arbejdet med akvarel og gouache. I 2012 begyndte jeg desuden at male i akryl, da jeg begyndte som elev på Hans Christian Rylanders malerskole. Jeg kan lide at arbejde med detaljerne, fortælle historier og prøve at finde ind bag det umiddelbare.

Mine motiver er især mennesker og deres indre og ydre liv. At male og tegne er for mig en måde at kommentere på vores samfund eller på vores indre liv. Hvad er det vi bærer rundt på, reagerer på, ser i hinanden. Ansigter fascinerer mig, fordi de bærer på så meget historie og på fortællinger, vi kan lære af og undres over. Derfor har jeg altid arbejdet meget med portrætter og gennem årene har jeg udført en del portrætbestillinger.

Jeg håber mine malerier og tegninger kan få beskueren til at stoppe op og give sig tid til at se, undres og tænke sit eget; og derigennem få sin egen oplevelse af værkerne.

Jeg har arbejdet som illustrator for bl.a. Idé nyt, Familiejournalen og på bogen ”Jagtkonger”.

Samtidig har jeg undervist en del i tegning via egne kurser og på daghøjskole, aften- og ungdomsskole.

Telefon: 25 32 49 64
Email: phelleskovp@gmail.com
Web: ww.phelleskovp.dk

Posted in Holbæk.