Keramiker Jane Kantsø

2 x Kantsø
Jens og Jane, far og datter.

Jeg, Jane, er keramiker og har bl.a. haft den glæde at udstille på Charlottenborg. Jeg har stor succes med åbent hus i pinsen og håber at se jer (igen) i 2022.
Jeg arbejder med keramiske skulpturer, som er inspireret af det organiske og levende. Det hårde materiale bliver blødt og livfuldt i sit udtryk, så man får lyst til at røre ved det.

” Formen er vigtig for mig. Mens jeg arbejder med formen tænker jeg ikke på skulpturens glasurer og bemaling. De 2 processer skiller jeg med vilje helt ad, for at formen kan få den plads i skabelsesprocessen, som er nødvendig for mig. Først når formen er på plads, finder jeg ud af hvordan glasuren og bemalingen kan understøtte den skulpturelle form.”

Min far, Jens, var billedkunstner, men døde i 2020. Han efterlod sig en del billeder, som næsten alle nu er solgt. Min far har udstillet over det meste af verden og er repræsenteret i store samlinger, bl.a. Statens museum for kunst og London Contemporary Art.
Jeg har enkelte billeder tilbage, primært collager, men også enkelte oliemalerier.

Telefon: 24 63 53 58
Email: janekantsoe@gmail.com
Web: www.janekantsoe.dk/

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.