“Mødestedet” Hallebyore

Fotokunstner Grethe Holm har desværre måtte melde afbud som udstiller.

Tekstilkunstner Sisse Fog Odgaard udstiller som annonceret .

Sisse Fog Odgaard inviterer til skygge-strikke-salon 2. pinsedag kl. 14-16 på Mødestedet i Hallebyore i forbindelse med “Kunst i pinsen”.
I Hallebyore kan man se de første 3 % af hendes nye store crowd-knitting projekt “10.000 skygger”.
Vil du også være en del af noget STORT, så inviterer Sisse alle strikkere til at strikke med. Sammen skal vi strikke 10.000 små skygge-kugler.
De er allerede strikket de første 33%, men vi strikker hele 2021, og i 2022 forvandler Sisse strikken til et storslået tekstilt kunstværk.

Sisse udstiller desuden dele af “Strik en skygge – i beton”, og en enkelt flåde fra det tidligere crowd-knitting projekt KULDSEJLINGER. Her blev over 2000 kuldsejlede strikkeprojekter forvandlede til en storslået tekstil installation, for at sætte fokus på hvad der sker når vi tør tale højt om vores “mislykninger”.

Du kan læse mere om Sisses projekter på www.sissefogodgaard.dk, hvor du også kan finde strikkeopskriften til skyggekuglerne, hvis du bare ikke kan vente med at blive en del af noget STORT.
Men 2. pinsedag kan du komme og strikke med. Medbring en lille rest almindeligt bomuldsgarn og en lang tyk rundpind eller strømpepinde str. 7-9. Rundpinde kan også lånes på stedet.
Sisse Fog Odgaards hjemmeside www.sissefogodgaard.dk/portfolio/10-000/
Og det med KULDESEJLINGER: (www.youtube.com/watch?v=ZocS_97PJEY&t=9s)

Telefon: 40 21 92 37
Email: hallebyore@live.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Kalundborg.