Mette Pluszek

Jeg er multikunstner inspireret og drevet af det der rør sig i mig og mine omgivelser. Mine motiver opstår ofte i mødet med mennesker, som er en kæmpe inspiration for mig.

Jeg maler alt fra barnagtige, glade og farvestrålende motiver til naturalistiske/surrealistiske malerier som provokerer, og sætter fantasien i gang. Mit ønske er at give folk en god, spændende og tankevækkende oplevelse.

Jeg er eksperimenterende i min kunst og anvender ofte forskellige materialer for at få bestemte udtryk og dimensioner frem i mine motiver.

Min store passion er at portrættere, en opgave jeg sætter en stor ære i at udføre. Med portrættet hjælper jeg folk med at forevige betydningsfulde personer og øjeblikke. Opgaverne spænder bredt og jeg portrætterer alt fra dyr til erhvervsfolk, hver eneste gang er opgaven en meget lang og betydningsfuld proces for mig. Jeg maler mange tynde lag oliemaling for at få det rigtige udtryk frem og det endelige portræt er meget livagtigt.

Gennemgående i alt min kunst ligger en stor grundighed og perfektionisme og rigtig mange timers arbejde. Alle mine værker er udført i høj kvalitet og med de bedste materialer.

Jeg har været aktiv med min kunst de sidste 20 år og har ud over utallige portrætter udstillet i diverse kunstforeninger, der i blandt Mærsk og Top Danmark.

I en tid hvor stort set alt bliver serveret for næsen af os og med meget lidt overladt til fantasien, opfordre jeg dig til at slippe fantasien løs og gå på opdagelse i mit univers af glade, farvestrålende, barnagtige og tankevækkende motiver.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mit kunsthus.

Telefon: 41 17 44 97
Email: pluszek@mail.dk
Web: www.mettepluszek.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.