Mariann Liv Thomsen

Velkommen til mit atelier i et havehus. Se de intuitive akryl-malerier inspireret af naturens liv og mit indre liv. Der er mulighed for at gå en tur i haven.

Jeg har tegnet hele mit liv og de sidste 10 – 15 år har jeg malet akrylmalerier.

Jeg maler intuitiv, hvad der kommer, når jeg sætter mig ved lærredet. Jeg bliver inspireret af naturen og hvad der opstår i meditationer og i mine følelser lige på det tidspunkt. Jeg ved sjældent, hvad det ender med og lader mig “næsten føre ” i processen. Jeg maler meget i blå, grønne og gule farver og lader det være op til beskueren at gå på opdagelse og finde motiver i billederne.

Fra påske til efteråret maler jeg i et havehus, hvor der også er udstilling i pinsen. Jeg har haven, naturen og freden omkring mig.

Telefon: 51 31 58 71
Email: vaarbylund@privat.dk
Web: www.maria-hus.dk