Niels-Ole Ravn

Indvielse af nyt galleri

Kom til indvielse af “Galleri Under Kastanjen” i Kisserup med udstilling af abstrakte og ekspressive malerier af indehaveren Niels-Ole Ravn.
Galleri Under Kastanjen åbner nemlig for første gang dørene i forbindelse med ”Kunstdage i Pinsen 2019” med en udstilling af malerier af indehaveren Niels-Ole Ravn.
Galleriet har til huse i et nyrenoveret fredet bindingsværkshus fra 1856, der ligger i skyggen af landsbyens flotte gamle kastanjetræ.
Værkerne kan – blandt andet – beskrives med ordene mystik, antydninger og forladthed, og de er skabt i et meget ekspressivt formsprog – ofte med stor vildskab i håndteringen af malespartler og store mængder maling i mange lag. Dybe jordfarver som bund og baggrund bliver ofte udsat for et væld af ”pangfarver”.

I 2018 deltog Niels-Ole Ravn på censureret udstilling Roskilde Åben, i juli 2019 er han månedens kunstner på RO’s Torv og han er repræsenteret i konferencesalen hos SparInvest, Taastrup med et landskabsbillede på 180 X 300 cm.

Niels-Ole Ravn er autodidakt og startede med at male på fuld tid for 2 år siden efter et langt arbejdsliv som direktør i den finansielle sektor. Et liv styret af venstre hjernehalvdel er skiftet ud med et liv i højre hjernehalvdel.

Telefon: 40 33 74 18
Email: niels.ole.ravn@gmail.com
Web: www.galleriunderkastanjen.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.