Keramiker Jane Kantsø

Jane Kantsø, keramiker. Jane arbejder med keramiske skulpturer, som er inspireret af det organiske og levende. Det hårde materiale bliver bløde og livfuldt, så man får lyst til at røre ved det.

” Formen er vigtig for mig. Mens jeg arbejder med formen tænker jeg ikke på skulpturens glasurer og bemaling. De 2 processer skiller jeg med vilje helt ad, for at formen kan få den plads i skabelsesprocessen som er nødvendig for mig. Først når formen er på plads finder jeg ud af hvordan glasuren og bemalingen kan understøtte den skulpturelle form.”

I Janes værksted finder du både skulpturer og brugskunst.

Kom og prøv kræfter med leret. Lav din egen skulptur eller brugsting

Telefon: 24 63 53 58
Email: janekantsoe@gmail.com
Web: www.janekantsoe.dk/

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.