Galleri Blå Prik

Så er Galleri Blå Prik tilbage efter en forlænget coronapause. Vi lægger ikke skjul på, at vi begge er læger og ekstraarbejdet under coronakrisen sammen med galleridrift, var alligevel for stor en mundfuld. Men nu er vi tilbage og vi glæder os.
For dem, der endnu ikke har besøgt galleriet, kan vi fortælle, at Galleri Blå Prik er et privatejet galleri med skiftende udstillinger, der hører til i bakkerne mellem Fauerbo og Skellebæk ved landevejen mellem Snertinge og Svinninge.

Galleriet er blevet til efter ombygning af en tidligere faldefærdig svinestald og ligger ud til åbne marker, høj himmel og lærkesang. Vi lægger vægt på at vores besøgende kan få en god og behagelig oplevelse i rare og hyggelige omgivelser. Galleriet består af udstillingen, en lille butik med salg af unika tekstil, keramik m.m. og et lille område med Cafe.
I anledning af Pinsen serverer vi gratis kaffe og te, økologisk saftevand eller et lille glas vin.

I Pinsen udstiller vi både maleri, fotokunst, tekstil og keramik. Vi har valgt at åbne med en lille håndfuld kunstnere bestående af os selv og gode venner.

Kunstnerne er Thomas Højrup (abstrakt maleri), Hanne Bork Clausen (maleri og tekstil), Pia Kingo (keramik), Stephanie Clausen (tekstil) og Morten Schønemann (foto)

Du kan finde flere oplysninger på:
http://www.blaaprik.dk
http://www.facebook.com/galleriblaaprik

Alle er velkomne. Vi glæder os til se jer!
Stephanie og Morten

Telefon: 23 46 06 33
Email: blaaprikk@gmail.com
Web: http://www.blaaprik.dk

Udgivet i Kalundborg.