Michelle Allingham De Cordier

Min keramik er brugskunst og kunsthåndværk – og jeg drømmer keramik, både i vågen og i sovende tilstand. Den livskraft, som keramikken er så gavmild med, giver mig hele tiden fornyet energi.

Jeg er uddannet Litograf, et håndværksfag, hvor det er nødvendigt at være detaljeorienteret. Så det at ”slippe detaljerne”, er skønt og nervepirrende. En del af mig vil gerne have kontrol med keramikken, men det får jeg heldigvis ikke altid lov til.

Jeg bruger tit sætningen ”Imperfect is perfect” og det uperfekte kan ofte være døre til nye keramiske oplevelser, hvor jeg giver mig selv fri til at lege.

Som grafiker og keramiker, er formgivning en stor del af mit liv og kreative virke.

Det grafiske islæt, vil man blandt andet se i mine grafiske stramme former på keramikken, samt brugen af serigrafi – tryk på keramik. Her arbejder jeg meget med typografi og grafiske elementer.

Alle mine emner er unika, jeg penselglaserer, overhælder, dypper, og gerne i flere lag.

Jeg er meget optaget af kontraster, former og udtryk i min keramik, og bruger en del tid på at nørde med processer og teknikker, indtil jeg synes de sidder lige i skabet.

I mit dejlige værksted, søger jeg workflowet, hvor den kreative stemning og duften af ler fylder luften. I workshops deler jeg gerne ud af min entusiasme for faget.

Jeg har den store glæde at dele livet omkring keramikken med min familie, og I vil bl.a. kunne besøge Elona Borch Keramik, som denne dag også udstiller hos mig.

Kig ind – der er altid kaffe på kanden, hvis man lægger vejen forbi.

Michelle Allingham De Cordier

raastof.nu

instagram.com/raastofkeramik

facebook.com/raastofkeramik

Telefon: 61 36 26 21
Email: keramik@raastof.nu
Web: http://www.raastof.nu

Udgivet i Slagelse.