Atelier Himmelhuset

Maja de Hemmer & Erling Jeppesen
Atelier Himmelhuset åbner atelieret, garagegalleriet og haven. Der vil være akrylmaleri, foto, billedcollage og skulpturer. Man kan drikke kaffe og te i haven og te-huset og spise medbragt mad.

Erling Jeppesen maleri og skulptur
Erling Jeppesens malerier er både figurative og abstrakte. Figurer dukker ofte op i de fantasifulde landskaber, inspireret af at være i naturen, fra vores mytologiske forfædre og fra rejser. EJ har en baggrund i både træ- og metalarbejde og arbejder også med skulptur – fx “Erindringsskulpturer” sammensat af livets klenodier. “Det at male er blevet en nødvendighed for mig. Jeg maler for livet – det er den bedste medicin når livet giver modstand, man bliver meget klogere på sig selv. Tit bliver jeg overrasket over hvad der kommer på lærredet, det er en
spændende proces – et spørgsmål om at turde være åben og give slip og se hvad der sker.”

Maja de Hemmer akrylmaleri, collage og foto.
Akryl er blevet mit foretrukne materiale. Jeg kan lide at lave dels transparente og dels dækkende lag, som gør det flertydigt.” MdHs malerier er inspireret af lysvirkninger, arkitektur, natur, klipper eller ukonkrete ting som klima eller menneskelige relationer. “Nogle malerier er planlagt på forhånd med hensyn til motiv og komposition, men udtrykket afprøves og justeres igen og igen.” MdH arbejder i temaer, så i én periode arbejdes i et bestemt tema fx. mønsterdannelse i naturen eller barndomserindringer eller smukke klippe-landskaber. De abstrakte malerier er resultatet af en lang arbejdsproces, de starter som et spontant udtryk, og bearbejdes indtil billedet finder sin unikke harmoni.

Erling Jeppesen og Maja de Hemmer er begge medlemmer af kunstnersammenslutningen Morild i Nykøbing Sjælland. www.morild-kunst.dk.
Maja de Hemmer afholder desuden kurser i maleri og billedudvikling.

 

Telefon: 25 32 73 61
Email: dehemmer@gmail.com
Web: www.dehemmer.dk og www.morild-kunst.dk

Posted in Kalundborg.