Galleri LAW

Mit navn er Lone, og er kunstneren bag Galleri LAW. Jeg har altid været optaget af, at arbejde med kunstneriske udtryksformer, æstetik og fortællingen der ligger bag – for beskueren af kunsten. Efter en lang karriere, hvor jeg ofte har bevæget mig i kunstfeltet for børn; har jeg nu arbejdet i flere år som kunstmaler på fuld tid. Dette fra mit galleri i Ringsted. Jeg laver bestillingsopgaver til privatpersoner, firmaer og dagtilbud/skoler. Maler vægge, beton, lærreder, træ, sten etc.

Lidt om min kunst og intentionen bag:

Kraftfulde farver, en naivistisk men lige så ofte naturalistisk streg. Fantasien byder op til egen tankevirksomhed, fortælling og fortolkning. Jeg maler positive værker, med intentionen om at skabe glæde og energi.
Hvert enkelt værk er unikt og skabt fra et kunstnerisk hjerte og sind. Visse værker har jeg arbejdet på i timevis, med detaljer som øjnene finder med tiden. Jeg arbejder autentisk, med humor, nordisk natur, varme og fantasi. At skabe nysgerrighed på livet, er en stor drivkraft for mig.

Vil du gerne have min kunst hjem til dig – så kontakt mig på 21 81 65 07 eller kig forbi Ægirsvej 4, 4100 Ringsted.

Telefon: 21 81 65 07
Email: aloure81@gmail.com
Web: gallerilaw.123hjemmeside.dk/

Udgivet i Ringsted.