Lisbeth Møller og Birgitte Nybo

LISBETH MØLLER
Jeg har malet de seneste 10 år, og gennem årene studeret hos forskellige kunstnere.
Jeg arbejder med farver og former på lærredet; det er min intuition der styrer processen, og som udgangspunkt er mine billeder nonfigurative. Jeg søger ikke det bevidst genkendelige i mit udtryk. Det er farvernes rytme, der skaber formerne og perspektivet.
Jeg tager ikke udgangspunkt i figurative motiver, men i mit arbejde med farverne, dukker der ofte konturerne af et svævende landskab op. Min brug af penselteknik og spartelteknik, hvor jeg anvender meget tynde farvelag gør, at man føler sig draget ind i et drømmende landskab, der næsten er i fokus.

BIRGITTE NYBO
Jeg har malet i godt 10 år og har løbende modtaget undervisning af forskellige malere. Jeg bliver selv meget inspireret af se på billeder af kunstnere fra begyndelsen af det 20.århundrede og forsøger derfra at udvikle mit egen udtryk.
Jeg er optaget af arbejdet med farvesammensætninger og af dynamikken på lærredet. Jeg arbejder intuitivt og eksperimenterende med mine billeder, og jeg forsøger at fordybe mig i processen. Jeg arbejder nonfigurativt og undlader bevidst at lade mig styre af genkendelige former og figurer. På trods af dette oplever jeg ofte, at andre finder motiver eller landskaber i mine billeder.

Telefon: 61 77 48 64
Email: levilivet@gmail.com

Posted in Holbæk.