Lotte Ørsted Pedersen

Mit navn er Lotte Ørsted Pedersen. Jeg er billedkunstner, som tegner / maler med kul, pastel- og farveblyanter, akryl, akvarel og airbrush.

Jeg stræber efter at opnå et foto-realistisk og følelsesmæssigt udtryk i mine billeder. Jeg arbejder både i farver men også sort/hvid, da jeg er glad for den stærke kontrast.

Dyr, natur og smukke landskaber indgår ofte i mine billeder. Det har været en stor del af mit liv og været med til at forme mig til den, jeg er i dag.

For et par år siden begyndte jeg at tegne portrætter. Jeg nyder udfordringen i med de små detaljer at forsøge at opnå så stor portrætlighed som mulig og udtrykke specifikke følelser. Den mindste lille ”forkerte” detalje kan ændre hele ansigtsudtrykket og dermed budskabet i værket.

Jeg har tidligere – gennem 25 år – arbejdet som musiklærer og i forbindelse med det ofte optrådt med børnekor. At arbejde med kor er som at skabe en tegning / maleri. Man arbejder med de enkelte stemmer / små detaljer og efter mange timers målrettet indsats oplever man, at (musik- / kunst-) værket begynder ”at samle sig” og giver det udtryk, man har arbejdet intenst hen imod. Det er samme euforiske følelse at sætte den sidste afsluttende streg på et kunstværk, der så pludselig ”vækkes til live”, – som at børnenes enkelte stemmer samles til ét stort korværk af levende harmoni og klang. Det er en stor glæde.

Telefon: 26 36 90 01
Email: kontakt@loep.dk
Web: www.loep.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.