Mette Lorentzen

Professionelt etableret kursuscenter og kunstværksted med fire dagligt arbejdende kunstnere: Mette Lorentzen, Marianne Bech, Ulla Bryld og Lis Just.
KunstVærket er en virksomhed, der afholder kurser inden for mange malegenrer: portræt, abstrakt, teknikker til vand, krop og natur, tegnekurser, blomstermaleri, tekstilkunst, akryl og pastel. Der afholdes ligeledes løbende foredrag med forskellige kunstnere – det næste er med Thomas Kluge.

I pinsen fortæller Mette Lorentzen om de vinter- og sommerkurser, der bliver afviklet på stedet, og Kunstværkets fire permanente kunstnere udstiller værker i hhv. akryl, olie og pastel.
KunstVærket ligger på Danmarks længste Allé: Ledreborg Allé 100 A, og der er højt til himlen samt mange kvadratmeter både indenfor og udenfor. Det stimulerer til en stor grad af entusiasme både blandt kursister, undervisere og kunstnere. Vi vil gerne invitere dig/jer indenfor, så I kan få en fornemmelse af stedet, byde på et glas vin eller en kop kaffe og tage en snak om de aktiviteter huset byder på. Alle kunstnere er til stede og vil fortælle om de tanker og processer, der ligger bag de fremviste kunstværker.

Telefon: 27 21 57 01
Email: mettelorentzen@hotmail.dk
Web: www.mettelorentzen.dk/

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.