Lone Johansen

Når man besøger mit Galleri og Atelier på Korsevænget 12, 4100 Ringsted, er man ikke i tvivl om at jeg gerne så en mere farverig verden. Jeg elsker farver og blander dem gerne på meget fantasifulde og måske lidt provokerende måder. Mine billeder er altid stærke og udtryksfulde og de spænder fra det rent naturalistiske til helt abstrakte. Inspirationen kommer ofte fra naturen eller fra fantasier. Materialerne er akryl og jeg bruger forskellige teknikker og værktøjer, bl.a. i collager.

Mit motto er ”alt hvad der står stille kan males” og man vil derfor kunne se mange spændende projekter hos mig, lige fra hele garageporte som malerier til farvestrålende møbler og en mosaik af keramiske fliser direkte på huset. Jeg arbejder også med skulpturer i beton.

Min drivende kraft er en stor lyst til at male og skabe og at jeg gennem mine værker og malerier får udtrykt mine tanker og følelser. Mine bedste stunder er når jeg maler og for mig er selve processen det vigtige og ikke det endelige resultat. Det lader jeg andre om at bedømme.

Det vil der være rig mulighed for i pinsen, hvor jeg udstiller mere end 50 billeder både inden- og udendørs. Kom og få et godt tilbud på kunst til dit hjem. Se mere på www.lonesgalleri.dk

Telefon: 25 23 25 29
Email: lonely@mail.dk
Web: www.lonesgalleri.dk