Mejeriet Jystrup

Beskrivelse: Mejeriet Jystrup rummer flere funktioner. Kontorfællesskab (ledige pladser), frisør og fire kreative værksteder. Vi er fire kreative som i fællesskab inspirerer hinanden i det daglige. Marianne Kampmann har Jystrup Keramik. Hun arbejder i stentøj, porcelæner, raku og lertøj. Det er surrealistiske malerier og abstrakte malerier. I keramikken er det også det surrealistiske der er det primære. De støtte emner får et tvist af det humoristiske og det skæve. Der er også brugskunst, som vaser, reliefs og kopper.

Anne Catton arbejder i stentøj. Her er det naturlige rolige farver. Med et rustikt look laver Anne kopper, tallerkner, krus, vaser, kander og skåle.

Danni Haslund er en meget alsidig og dygtig kunsthåndværker. Han laver mange spændende ting bl.a. kunst på akrylplader, spraykunst, upcycling af vaser og skåle, spraykunst på møbler. Danni bruger en spænde teknik til at få de flotte farver fra spraydåsen, over på de valgte emner.

Roxana laver kunst på spændende materialer. Om det er gamle venylplader, hvor de sjove surrealistiske , og meget farverige figurer springer frem med et humoristisk udtryk. De er lavet med flotte glade farver, der bringer smilet frem på e hver beskuer. De sirlige snittede avocadosten, bliver enten lavet til smykker, påmalet med acrylmaling, eller som fintsnittede ansigter. Roxana er detaljekunstner, der med en lille pensel kæler for de små fine detaljer. Det gælder også de smukkeste flade sten, hun finder på stranden på de canariske øer.

Der er stadig en ledig plads i værkstedet. Vi har to keramikovne og arbejdsstationer.

Telefon: 51 51 98 91
Email: mariannekampmann@gmail.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Ringsted.