Maja de Hemmer & Erling Jeppesen

Atelier Himmelhuset v.
de Hemmer og Jeppesen – begge medlemmer af Kunstnersammenslutningen Morild – åbner atelieret og haven med tehuset og skurvognen. Der vil være akrylmaleri, foto, billedcollage og skulpturer. Man kan drikke kaffe og te i haven og spise medbragt mad.

Erling Jeppesen maleri og skulptur
EJs malerier er både figurative og abstrakte. Figurer dukker ofte op i de fantasifulde landskaber inspireret af at opholde mig i naturen  fra vores mytologiske forfædre og fra rejser. EJ har en baggrund i både træ- og metalarbejde, og arbejder også med skulptur – i øjeblikket “Erindringsskulpturer” sammensat af livets klenodier.
Det at male er bleven en nødvendighed for mig, jeg maler for livet, det er den bedste medicin når livet giver modstand, man bliver meget klogere på sig selv, tit bliver jeg overrasket over hvad der kommer på lærredet, det er en spændende proces –  et spørgsmål om at turde være åben og give slip  og se hvad der sker.”

Maja de Hemmer akrylmaleri, collage og foto.
Akryl er blevet det foretrukne materiale, det giver mulighed for dels transparente og dels dækkende lag, som gør det flerdimensionelt. Malerierne er inspireret af lysvirkninger, varme, natur, klipper, fugleflokke, planter. Og inspireret af forholdet mellem mennesker og figurgrupper. Nogle malerier er planlagt på forhånd med hensyn til motiv og komposition, men udtrykket afprøves og justeres igen og igen. Der arbejder i temaer, så i en periode arbejdes i et bestem tema fx. mønsterdannelse i naturen eller barndomserindringer eller smukke klippe-landskaber.
Mine abstrakte malerier er resultatet af en lang arbejdsproces, som starter som et spontant udtryk, og som bearbejdes indtil billedet finder sin unikke harmoni. Også de abstrakte malerier kommer ofte i serier.

Telefon: 25 32 73 61 / 25 21 54 83
Email: dehemmer@gmail.com
Web: www.dehemmer.dk