Michael Reinhardt & Brit Caroline Pallesen

Hidtil har Michael Reinhardt åbnet dørene for sin egen kunst i Pinsen. I år udvides udstillingen med billedkunst af partneren Brit Caroline Pallesen.

Der bydes indenfor i såvel atelier som i husmandsstedets lille galleri, og tilsammen med udstillinger hos andre kunstnere i området, er der go’ grund til et besøg i Havnsø.

Imens den kvindelige del af duoen bevæger sig på poesiens kant, arbejder handyret mere konkret med materialet. I fællesværker blandes to temperamenter i harmoniske (og til tider disharmoniske) og uforudsigelige udtryk. Han har et alen langt udstillings-CV fra mange år som billedkunstner. Hun er ikke på samme måde belastet af fortidens kunst-rutiner, og forskelle er medvirkende til, at dynamikken trives rigtig godt hos kunstnerparret for enden af den stille stikvej , hvor udsigt, fugleflokke og drømme konkurrerer.

Her finder du en bred vifte af billedkunst – et overflødighedshorn af udtryk og genrer.

Vind kunst og lyt til musik
Foruden kunst og natur, bydes der endvidere på akustisk live-musik med unge lokale musikere (søndag ca. kl.14) – samt lidt til ganen.

Endvidere trækkes der lod om et gratis kunstværk blandt besøgende hos Brit Caroline Pallesen og Michael Reinhardt. Et tiltag, han påbegyndte med succes i 2017 – og traditionen fortsætter.

Det hele foregår på Lyngvej 12 A i udkanten af Havnsø – midt på Magueriteruten med Eskebjerg Vesterlyng som nabo. Og på havnen i Havnsø er der go’ mulighed for en tiltrængt frokost-, is- eller kaffepause imens de mange kunstindtryk fordøjes. Eller tag picnickurven med til Lyngvej, og nyd pausen i haven.

Telefon: 60 19 50 32
Email: mail@mReinhardt.com
Web: www.mReinhardt.com

Posted in Kalundborg.