Lone Amalie Werner

Velkommen til mit lille atelier.

Jeg hedder Lone, og er kunstneren bag Galleri LAW. Jeg har malet i flere år og på nuværende tidspunkt på fuld tid fra mit galleri i Ringsted. Min stilart er eksperimenterende og skabt med energi, glæde og livets symbolik. Jeg maler med akrylmaling.

Farverige og positive malerier, fyldt med små detaljer og veje der skal give ejeren af kunsten mulighed for egen historiedannelse og tolkning. Hvert maleri er unikt og skabt af hjertet. Jeg arbejder med glæde, humor, kreativitet og fantasi. Min kunst er udsprunget efter mange års malerarbejde i dagtilbudsregi, og derfor retter en del af malerierne sig særligt til et børneunivers.

Den naivistiske stilart er udvalgt med ønsket om at udstråle livsglæde, humor, magi og kærlighed.

Jeg maler mest hjemme, men tager også enkelte jobs ude. Ofte med temaer der udvikler sprog, nysgerrighed og fantasi.

I december 2020 indgik jeg i et samarbejde med Hvidovre hospitals børneafdeling, hvor jeg udstiller 15 værker i seks måneder, ad gangen. Det er med stor glæde og taknemmelighed, at min kunst også får lov at leve på denne måde.

Jeg vil glæde mig til at byde jer velkommen til Kunst i pinsen 2021, hvor vi udstiller udendørs i corona-sikkert og hyggeligt miljø. Vi byder på lidt kaffe og sødt.

Bedste hilsner, Lone Amalie Werner

Genré: Billedkunst

Telefon: 21 81 65 07
Email: loneawerner@gmail.com
Web: gallerilaw.123hjemmeside.dk/

Få kørselsvejledning
Udgivet i Ringsted.