Birkendegaard “Det gamle Mejeri”

I de stemningsfyldte omgivelser på Birkendegaard udstiller i alt 9 kunstnere i Det gamle Mejeri og i Galleri Birkendehus.
Vibeke Beyer udstiller glas slebet af havet og fundet på stranden, som uden anden forarbejdning sættes sammen til smukke mosaikker, eller får nyt liv som smykker og knapper.
Susanne Jensen udstiller fra stort til småt med de store farverige blomstermalerier til de små finurlige og udtryksfulde rakubrændte figurer.
Lene Lundgaard har udstillet sine billeder siden 1996 og som ny udstiller i Det gamle Mejeri præsenterer Lene sine farverige abstraktioner inspireret af musik.
Finn Valentin er repræsenteret med en samling af nye farverige cobra inspirerede billeder.
Heidi Bech har sine små og store udtryksfulde keramikdyr med, hvoraf de fleste rakubrændes. Heidis hjerte banker for klodens dyr og figurerne skabes i hendes eget poetiske udtryk og i røg og høj varme.
Marie Duedal Nielsen har store og små akvareller udstillet i Gallerie Birkendehus, hvor et liv med kunst vises frem på allerbedste vis.
Søren Madsen udstiller for første gang på loftet i Det gamle Mejeri på Birkendegaard og han præsenterer større malerier, som Søren selv beskriver som ”farverige abstraktioner med udgangspunkt i Møns Klint”.
Mette Folmer udstiller også for første gang på Birkendegaard og her præsenterer hun glasstøbninger og skulpturer, hvor organiske elementer fundet i naturen ved Møns Klint ofte indgår.
Lone Bagge præsenterer indrammede og uindrammede akvareller fra det figurative til det mere abstrakte. Det er også muligt, at erhverve sig kort trykt i lille oplag.
Vel mødt!

Telefon: 23 47 27 30
Email: lonebagge@hotmail.com

Udgivet i Kalundborg.