Galleri LAW

Jeg hedder Lone, og er kunstneren bag Galleri LAW. Jeg har malet i flere år og på nuværende tidspunkt fuld tid fra mit atelier på Ægirsvej 4.

Lidt om mine værker: Farverige og positive malerier med en helt særlig energi og plads til egne historiedannelser og tolkning. Hvert maleri er unikt og skabt fra hjertet – ofte i en naivistisk stilart, hvis ikke naturalistisk. Jeg arbejder med glæde, humor, energi og fantasi. Min kunst er udsprunget efter mange års malerkunst i dagtilbudsregi, og derfor retter noget af min kunst sig også til børnenes univers. At bringe historier, positivitet, glimt af lys og magi ind i andres verden, er en stor drivkraft for min kunst.

Telefon: 21 81 65 07
Email: aloure81@gmail.com
Web: gallerilaw.123hjemmeside.dk/

Få kørselsvejledning
Udgivet i Ringsted.