Keramiker Jane Kantsø

De keramiske muligheder har altid appelleret til mig. Ler er en af naturens råstoffer, som kan formes med de bare hænder – i utallige variationer.

Jeg har mit eget værksted.  Jeg bor på landet midt i naturen, og skulpturerne er inspireret af det organiske og levende. Den enkle form er vigtigt for mig.
Selvom det er den skulpturelle form som er mest vigtig for mig, så finder I også brugsting på mine hylder.
Jeg arbejder med hårdt brændt keramik, stentøj og porcelæn.

Jeg har udstillet flere steder i Danmark siden 2012, og i 2017 blev 2 af mine værker optaget på Charlottenborgs Forårsudstilling i København. Kunsthal Charlottenborg anses for at være et af de vigtigste og smukkeste udstillingssteder for moderne kunst i Europa.

Herudover har jeg bl.a. udstillet hos Galleri Arta 22, Nykøbing Sjælland, “Helligåndshuset” på Strøget i København, Hvidovre censureret udstilling, Galleri Juel Verland, Holbæk, Fæstningen, Korsør.

I 2019 blev jeg præsenteret i kunstbogen “101 Kunstnere” udgivet af kunstkritiker ved Jyllands-Posten Tom Jørgensen, og i storværket ”Spor i keramikken og keramiske profiler” udgivet af Ane Maria & Annimi Holst-Schmidt.

Telefon: 24 63 53 58
Email: janekantsoe@gmail.com
Web: www.janekantsoe.dk/

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.