KIT Kunstnerne Benny Forsberg, Jan Vinther, Thea Lovis & Annemie Magdaleen

Fællesudstilling med skulpturer, fotografi og smykkedesign af fire kunstnere fra Kunstnerlavet KIT, et netværk af professionelle kunstnere. Samt et kig ind i de spændende værksteder i hjertet af Skælskør.

Benny Forsberg: I sine skulpturer undersøger Benny det komplicerede forhold mellem en lineær og en sfærisk rumopfattelse. Samt fænomener som interferens, parallelitet og flerdimensionalitet.

Jan Vinther: Fotografier som fanger rytmen af linjer, skarpe kontraster, de rå industrielle tegn på menneskelig aktivitet i dens forskellige stadier af nedbrydning.

Thea Lovis: Smykker som undersøger kontrasten mellem geometriske former og naturlige elementer som håndslebne sten og rav. Thea har et drive for at finde nye former, bruge utraditionelle materialer og finde andre veje.

Annemie Magdaleen: To smykke kollektioner, den ene baseret på et stykke knust glas, den anden en kunstnerisk fortolkning af ‘Livets blomst’. Begge har deres historier. Går du efter rå organiske former eller elsker du et mere geometrisk udtryk? Smykkerne har allesammen et let og transparent formsprog.

Email: sek@kitkunst.dk
Web:
www.kunstkit.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Slagelse.