Merete Roy

Naturlig Kunst
Naturlig kunst er i sig selv et perfekt kunstneriske udgangspunkt for udstillingen.

På udstillingen kan man se variationer i maleriet indenfor figuration og landskaber og fællesnævneren er at vise, hvordan jeg arbejder med at udtrykke mig, med den spændvidde der er i forskellige udtryk.
Mange af malerierne forestiller landskaber, som man kan opleve mange steder i landet, men de er sjældent et helt bestemt sted, det gør det mere interessant syntes jeg.

Noget af det, jeg syntes er allermest sjovt er, når beskuerne fortæller, at de syntes, de kan genkende stedet på billedet, måske fra deres vinduer eller sommerhus eller i deres nære omgivelser. Så syntes jeg, at min mission er fuldført, idet mange forskellige mennesker, kan få vidt forskellige opfattelser af, hvor motivet kommer fra.

Jeg maler altid med akryl og mange gange bruger jeg forskellige effekter i maleriet for at gøre det mere uforudsigeligt, eks. Serigraf og powertex. Jeg har malet aktivt siden 2006 og har du lyst til at se hvor jeg har udstillet og hvem jeg er blevet undervist af, så se mere på min hjemmeside www.mrkunst.dk

Telefon: 26 18 08 70
Email: familien.roy@gmail.com
Web: www.mrkunst.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.