OLAFSDOTTIR & EDVARS

Kom ind i værkstedets pulserende hjerte til en udstilling med tøjdesign kombineret med akvareller i et stofligt udtryk.

Ingibjörg Olafsdottir og Birgit Edvars har en fælles interesse for tøjdesign og kunst og det har nu udfoldet sig i en sprudlende udvikling af nogle designmodeller, som bliver præsenteret den:

30.- 31. maj og 1. juni
kl. 11 – 17.

Designmodellerne er sammensat af unika modeller i eksklusive materialer i bl.a. silke, hvoraf nogle af dem er produceret ud fra eget design udført i akvarel.

Der vil kunne bestilles i forskellige størrelser, og i forbindelse med flere af designmodellerne vil der yderligere kunne vælges ud fra et farvekort. Da produktionen er baseret på få udvalgte tekstiler i begrænset antal meter, er det således rimelig få ”unikke” modeller, der bliver syet op.

Ingibjörg Olafsdottir har en bred vifte af erfaring indenfor design og skrædderi og opererer fra sit værksted i Studiestræde 14 i Holbæk, hvorfra hun folder sin kreativitet ud i individuelle design løsninger til diverse formål.

Birgit Edvars har ligeledes en bred vifte af erfaring indenfor design, kunst og arkitektur. Således har det været en spændende proces at få udviklet specielle textiler i eget design. Akvarellerne males i en stilart, der kan betegnes som eksplosiv minimalistisk.

Telefon: 40 85 19 19
Email: birgit@edvars.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.