Pernille Helleskov Pedersen

Mennesket interesserer mig, vores væren her i livet og de mange forskellige tilstande vi er i. De kampe vi kæmper, både de synlige men også de indre kampe, som vi kæmper for at finde vores plads her i livet. Ansigter har så mange fortællinger og derfor arbejder jeg meget med portrætter.
Når jeg maler er det på et præpareret lærred som giver en særlig struktur og som er en lidt utilregnelig baggrund at male på, fordi præpareringen nogle steder suger farven til sig og andre steder skyr den, hvilket giver en inspirerende og uventet maleproces. Jeg er optaget af selve maleprocessen, hvordan farverne påvirker hinanden og hvordan de påvirker selve motivet og det udtryk jeg ønsker at formidle.
Detaljer er meget væsentlige for mig og det gælder både når jeg maler og tegner.
Mine malerier kræver ofte at man som beskuer stopper op og betragter; at man giver sig tid til at få det hele med og derved får en helhed.

Marianne Ilnæs, som er gæsteudstiller, skaber sine skulpturer af bl.a. træstykker, metaldele og knogler, som hun samler sammen på sine mange ture i naturen og ved vandet. Hun skaber små tableauer, som kan sætte fantasien i gang og skabe nye måder at se naturen på.

Telefon: 25 32 49 64
Email: phelleskovp@gmail.com
Web: www.phelleskovp.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.