Atelier Line Højmann

Line Højmann f. 1973
Som barn var jeg stille, drømmende og tænksom. Mine indtryk fandt udtryk gennem tegning eller digtning.

I 2003 ønskede jeg at give min far en unik gave ved hans 60 års dag, et maleri. Gaven viste sig at blive starten på et kunstnerliv, og maleriet blev min primære udtryksform.
Allerførste udstilling ” Spøgelser og Følelser”, gav med sine mange røde prikker, mod og lyst til at skabe mere. Jeg har siden udstillet i et bredt udvalg af virksomheder og gallerier.

I 2005 deltog jeg på min første censurerede udstilling, og er antaget på forskellige censurerede udstillinger gennem årene.
Jeg har modtaget undervisning på Thorstedlund kunsthøjskole, på Kunstskolen Spektrum, og hos kunstner Mia Willaume.

Mine værker er som oftest abstrakte. De kredser om det ydre og indre landskab. Vertikale og horisontale linjer fra det fysiske landskab og de indre landskabers mylder af minder. Indtryk bliver intuitivt omsat til farverige og grafiske fortællinger med en visuel begærlighed til palettens uendelige farvekombinationer.
Inspirationen hentes i naturen. Jeg ser naturen som en uudtømmelig kilde, med perspektiver, der kan indfanges hele livet.

Det vil glæde mig hvis du har lyst til at kigge forbi mit elskede atelier på din kunstrute i Pinsen, som har til huse på min privatadresse, Nørrevang 13, 4300 Holbæk.

Telefon: 40 21 65 57
Email: line2kunst@hotmail.com
Web: www.pieceofpaint.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.