Michael Reinhardt

Et orange skilt og en violet pæl markerer indgangen. Her er mit atelier, min tegnestue og mit hjem med kæreste og hund – midt i naturen og i udkanten af Havnsø. Vores oase fuld af kunst og poesi.

I mere end 50 år har jeg været på banen som billedkunstner med et alenlangt udstillingsregister i Danmark og Sverige, samt en enkelt “optræden” i Berlin. Flere gange er mine vidt forskellige billeder fundet værdige på censurerede udstillinger. Den form for anerkendelse er god for sjælen eller et andet udefinerligt punkt i kroppen. Ved en enkelt censureret udstilling blev mine billeder præmieret og den slags klap på skulderen er også befordrende for det videre arbejde.

Også som grafisk designer, som er en stor del af min identitet og mit virke, har jeg modtaget priser og legater.

Rastløshed og nysgerrighed har altid drevet min kunst frem – og måske også på afveje fra det sikre til det uprøvede. Et vilkår mange kunstnere kan nikke genkendende til, og i mit tilfælde resulterer det i en broget mangfoldighed. Denne formulering er vist et forsøg på kamouflering af det faktum, at min produktion ikke er præget af den berømte røde tråd. Jeg er nok bange for at stivne i ét (afgrænset) område.

“Oasen” for enden af jordvejen rummer blandt andet en ateliérbygning (i et gammelt ombygget smedeværksted), hvor der snart er ligeså meget maling på gulvet som på de mange lærreder. Her i løvens hule bør man forberede sig på et farvebardement.

I hovedbygningens gæste- og gallerirum er primært ophængt fotografi, grafik og tegninger. Både mine og min kæreste Brit Carolines værker.

Hendes passion er fotografiet, men også et mere eksperimenterende billedunivers har hun gjort til sit, og jeg håber, at kunne præsentere en lækker bid af hendes finurlige værker, der er fulde af poesi, nærvær og fordybelse.

Vi er begge også optaget af det litterære på forskellig vis og har nye bogprojekter undervejs.

Bogen “Vesterlyng & Ko”, en naturskildring fra Sjællands største hedeområde i foto og tekst, af mig (sagde hunden), er netop genoptrykt og klar til Pinsens mange gæster. Tidligere fremstillede jeg lokalmagasinet “Spot on Havnsø & Omegn” til husstandsomdeling og spredning rundt i Danmark. Magasinet findes også i digital udgave på: http://www.spotonhavnso.dk

Tilbage er kun at sige: VELKOMMEN I OASEN …

Web: mReinhardt.com + michaelreinhardt.dk + britcarolinepallesen.dk

Instagram: michael.reinhardt.visual + britcarolinepallesen

Telefon: 60 19 50 32
Email: mail@mReinhardt.com
Web: http://www.mReinhardt.com

Udgivet i Kalundborg.