Lise Blicher Christensen

Unikke og nyskabende akvarel- og akrylmalerier kan opleves på adressen.

Haven og stuen bliver rammen om min udstilling, der bl.a. omfatter min nyeste serie af jagtbart vildt.
Serien har bidt sig fast og vokser hastigt, så derfor sælger jeg nu ud af andre ældre værker til halv pris i pinsen.

Naturen omkring mig giver mig meget inspiration og jeg fordyber mig i mit eget univers hvor ro og stemninger giver mig en personlig frihed til at lege og eksperimentere.

Interessen for jagt og vildt blandet med rejseoplevelser er yndede motiver jeg holder meget af at male. At kigge en Kafferbøffel og Kronhjort dybt i øjnene og føle kraften i de store dyr er dybt betagende. At udforske liljekonvallens og Irissens indre og fange de lyse og poetiske skygger på kronbladene er anderledes meget fascinerende.
Så kom forbi til en lille forfriskning og hyggelig kunstsnak mens I får et indblik i min verden.

Telefon: 28 49 27 76
Email: liseblicher@gmail.com
Web: www.liseblicher.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Slagelse.