Per Fjord

Per Fjord 1952. Uddannet billedkunstlærer. Er billedkunstner, forfatter, sanger og sangskriver. Han har gennem årene udstillet I gallerier, institutioner og på censurerede udstillinger. Hans primære arbejdsområder er indenfor oliemaleri og grafik. Hans billedverden er ekspressiv og farvestærk med inspiration fra tysk og fransk malerkunst.

Motivvalget er som udgangspunkt naturen i mere eller mindre abstrakte versioner, Per Fjord grafiske arbejder består mest af træsnit og linoleumssnit. Ofte sort hvide tryk, men også farvetryk. Han har illustreret bøger. Bl.a. sine egne udgivelser der omfattet digt og novellesamlinger, fortællinger for børn, fagbøger og en enkelt roman.

Per Fjord har endvidere udgivet en lang række musikalbums og optrådt med musik og oplæsning over alt i landet. Kombinationen af billeder, musik og oplæsning tilføjer nye sider til Per Fjords kunstneriske virke. Det vil være muligt at stifte bekendtskab med alle tre kunstarter ved udstillingen i Pinsen på hjemadressen i Store Bøgeskov.

Telefon: 40 62 18 62
Email: Perfjord52@gmail.com
Web: www.Perfjordogkunsten.simplesite.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Sorø.