“Mødestedet” Hallebyore

Jeg søger hele tiden at skabe nye udtryk ved hjælp af mit kamera – og går ganske nær med linsen på strukturer, former, farver og fragmenter.

Efter digital bearbejdning sættes billeder sammen i multieksponeringer/ sandwich, collager og fotografik – og et nyt følsomt, stofligt og sanseligt univers opstår.
Jeg arbejder i serier og kan nævne: Ikoner, Påsken, Det var kattens, Sommerens Ø, Portrætter og Skyggebilleder, There is a crack…. ; Den Japanske Have; Historien om….; Meningsfyldte Tilfældigheder…..; Opening doors within/ At………

Tekstilkunstner Sisse Fog Odgaard
www.sissefogodgaard.dk
viser til Pinseudstillingen skulpturer fra projektet ”Strik en skygge – i beton”, samt en forsmag på crowd-knitting projektet “10.000 skygger”, hvor strikkere fra nær og fjern inviteres til at være med til at skabe et kunstværk i stor skala. Sammen skal vi inden udgangen af 2021 strikke 10.000 skygge-kugler af vores rester af bomuldsgarn som siden skal ende i en storslået kunstudstilling. På Hallebyøre vil du se effekten af blot 300 “skygger”.

Ideen bag “10.000 skygger” er at bede om hjælp til produktionen, så folk selv kan blive en del af et kunstprojekt. Gennem strikken håber jeg at give personer som ellers ikke ser sig selv som “kunstforbrugere”, et anderledes møde med kunsten. Samtidig er tanken bag “10.000 skygger” også en invitation til at kigge lidt på egne skyggesider. Det vi bare IKKE er. Hvad kan du sætte ind i sætningen ”Meget kan man kalde mig, men jeg er i al fald ikke…” Egoistisk, anmassende, jaloux, smuk, succesrig eller…

Jeg tror på, at vi bliver hele mennesker ved at turde rumme det hele, både skygger og lys sider og være lidt at det hele, bare en gang imellem.

Sisse Fog Odgaard har en baggrund som dameskrædder på Det Kongelige Teater, og har en forkærlighed for store fælles kunstprojekter.

Telefon: 40 21 92 37
Email: hallebyore@live.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Kalundborg.