Mit livs mange Facetter

Jeg er en 29 årig autodidakt kunstner der primært arbejder med akryl på lærred. Min stil er både abstrakt og figurativ og mine mange emner bygger på mine følelser. Jeg har malet i over 10 år og min kunst har hjulpet mig igennem meget.
Jeg har udstillet flere gange, blandt andet en censureret og min egen solo udstilling på Galleri Benmel, Nexø. Jeg laver meget bestillingsarbejde og det giver mig altid en mulighed for at udfordre mig selv kunstnerisk, hvilket jeg elsker. Jeg røber sjældent hvad jeg føler når jeg malede et maleri, fordi jeg gerne vil have at beskueren får deres eget indtryk. Det er ligeså spændende for mig, at høre hvad min kunst rør i dem som betragter det, som det er at lave det.
Jeg vil næsten vove at påstå at min kunst har reddet min forstand. Jeg lider af skizofreni og PTSD og har gjort det det meste af mit liv. Min kunst har hjulpet mig igennem mange ting og jeg håber at kunne røre og hjælpe andre. Jeg udforsker synet på et liv med psykisk sygdom gennem min kunst og alle mine billeder viser personlige tanker og følelser som jeg håber vil skabe indsigt og føre til refleksioner mennesker imellem.

Telefon: 53 27 22 13
Email: Caiafrog@hotmail.com
Instagram: caia_riemer_pshyfrogart

Få kørselsvejledning
Udgivet i Kalundborg.