ARTLAND.NU

ARTLAND.NU
Kit Albiniussen, Lange Løng 29, 4180 Sorø
Vest for Sorø i det evigt skiftende landskab imellem skov og grusgrave for enden af Lange Løng og med den mest vidunderlige udsigt ligger malerskolen Artland med atelier og udstillingssted.

I malerskolen afholdes der dagligt kurser og workshops, enten med mig som underviser eller ved gæsteundervisere og terapeuter, som lejer mine lokaler.
I 2019 døbte vi virksomheden Kitkursus om til Artland for at understrege områdets betydning både for vores kunstneriske virke, men også for de mange kursister og undervisere der kommer her. Her kommer både erfarne og nye malerglade kursister, der udforsker og udlever deres passion, nogle med en professionel tilgang andre med ønsket om at lære at male helt fra bunden. Her hersker kreativitet og arbejdsglæde, og atelieret er til stor inspiration for kursisterne. Artland er også for virksomheder, foreninger og professionelle undervisere, som lejer mine lokaler til kurser, workshops, teambuilding, konferencer og lignende i smukke og rolige omgivelser.

Artland danner også rammen om mit eget kunstneriske virke med malerier, moderne ikoner, grafik, keramik og design af ideer for virksomheder. Her finder jeg ro og inspiration til at tænke nye tanker, male mine malerier og udvikle nye ideer til kursusrækken forår og efterår. Senest har vi afholdt et spændende kursus i Craft Psykologi med Anne Kirketerp, som har booket sig ind med endnu et kursus i efteråret 2020.
Mine malerier udspringer af en evig leg med flader, materialer og trangen til at udtrykke og udforske. Jeg maler med akryl, men bruger også oliepastel, tusch, og pen. Jeg maler store malerier, men også bitte små ikoner i akvarel og lak, der er tænkt som små smykker til hjemmet.

I mine menneskebilleder handler det altid om en stemning eller en følelse. I mine feltbilleder, er temaet ofte overflader og landskaber skabt i strukturer, der kan illudere beskueren og lokke nye billeder frem. I mine hestemalerier handler det om bevægelse, hvad er muligt. Mine malerier taler til den enkeltes fantasi – i mit billedunivers er alt muligt.
Årets nyhed – malerskolens kursister udstiller deres værker i Pinsen sammen med kunsthåndværk fra XORART.

Velkommen i min kreative verden! Telefon: 29 86 81 83 Email: kitkursus@gmail.com Web: www.artland.nu

Telefon: 29 86 81 83
Email: kitkursus@gmail.com
Web: www.artland.nu

Få kørselsvejledning
Udgivet i Sorø.