Pernille Helleskov Pedersen

Jeg har siden min ungdom tegnet meget og malet med akvarel. I 2012 begyndte jeg desuden at arbejde i akryl og det er især akrylmaleriet, der optager mig i øjeblikket. Jeg kan lide at arbejde med det detaljerede håndværk, fortælle historier og prøve at finde ind bag det umiddelbare.

Mine motiver er især mennesker og deres indre og ydre liv. At male og tegne er for mig en måde at kommentere på vores samfund eller på vores indre liv. Hvad er det vi bærer rundt på, reagerer på, ser i hinanden. Ansigter fascinerer mig, fordi de bærer på så meget historie og på fortællinger, vi kan lære af og undres over. Derfor har jeg altid arbejdet meget med portrætter og gennem årene har jeg udført en del portrætbestillinger.

Ofte giver jeg ikke så mange forklaringer på mine malerier, men lader hellere beskueren få sin egen oplevelse af værkerne. Mit håb er, at den enkelte stopper lidt op og giver sig tid til at se, undres og tænke sit eget.

Gennem årene har jeg udstillet en del og deltaget på censurerede udstillinger som Roskilde Åben og VK i Holbæk.
Jeg har arbejdet som illustrator og undervist i tegning via egne kurser og på dag- , aften- og ungdomsskole.

Telefon: 25 32 49 64
Email: phelleskovp@gmail.com
Web: www.phelleskovp.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.