Lones Galleri

Når man besøger mit Atelier på Nonnedalen 49G, 4100 Ringsted, hvor jeg netop er flyttet ind, er man ikke i tvivl om, at jeg gerne så en mere farverig verden. Jeg elsker farver og blander dem gerne på meget fantasifulde og måske lidt provokerende måder. Mine billeder er altid stærke og udtryksfulde og jeg har en stor forkærlighed for det abstrakte. Inspirationen kommer ofte fra naturen eller fra fantasier. Materialerne er akryl på lærred og jeg bruger mange forskellige teknikker og værktøjer.

Min drivende kraft er en stor lyst til at male og skabe og at jeg gennem mine værker og malerier får udtrykt mine tanker og følelser. Mine bedste stunder er når jeg maler og for mig er selve processen det vigtige og ikke det endelige resultat. Det lader jeg andre om at bedømme.

Det vil der være rig mulighed for i Pinsen, hvor jeg udstiller en helt ny kollektion af malerier, som jeg har arbejdet på de seneste år. Det er en helt ny stil, men der er stadig knald på farver og figurer som altid.

Telefon: 25 23 25 29
Email: lonely@mail.dk 
Web: www.maleribasen.dk/visprofil.asp?id=20190

Få kørselsvejledning
Udgivet i Ringsted.