Lund & Nielsen

Bliv inspireret. Gør et stop ved den Gule Blyant på Tjørntvedvej 16 i Stenlille mellem Sorø og Holbæk. Her indbyder Charlotte og Martin til en oplevelse, med kreativitet og passion som afsæt.

Vi deler vores glæde ved at udtrykke os, med besøgende som vi byder indenfor i vores Galleri ”Lund & Nielsen” Her findes akvarel, grafik, kinky art og naturtro illustrationer, der både kan ses og købes i galleriet.

Stedet har eget sæbeværksted hvor Dansk sæbekunst og Charlie Heart holder til. Her skabes de fineste håndlavede sæber med flotte mønstre af rene råvarer. Se hvor vi afholder vores sæbekurser, hvor du lærer at lave dine egne sæbe.

Sidste skud på stammen er vores projekt om at komme nærmere råvarerne og selv fremstille lækre friske olier. Vi er startet med Camelina olie. En gammel nordisk afgrøde, der er gået lidt i glemmebogen. Den smager sundt og ”grønt” som flere beskriver smagen. Kom forbi og få en smagsprøve. Så kan vi hører hvad du synes den smager af.

Visuelt smukt udtryk er vores passion.

Martin skaber de fedeste og flotteste 100% håndlavede knive. Hver kniv er unika og helt sin egen.

Kig ind og nyd synet af ægte håndværk. Vores værksteder, tegnestue og grafiske workshop er hvor vi har vores daglige arbejde liv og virke. Derfor er galleriet åbent når vi er her, hvilket er rigtig meget, eller efter aftale. Det er en god ide lige at ringe først så det ikke bliver en forgæves tur.

Begrænsningens kunst er ikke det vi er bedst til, derfor er der et rigt udvalg af forskellige udtryk og motiver. Bliv inspireret, følg os på vores kanaler på de sociale medier. Der er en hyggelig gårdsplads med borde og stole. Der er et toilet til gæster.

Instagram: LundogNielsen

Instagram: Charlie_hear_the_Art

Instagram: Gekkoknive

Instagram: MartinGekko

Facebook: Dansk sæbekunst – by Charlie

Heart

www.charlieheart.dk

www.lundognielsen.dk

Telefon: 51 50 24 04
Email: kontakt@lundognielsen.dk
Web: www.lundognielsen.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Sorø.